Ankieta

Zaznacz ile masz lat:

0-12
0 (0%)
13-15
0 (0%)
16-18
9 (11.5%)
19-21
9 (11.5%)
22-24
11 (14.1%)
25-27
20 (25.6%)
28-30
3 (3.8%)
31-33
3 (3.8%)
34-36
7 (9%)
37-39
4 (5.1%)
40-42
5 (6.4%)
43-45
5 (6.4%)
46 - 48
2 (2.6%)
więcej
0 (0%)

Głosów w sumie: 74

Autor Wątek: Wiek fanów GN'R na forum  (Przeczytany 303356 razy)

Offline ellie

• Patience
  • Respect: 0
Odp: Wiek fanów Gn'R na forum
« Odpowiedź #615 dnia: Maja 11, 2012, 05:14:21 pm »
0
rocznik '98
Gunsów słucham prawie rok. Zaraziła mnie nimi koleżanka, z którą prawie cały czas rozmawiam na ich temat. Ogólnie w muzykę rockową i metalową wprowadził mnie (również ok. 1 rok temu) brat. :)
Uwielbiam to uczucie, kiedy słucham tych wokali, świetnych riffów ahh :wub:

Offline DeAd.HoRse

• Reckless Life
  • **
  • It's so easy when everybody's tryin' to please me!
  • Respect: -1
« Odpowiedź #616 dnia: Maja 12, 2012, 04:17:17 pm »
0
Rocznik '96, poznałem Gunsów dzięki rodzicom (chwała im za to :lol:)
Słucham ich od jakiś 4 lat i są za******i!
"Wszystko mogę przeżyć, jeśli można o tym napisać piosenkę" W. Axl Rose

„Kiedy oglądam MTV, mam ochotę obrzucić telewizor gównem, bo jest to k******o nudne. Nawet zespoły z L.A., caly ten przemysł muzyczny…To wszystko jest dla mnie nowe i kiedy poznajemy różnych ludzi, oni ciągle powtarzają ’zrób to, zrób tamto’. A my na to:’ odpierdolcie się’. To dlatego, że oni nie są nami. My robimy to, na co mamy ochotę.”- Axl Rose

"My gitarzyści nie lubimy się kąpać. Fajnie, gdy brud zbiera się na palcach – wtedy płynniej się gra"- Izzy

“Gusni sa wciąż bliscy mojemu sercu, będę im lojalny póki umrę, tak myślę”-Slash

"Pewnego dnia wszyscy umrzemy na AIDS. To będzie prawdziwa Rock and Rollowa epidemia. Przecież my wszyscy pieprzymy te same panienki.- Slash

Offline bozenkamalutka3

• Right Next Door To Hell
  • Kocham Gunsów w starym i nowym składzie
  • Respect: +34
« Odpowiedź #617 dnia: Maja 12, 2012, 08:23:35 pm »
0
Jestem rówieśniczką AXL'a.Starzeję się razem z nim i zespołem od 1988r,gdyż moja miłość do nich trwa niezmiennie od tego czasu.Czuję się młoda duchem i mówią mi,że na swój wiek też nie wyglądam.Moim dzieciom też ta muzyka towarzyszy od najmłodszych lat .Wiedzą co to za "kapela"!!! W domu mogą posłuchać płyt od AFD do CHD,bo mam je w swojej fonotece.Dla mnie muzyka Gansów jest dobra na wszystko:pogodę i niepogodę,poprawia mi nastrój kiedy mam chanderę;przy praniu,sprzątaniu i gotowaniu a także czytaniu ...i zasypianiu też.Z mojego pokolenia i z mojego otoczenia takiej "dzikiej" muzyki raczej nikt nie słucha a ja właśnie rocka mam we krwi.Wychowałam się na starym dobrym,klasycznym rocku,którego moje koleżanki nie rozumiały,za to koledzy aż nadto.Słucham też innych wykonawców w tyglu muzycznym,ale zespół GUNS'N'ROSES zostanie już do końca moich dni moją wielką miłością w starym czy nowym składzie byle by tylko z Panem Rose.

Offline azazel90

• Patience
« Odpowiedź #618 dnia: Maja 12, 2012, 09:30:44 pm »
0
Jestem rówieśniczką AXL'a.Starzeję się razem z nim i zespołem od 1988r,gdyż moja miłość do nich trwa niezmiennie od tego czasu.Czuję się młoda duchem i mówią mi,że na swój wiek też nie wyglądam.Moim dzieciom też ta muzyka towarzyszy od najmłodszych lat .Wiedzą co to za "kapela"!!! W domu mogą posłuchać płyt od AFD do CHD,bo mam je w swojej fonotece.Dla mnie muzyka Gansów jest dobra na wszystko:pogodę i niepogodę,poprawia mi nastrój kiedy mam chanderę;przy praniu,sprzątaniu i gotowaniu a także czytaniu ...i zasypianiu też.Z mojego pokolenia i z mojego otoczenia takiej "dzikiej" muzyki raczej nikt nie słucha a ja właśnie rocka mam we krwi.Wychowałam się na starym dobrym,klasycznym rocku,którego moje koleżanki nie rozumiały,za to koledzy aż nadto.Słucham też innych wykonawców w tyglu muzycznym,ale zespół GUNS'N'ROSES zostanie już do końca moich dni moją wielką miłością w starym czy nowym składzie byle by tylko z Panem Rose.

