Autor Wątek: Wakacje...:D  (Przeczytany 58384 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline slasherr

• Zasłużeni
  • Garden Of Eden
  • Respect: +1063
Odp: Wakacje...:D
« Odpowiedź #90 dnia: Kwietnia 23, 2010, 03:35:04 pm »
0
Ahh wakacje, jeszcze 6 dni :D Ja w tym roku zamierzam znaleźć jakąś prace, ale mam nadzieję zahaczyć o jakiś spływ kajakowy na mazurach, a jak dobrze pójdzie to znowu pojechać na Krym (wychodzi taniej niż wakacje w Polsce) :)

Offline Connor

• Paradise City
  • Respect: +38
« Odpowiedź #91 dnia: Kwietnia 23, 2010, 04:16:39 pm »
0
Ahh wakacje, jeszcze 6 dni :D

Też się z tego bardzo cieszę  :D , kiedy pomyśle sobie jeszcze o tym , że będą to dla mnie najdłuższe wakacje to cieszę się podwójnie  :P
Jednak zanim wolne zacznie się na dobre czeka mnie chyba najtrudniejsze i najbardziej stresujące dwa tygodnie w moim życiu...ale większość osób przez to przechodzi więc jestem pozytywnie nastawiony do matury.

Offline JackW

• Atittude
  • Respect: +52
    • Poznaj Republikę Czeską
« Odpowiedź #92 dnia: Kwietnia 23, 2010, 04:29:13 pm »
0
Ja mam planów dość dużo, Czarnogóra, w tym roku może uda się na rafting przy okazji pojechać (spływ pontonem po Tarze), na pewno w Czechach będę kilka razy, chociaż jeszcze bez konkretów, pewnie z raz Liberec, raz Praga, może na południe i zachód dla odmiany jakaś wycieczka, do Stuttgartu bym się wybrał znajomych odwiedzić, z tydzień nad polskim morzem musi być, trochę trzeba będzie po Sudetach pochodzić, pewnie jeszcze trochę planów dojdzie, a trochę wypadnie ;)
2006, 2010, 2012, 2016, 2017, 2018

Offline REBEL

• Better
  • Respect: +5
« Odpowiedź #93 dnia: Kwietnia 23, 2010, 08:22:54 pm »
0
U mnie jak zawsze:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=RmPNZh4fN-U" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win">http://www.youtube.com/watch?v=RmPNZh4fN-U</a>

Albo Władek.

Offline Grzon

• Garden Of Eden
  • Respect: +974
« Odpowiedź #94 dnia: Kwietnia 23, 2010, 08:45:04 pm »
0
Czerwiec - wypad z ludźmi z klasy na wieś, koncert Slasha, może też i Gunsi, roznoszenie ulotek.
Lipiec - Opener, cała druga połowa lipca to pielgrzymka
Sierpień - Chrest chrześnicy w Anglii, 3 tygodnie w trasie - Główny Szlak Beskidzki
Wrzesień - końcówka Głównego Szlaku Beskidzkiego i obijanie się przed studiami,

łiiiiiiiii!! :)

Offline Ghost_82

• Atittude
  • Respect: +53
« Odpowiedź #95 dnia: Kwietnia 23, 2010, 09:26:51 pm »
0
Ja narazie mam zaplanowany w lipcu wypad w Bieszczady na tydzień czasu   :)  A później coś się jeszcze wymysli.

Uploaded with ImageShack.us

Offline kokosz1981

• Uploaderzy
  • Atittude
  • Respect: +4
« Odpowiedź #96 dnia: Kwietnia 24, 2010, 02:21:26 am »
0
Wakacje jak wakacje, ja mam 5x do roku po 12 dni, system 4x4 po 12 godzin ma swoje zalety  :>

A przechodząc do meritum - kto jedzie w tym roku do Tajlandii, albo może kto by ł niedawno i może udzielić cennych wskazówek?

2010-10-13 I 2012-05-31 London O2 Arena
2010-06-20 Gdańsk

Offline nieckulka

• Right Next Door To Hell
  • Respect: 0
« Odpowiedź #97 dnia: Kwietnia 24, 2010, 03:29:33 am »
0
Nie bylem i sie nie wybieram ale znajomi mowili zeby uwazac na dziewczyny bo sporo z nich ma siusiaka!
Jestem Piotrek :)

Offline Douger

• Garden Of Eden
  • Dżentelmenel
  • Respect: +1242
« Odpowiedź #98 dnia: Kwietnia 24, 2010, 08:14:44 am »
0
-Bałtyk
-Beskid Niski
-Olimp, Ateny, Meteory
http://drwale.blogspot.com/

Powyższy komentarz ma formę żartobliwą. Proszę nie brać go na poważnie.

