Ankieta

Zaznacz ile masz lat:

0-12
0 (0%)
13-15
0 (0%)
16-18
9 (11.5%)
19-21
9 (11.5%)
22-24
11 (14.1%)
25-27
20 (25.6%)
28-30
3 (3.8%)
31-33
3 (3.8%)
34-36
7 (9%)
37-39
4 (5.1%)
40-42
5 (6.4%)
43-45
5 (6.4%)
46 - 48
2 (2.6%)
więcej
0 (0%)

Głosów w sumie: 74

Autor Wątek: Wiek fanów GN'R na forum  (Przeczytany 303420 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Shivel

• Atittude
  • Respect: +11
Przerażające...
« Odpowiedź #165 dnia: Sierpnia 04, 2006, 09:42:23 pm »
0
Witam serdecznie rówieśniczkę ;)
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 04, 2006, 09:42:46 pm wysłana przez Shivel »

Offline vinary

• Knockin On Heavens Door
  • Respect: 0
Przerażające...
« Odpowiedź #166 dnia: Sierpnia 04, 2006, 10:08:35 pm »
0
cóż, ztego co mi wiadomo, to ja tu jestem najmłodsza... rocznik 92. ktoś przebije? :lol:
[img]http://img59.imageshack.us/img59/5451/userbar103669hg7.gif\' border=\'0\' alt=\'grafika zapastowana przez użytkownika\' /]

Offline Witek

• Administrator
  • Scraped
  • Respect: +500
    • http://bulak.home.pl/blog
Przerażające...
« Odpowiedź #167 dnia: Sierpnia 04, 2006, 10:15:29 pm »
0
Jest tu kolega z 1995, wystarczy temat przeczytac :P

Offline nightrain

• cold heartbreaker
  • Atittude
  • ~CRASHDÏET~
  • Respect: +54
Przerażające...
« Odpowiedź #168 dnia: Sierpnia 04, 2006, 10:44:26 pm »
0
ja jestem z rocznika '85 i rocka, w tym i gn'r słucham odkąd pamiętam, z prostej przyczyny - moi rodzice słuchali i dalej słuchają rocka.
It's a miracle you walk the earth alone
it's a miracle I stand beside you
you're like a plague in awide'n open show
you pass it on like I need it the most

Offline vinary

• Knockin On Heavens Door
Przerażające...
« Odpowiedź #169 dnia: Sierpnia 04, 2006, 11:03:36 pm »
0
ja też dzięki rodzicom :D kiedyś mi się nudziło i przerzucałam płytki, które moi rodzice uzbierali podczas pobytu w Austrii. wśród Pink Floydów, Stinga, Santany itd. znalazłam płytkę o interesującej okładce. hm, UYI II? ok, let's try.  oczywiście byłam mała i głupia i Gunsów jak większość znałam tylko z KOHD i Don't Cry. włączyłam płytkę, spodobała mi się muza. zaczęłam zgłębiać tajemnice zespółu, przesłuchiwać płytki... dogłębnie mnie to wciągnęło. i tak trwam w błogim zauroczeniu :]

wtem pewnego deszczowego dnia (may rain :P) jadę jak zwykle do szkoły piękną warszawską Radzymińską - patrzę - o żesz, bilboard koncertowy Gunsów. od razu wiedziałam, co robię w wolny dzień 15 czerwca pamiętnego 2006 roku. zaopatrzyłam się w potrzebne gadżety w Dziupli (sklep dla metali itd.), w bilet, dużo energii, rodziców i brata ciotecznego... mogę śmiało powiedzieć, że to był koncert mojego życia :D miałam gdzieś fakt, że został tylko Axl i Dizzy, ale w końcu zawsze coś :P. a że jeszcze Izzy miał dołączyć to już szczyt marzeń :D przez miesiąc żyłam myślą o koncercie i... nadszedł ten piękny dzień. :] właściwie to po tym koncercie stałam się jakąś taką bardziej prawdziwą 'fanką'... a przynajmniej czułam się tak...

jakoś tak przy okazji setnego czytania wikipedii natknęłam się na to forum. i oto jestem, vinary (zapamiętajcie to imię bo niedługo będzieice je krzyczeć :P - just a joke).

btw. w skrócie możecie pisać o mnie po prostu V [wi], pieszczotliwie - Vśka :D
[img]http://img59.imageshack.us/img59/5451/userbar103669hg7.gif\' border=\'0\' alt=\'grafika zapastowana przez użytkownika\' /]

Offline rose84

• One In A Million
  • Prosacówna Zeppelinka
  • Respect: +11
Przerażające...
« Odpowiedź #170 dnia: Sierpnia 04, 2006, 11:38:30 pm »
0
U mnie zamiłowanie do rocka wiąże się również z tym, czego słuchali rodzice :D . Dorastałam w klimatach LZ, Deep Purple, Balck Sabbath, Pink Floyd, Baggie itd.

