Hm,ktoś mnie ostatnio pytał o mój typ,więc stwierdziłem,że napiszę małą aktualizację
Okazuje się,że wygląd ma coraz mniejsze znaczenie ,sztandarowe kiedyś długie włosy nie są już koniecznością
Oczy - to przede wszystkim. Kolor w sumie nie ma większego znaczenia,ale muszą być wyraziste i inteligentne
W końcu patrzę na "lubą",a nie na czarną krowę,w kropki bordo
Wieszaki,lalki Barbie i takie,co spędzają dzień przed lustrem,żeby ciut lepiej wyglądać - out
Ładnej dziewczynie trochę makijażu nie zaszkodzi,ale im go więcej - tym z zasady - mniej ładna. A ja chcę wiedzieć,jak naprawdę wygląda
Lubię uśmiech,więc ktoś z wiecznie skwaszoną miną,albo twarzą - maską odpada. Uśmiech nie może być sztuczny,wymuszony.
Charakter : Ciepło,poczucie humoru, wrażliwość , szczerość,empatia, umiejętność szukania kompromisu,traktowanie związku,jako wspólnej drogi na równych prawach,spokój wewnętrzny,musi też mieć w sobie to coś,co sprawi,że będzie chciało się więcej i więcej z Nią być
Lubię rozmawiać,więc musi być o czym,im szerszy zakres tematów,tym lepiej. Miło,gdybyśmy mogli razem słuchać muzyki i /lub mieć jakąś inną wspólną pasję ,co nie znaczy,że musi być fanką TD
Nie może,powtarzam,nie może być zaborcza,czy coś w tym stylu. Jasne,odrobina zazdrości czasem nie zawadzi,ale jak widzę,że ktoś próbuje mnie na siłę trzymać przy sobie,to spadam. Chronicznie nie znoszę żadnego przymusu. Związek - partnerstwo,a nie bycie na siłę. Jeśli nie potrafi,nie próbuje mnie zrozumieć,to sorry Winnetou
Nic na siłę. Cenię sobie wolność.
Oczywiście to wszystko,co napisałem to teoria,ale pewnie spodoba mi sie ktoś zupełnie inny
"Musi" umieć mnie zauroczyć
chociaż niektórych czarów się wystrzegam
Nie patrzeć na siebie,ale w tym samym kierunku - na tym polega ta sztuczka
Być z kimś,to wcale nie znaczy musieć być 24 godziny na dobę,każdy potrzebuje wolności,innych ludzi,czy czasem odrobiny samotności. Takie tam,wiecie,rozumiecie
To tak w maksymalnym skrócie. Jak mi sie coś przypomni,to dopiszę. Wymagania rosną
jak to teraz przeczytałem wszystko,to pomyślałem,że ktoś taki nie może istnieć
Ale może ,gdzieś się czai