Offline Moonsun

• Atittude
  • "pirate love is what I'm looking for" ;)))
  • Respect: +5
« Odpowiedź #99 dnia: Kwietnia 24, 2010, 11:11:10 am »
0
U nas w tym roku, ze względu na psa, znowu "tylko" Polska ;) Najpierw młody zaliczy Góry Świętokrzyskie, potem razem zwiedzimy okolice Puszczy Augustowskiej, a w sierpniu babcia zabiera swojego ukochanego wnuczka na Białostocczyznę :)
Mama, "mamuśka" i "matka" :D

"Wychowanie bez stresu jest iluzją, a jeśli nawet miewa miejsce, to owocuje cierpieniem - tyle że odroczonym w

Offline Gnatek

• Byli moderatorzy/newsmani
  • Atittude
  • Respect: +289
« Odpowiedź #100 dnia: Kwietnia 24, 2010, 12:55:20 pm »
0
U mnie powoli tradycją staje się odwiedzanie Wysp Brytyjskich w czasie wakacji. Najpierw kraj Williama Wallace'a - czyli Szkocja i Edynburg :) . Mam również w planach w końcu zobaczyć Manchester, ale co z tego wyjdzie to zobaczymy. Oprócz tego namiot i Mazury. No i jakieś 2 czy 3 pojedyncze wyjazdy za Legią gdzieś w Polskę :) .

Solidus

• Gość
« Odpowiedź #101 dnia: Kwietnia 25, 2010, 08:25:03 am »
0
Wakacje jak wakacje, ja mam 5x do roku po 12 dni, system 4x4 po 12 godzin ma swoje zalety  :>

A przechodząc do meritum - kto jedzie w tym roku do Tajlandii, albo może kto by ł niedawno i może udzielić cennych wskazówek?

w ochronie robisz?

Offline Brokenwings

• Zasłużeni
  • One In A Million
  • Respect: +10
« Odpowiedź #102 dnia: Kwietnia 25, 2010, 10:30:56 pm »
0
Mielno

Mielno...Kochałam to miasto.Wszyscy  kochalismy. Do dziś mam przed oczami Bartka całujacego  ziemię po namiocie Broka;D Nic  nie miało na nas tak dużego wpływu jak to  miejsce i ludzie,  których tam poznalismy. Ludzie  , którzy nauczyli nas czym jest dusza i serce.Tacy,kto rych bede pamietac do konca zycia. Przezylismy tam wiele  wspaniałych i magicznych chwil.To był NASZ eden,NASZA kraina szczęscia,radosci i  beztroski.

Ale to miasto umierało.Umierało  na naszych oczach.Z kazdym rokiem,z kazda nowa dyskoteka,coraz wiekszym tłumem.Az straciło swa magie...

Czasami  śni mi sie,ze tam wracam.Czasami chce to  zrobic.
  Czasami ...  "za ostatni grosz"...

Offline chevantonGNR

• Atittude
  • Respect: +1
« Odpowiedź #103 dnia: Kwietnia 25, 2010, 10:49:30 pm »
0
Ja nigdzie się nie wybieram na te wakacje, wystarczy że jestem prawie cały rok poza domem, i chociaż w tym czasie chce się nacieszyć domem rodzinnym. Tym bardziej że będą to raczej takie moje ostatnie "luźne" wakacje, takie klasyczne :), od następnych będę już po studiach i muszę ostro zawalczyć o swoje miejsce w woju :D. Dlatego mam nadzieję że zapamiętam tegoroczny odpoczynek jako spędzony miło w przyjacielskim i rodzinnym gronie.
A moje plany są bardzo podobne do poprzednich wakacji - piwo, grille, imprezy, praca, wędka, kąpieliska, i jeszcze parę różnych atrakcji się przytrafi, do tego 2 wesela mnie czekają, więc nudno nie będzie.

Offline krelke

• Szara Eminecja | Wodopój
  • Administrator
  • Scraped
  • !!! GN'R: Don't you try to stop us now !!!
  • Respect: +250
    • Tomasz Krela
« Odpowiedź #104 dnia: Lipca 07, 2010, 11:44:43 pm »
0
Macie jakieś fajne i tanie miejscówki nad morzem? Mile widziane linki do stron www :D ;) tutaj lub PM ;)

wakacje 2016

Zaczęty przez zegarek11

Odpowiedzi: 7
Wyświetleń: 5704
Ostatnia wiadomość Lutego 08, 2016, 08:20:08 pm
wysłana przez Śpiochu