To jesteś fanką ze starego pokolenia jak mój brat cioteczny i siostra. Siostrze nie wybaczę tego że była na koncercie w 93' w Danii. szkoda że miałem dopiero 3 lata ;/

Offline bozenkamalutka3

• Kocham Gunsów w starym i nowym składzie
  • Respect: +34
« Odpowiedź #619 dnia: Maja 12, 2012, 10:30:34 pm »
0
To jesteś fanką ze starego pokolenia jak mój brat cioteczny i siostra. Siostrze nie wybaczę tego że była na koncercie w 93' w Danii. szkoda że miałem dopiero 3 lata ;/
[/quote]

Stare pokolenie lecz z młodym się świetnie dogaduję. Natomiast ja nie wybaczę sobie,że w 2006 nie byłam na koncercie w Warszawie - nowa praca,nie dali urlopu więc nie mogłam.Teraz bilet już kupiony,bo zbyt blisko żeby tam nie być!
« Ostatnia zmiana: Maja 12, 2012, 10:37:57 pm wysłana przez bozenkamalutka3 »

Offline azazel90

• Patience
« Odpowiedź #620 dnia: Maja 13, 2012, 12:32:24 am »
0
a ja z kolei mam za daleko bo aż z Mazur. :/

Offline Slashhher

• Respect: +8
« Odpowiedź #621 dnia: Maja 13, 2012, 12:39:04 am »
0
nie marudz ja spod Holandi chociaz w niemczech tez sa. nie rozumiem .

Koniec offtopicu

Offline Sponge

• Patience
  • Ready to crash and burn, I never learn...
« Odpowiedź #622 dnia: Maja 17, 2012, 04:58:41 pm »
0
Rocznik '99, przerąbane. Ominęła mnie zbyt fajna epoka  :/ Gunsów słucham tak jakoś od 1,5 roku. Żadna miłość od pierwszego wejrzenia, tudzież usłyszenia. Żałuję tylko tego że mój dziadek nie dożył tego momentu kiedy stałam się fanką GN'R. Zawsze mówił że słucham dziwnej muzyki (wtedy słuchałam popu, możecie mnie zbluzgać :D), uwielbiał Gunsów. Smutne trochę. Ale nieważne.
Mimo że codziennie przebywam w okół osób "1d rzondzi.!!!!1111" zarażam przyjaciółki i powoli dostają takiego samego kręćka jak ja  :lol:

WindOfChange

• Gość
« Odpowiedź #623 dnia: Maja 17, 2012, 05:17:09 pm »
0
Dziadek? wow :D jak ja powiedziałam mojej babci, że jadę na koncert Metalliki, to niemal jej to musiałam przeliterować, a ona tylko mruknęła cośtam pod nosem, że nie wie o co chodzi ;P
Nie tylko ty słuchałaś kiedyś popu, nie martw się :P chyba mało jest przypadków, że ktoś od małego dzieciaka słuchał rocka cały czas  :lol:

Offline azazel90

• Patience
« Odpowiedź #624 dnia: Maja 18, 2012, 10:09:39 am »
0
chyba mało jest przypadków, że ktoś od małego dzieciaka słuchał rocka cały czas  :lol:

ja :D ale to przez moją siostrę i brata

Offline danieldepesz

• Welcome to the jungle
  • *
  • Respect: +17
« Odpowiedź #625 dnia: Maja 18, 2012, 12:52:32 pm »
0
89 rok. Pamiętam czasy starego, dobrego mtv, jak puszczali tam jeszcze muzykę, bo to co teraz leci to nie wiem jak nazwać  :D

Offline Nieuchwytny

• Atittude
  • Respect: +60
    • lans.fm
« Odpowiedź #626 dnia: Maja 18, 2012, 02:42:47 pm »
0
muzyką rozrywkową, najprościej wydaje mi się :)

Offline CC

• Paradise City
  • Sometimes I need some time... all alone
  • Respect: +426
« Odpowiedź #627 dnia: Maja 18, 2012, 03:41:58 pm »
0
Tylko, że tam nawet muzyki rozrywkowej nie ma. Jest program tej dzi**i, Kim jakjejtam, jakieś ekipy z Nowego Orleanu czy innego stanu, nastoletnie matki i inne takie pierdoły. To ja bym juz wolał teledyski Seleny Gomez niż ten szajs.
Geoff Fuckin' Tate!

Offline Nieuchwytny

• Atittude
  • Respect: +60
    • lans.fm
« Odpowiedź #628 dnia: Maja 18, 2012, 04:03:02 pm »
0
tak, jeśli weźmiemy pod uwagę to mtv to prawda ale myślałem że koledze chodzi o cały przemysł pt mtv czyli rocks, hits itd itd bo tam muzyka jest. faktycznie, to 'glowne' mtv to gówno :(

Offline Slashhher

• Respect: +8
« Odpowiedź #629 dnia: Maja 18, 2012, 04:09:50 pm »
0
no. porobily sie jakies  patologiczne seriale czy programy dla niedowartosciowanych. A na Vivie leca bajki. :vampire: Chociaz tam duzo dobrej muzyki nie bylo

prosba do wszystkich BIOLOGÓW z forum

Zaczęty przez whatashame

Odpowiedzi: 6
Wyświetleń: 4580
Ostatnia wiadomość Stycznia 13, 2010, 09:23:26 pm
wysłana przez Slither