Offline Trisha

• Paradise City
  • The pearl of rock n' roll decadence
    • Mój DeviantArt
Przerażające...
« Odpowiedź #171 dnia: Sierpnia 05, 2006, 04:05:36 pm »
0
U mnie rock jakoś sam przyszedł, bo nikt w mojej rodzinie nie słucha  :rolleyes:
Wychowana jestem na Cher, Kelly Family i Bonnie Tyler...
A najmłodszą fanką tak wogóle to chyba jest moja siostra :P Ma pięć lat i jest po prostu zakochana w Duffie i Axlu  :lol:  

Zawsze iść -
Rozkaz, który mam we krwi
Małą wojnę w sobie mieć

Offline FH

• Patience
    • http://ScottWeiland.prv.pl
Przerażające...
« Odpowiedź #172 dnia: Sierpnia 05, 2006, 06:38:26 pm »
0
Ja jestem rocznik 1979. Z muzyką rockową zaczynałem pewnie tak jak wszyscy którzy krążą w okolicach 30-stki, a więc antena satelitarna i MTV :)
--> Stone Temple Pilots, Velvet Revolver i więcej - SCOTT WEILAND prv.pl

Offline bizkit

• Atittude
  • nikt/big toy
Przerażające...
« Odpowiedź #173 dnia: Sierpnia 05, 2006, 07:14:36 pm »
0
wtem pewnego deszczowego dnia (may rain :P) jadę jak zwykle do szkoły piękną warszawską Radzymińską - patrzę - o żesz, bilboard koncertowy Gunsów. od razu wiedziałam, co robię w wolny dzień 15 czerwca pamiętnego 2006 roku. zaopatrzyłam się w potrzebne gadżety w Dziupli (sklep dla metali itd.), w bilet, dużo energii, rodziców i brata ciotecznego...
Założę się, że widziałaś ten billboard przy wiadukcie kolejowym. Mieszkam kilkaset metrów od tego miejsca. Dziuplę też oczywiście znam. Czyli mieszkasz w okolicy Targówek, Zacisze, Bródno? Miło poznać ziomalkę. :D

sorry za offtopa, ale może w hyde parku ujdzie mi to płazem :)  I hope.

Offline Witek

• Administrator
  • Scraped
  • Respect: +500
    • http://bulak.home.pl/blog
Przerażające...
« Odpowiedź #174 dnia: Sierpnia 05, 2006, 07:26:55 pm »
0
Reszte prosze zalatwic ewentualnie przez PW.

Koniec offtopa

Offline DrDrei

• Scraped
  • one more step to go
  • Respect: +8
Przerażające...
« Odpowiedź #175 dnia: Sierpnia 14, 2006, 08:27:08 pm »
0
rocznik 84 (Los Angeles), slucham od 90r dzieki bratu mojego ojca ktory mi ta muze zaszczepil, on juz teraz nie jest takim fanem jak kiedys ale bylem z nim na koncercie w wawie i historia zatoczyla kolo
[size=3.75pt]GUNS AND ROSES[/size]

[size=3.75pt]la banda mas peligrosa del planeta[/size]

www.czlowiekorkiestra.blog.onet.pl

Offline Kirzen

• Paradise City
  • Respect: +101
Przerażające...
« Odpowiedź #176 dnia: Sierpnia 17, 2006, 02:22:22 pm »
0
Hmm w sumie mam 17 lat a jedyną piosenke z dzieciństwa kiedy nieinteresowałem się muzyką rockową było  NR a ściślej solo "pogrzebowe".
  NO ale na szczęscie ojciec wielki fan AC/DC, metallicy i tak dalej miał winyla z Afd(jeszcze z zakazaną okładką) więć chcąc nie chcąc podążyłem tą drogą.
  Ale tak naprawdę gunsami zainteresowałem się dzięki Liście wszechczasów na MTV CLASSIC, pamiętam jak chciałem, żeby NR wygrało bo strasznie nienawidziłem długiego i nudnego "Stariway to heaven" :D w co teraz uwierzyć niemoge;/

Offline duff_wife

• Atittude
  • Respect: +22
Przerażające...
« Odpowiedź #177 dnia: Sierpnia 17, 2006, 02:58:10 pm »
0

Ale tak naprawdę gunsami zainteresowałem się dzięki Liście wszechczasów na MTV CLASSIC, pamiętam jak chciałem, żeby NR wygrało bo strasznie nienawidziłem długiego i nudnego "Stariway to heaven" :D w co teraz uwierzyć niemoge;/
tak tak miałam to samo :D tylko, że jak ja oglądałam to non stop na 2 było długaśne High Hopes floydów i nie cierpiałam tej piosenki, a teraz ją uwielbiam  :blink: a dopiero na trzecim starway, które podobało mi sie od zawsze :P

Offline Kirzen

• Paradise City
  • Respect: +101
Przerażające...
« Odpowiedź #178 dnia: Sierpnia 17, 2006, 06:55:49 pm »
0

tak tak miałam to samo :D tylko, że jak ja oglądałam to non stop na 2 było długaśne High Hopes floydów i nie cierpiałam tej piosenki, a teraz ją uwielbiam  :blink: a dopiero na trzecim starway, które podobało mi sie od zawsze :P
Ja właśnie high Hopes lubiałem bo teledysk mieli ciekawy a nie to co w stairway to heaven z koncertu, no ale chyba człowiek musiał do tego dorosnąć i zrozumieć potęge utworu. Swoją drogą szkoda, że już nie ma listy w TV  :(  

Offline el_loko

• Zasłużeni
  • One In A Million
  • Respect: +605
Przerażające...
« Odpowiedź #179 dnia: Sierpnia 17, 2006, 08:31:51 pm »
0
[OFFTOP]
Rownież tak na powaznie sie zaczelem interesowac GNR dzikei tej liscie. Niestety juz nie am tej listy i wogle Niedzwieckiego w VH1. To byl najlepszy program w historii polskiej Vh1(wtedy jeszcze chyba Mtv Classic).[/OFFTOP]

prosba do wszystkich BIOLOGÓW z forum

Zaczęty przez whatashame

Odpowiedzi: 6
Wyświetleń: 4580
Ostatnia wiadomość Stycznia 13, 2010, 09:23:26 pm
wysłana przez Slither