dwa bilety na Aerosmith juz zamowione i opłacone.
Chwila refleksji, ze jednak oprocz kasy za bilet jest 19,80 zł "oplaty za zamowienie' (lol przez internet?!) , plus 9 zł za wysyłke (no to nawet logiczne, ale wiadomo - jeden posiłek mniej). - ewentualnie 20zł za kuriera, albo odbiór osobisty w Warszawie (yea, right)
Nie wiem w sumie czy w Empiku mozna kupic bilety na Aerosmith, bo tam ktos wyrzej narzekał że kiedy indziej sie nie dało jak Live Nation organizował koncert - wiec poniosłem sie fantazji, ze musze szybko kupić drożej, bo sie wyprzedadzą w mig (za taką kase mam prawo poczuć dreszczyk emocji lol). Wiec wolalem nie czekać tylko wydać 30zł wiecej, bo to moj ulubiony zespol, a dzieci mi nie płaczą
I tak sie da wychaczyć duzo fajnych koncertów za małe pieniadze - np Bon Jovi był za stówe, Woodstock za darmo, Scorpions pamietam było za 6 dych chyba, albo inne swietne zespoly (czesto legendy) co jednak lepiej sie mi bawi jak jest gdzieś w tyle i tańczy, niż jest pod barierką bo a noz wokalista spojrzy na mnie i zadedykuje mi swojego pierda , albo sie we mnie zakocha bo jego sokole oko zauwazy mnie w tym ogromnym pod barierkowym ścisku