W związku z tym, że hotele w dobie pandemi są pozamykane wiele osób rozważa taką formę wypoczynku czyli pod namiotem na materacyku, ale no właśnie pogoda jest taka zimnuchna tak więc oczywiście nasuwa się pytanie czy te materace by się nadawały do tego, żeby na nich spać gdyby ktoś się chciał wybrać teraz do lasu na wakacje pod namiot. Pytam bo wiele osób przed zakupem materaca będzie takie pytanie siedziało w głowie. Ja w ubiegłym tygodniu jak byłem pod namiotem w Bieszczadach to w nocy nawiedziła mnie watacha wilków i któryś mi mój materac przegryzł w związku z tym mojego dotychczasowego materacu nie jestem zadowolony mimo, że paradoksalnie nadawał się do spania w takie jesienne dni. Zareklamuj Mafioso te materace zrób marketing, please... "Hotele ci zamknęli nie masz gdzie spędzić wolnych dni? Już dziś zamów nasze materace, które idealnie nadają się do spania w lesie, na plaży, na łące i pod gołym niebem. Dodatkowo jeśli zamówisz teraz dostaniesz karty do gry w wojnę gratis, idealne do spędzania wolnego czasu na naszych materacach"