I po co powielasz takie durne schematy?
Inaczej - dla mnie to jest gówniana muzyka.
Cały ten przekaz o którym wszędzie trąbią - znajdziesz również w innych gatunkach muzyki.
{Podkład do - wystarczy posiedzieć przy programie, dużo łatwiej zrobić kawałek na kompie, niż napisać kawałek na gitarę
mówienia} - bo śpiewać to się nie śpiewa
Cała ta kultura mi się nie podoba - no chwila, wg nich łysa pała jest ok, a długie włosy już nie?
robienie dissów - masz coś do kogoś, to mu to powiedz, a nie nagrywaj utwór, który nawet nie ma argumentów do obrazy danej osoby
No ale rozumiem, że komuś może się podobać
1. Zgadzam się. Ale warstwa liryczna to 90% kawałków jest dnem. W HH to samo, w rocku to samo, w metalu to samo. Kwestia, żeby słuchać tych 10%
2.Podkład? Człowieku co ty wiesz o robieniu jakiejkolwiek muzyki? Napisać kawałek na gitarę? aCDF aCEE. Jest? Komputer to jednno z dziesiątek narzędzi do tworzenia muzyki,do tego chocby MPC. Wiesz co to jest? Nie mówię już o żywych instrumentach, bez których muzyka nie brzmi jak powinna.
Zresztą zmiksuj mi jakiś kawałek bez komputera. U ciebie pewnie się jeszcze tnie taśmy...
3. Kultura- wypowiadasz sięna temat, w którym całkowicie leżysz. Łysa pała? Dredy są hardcorowe, a łysą pałę na Satriani. Raper jak c**j.
4.Rozumiem, że komuś może się nie podobać. Ale komuś, kto ma minimalne pojęcie o temacie.