A więc(zacznę od a więc). Kim jestem? Hmmm.... Zacznijmy od ubioru: raczej taki rockowy... no koszulki gn'r(i inne) to wiadomo różne rzeczy na rękach(wrzucę fotkę może), ale nie w stylu metali ;P jeansy, włosy długie(no jeszcze nie bardzo ale zapuszczam tak do ramion powiedzmy...) Ogólnie podoba mi sie taki rockowy ubiór, z resztą ja i tak sie zawsze wyróżniam jakoś na moje nieszczęście z tłumu, więc ubiór niewiele zmienia ;P Ale podobno w subkulturach chodzi o ideologie, chociaż niewiele sobie chyba z tego zdaje sprawę. No i nie należy po wyglądzie klasyfikować ludzi... różnie w końcu bywa. Ja jestem ateistą, po prostu nie obchodzi mnie wiara.. każdy wierzy w to co sobie chce i ja mu bynajmniej nie bronie xD Ogólnie świat mnie mało obchodzi... Chociaż są sprawy których nie ignoruje, no i bliskie mi osoby których jest niewiele bo ciężko mnie poznać naprawdę
Bywam samotnikiem.. chociaż to sie zmienia chyba
Ogólnie olewam sprawy na które i tak nic sie nie da zrobić, a wszelkie działania i tak będą prowadzić do punktu wyjścia albo wręcz pogorszenia.. Heh no i mam zawsze swoje zdanie... Chyba na tym poprzestanę bo i ta się za bardzo rozpisałem
Czy można mnie przypisać do jakiejś subkultury ? No nie wiem... jak mówię różnie to bywa