zawsze pisze wprost co mysle, choc niekoniecznie w imieniu tej osoby, ktora jest po prostu zbyt taktowna zeby tu powiedziec pewne sprawy glosno
Osoba, o której piszesz może zawsze zwrócić mi uwagę sama czy to tutaj czy na priv jeśli nie chce robić tego publicznie.Tym bardziej, że bywamy w kontakcie i nie widzę powodów, dla którego ktoś miałby pełnić rolę adwokata
tez nikt od tego nie umrze, a na pewno nie bedzie brakowac kogos kto ma w dupie, ze ktos poswieca swoj prywatny czas i robi za frajer robote, na rzecz tego zdychajacego na brak checi i odrobiny wsparcia forum
Szanuję czas każdego, zwłaszcza od kiedy mój własny się skurczył. Jeśli newsy zostaną przetłumaczone z opóźnieniem dwudniowym, tygodniowym itd. to też nikt od tego nie umrze
Osoby zarejestrowane mogą prowadzić dyskusję w danym temacie w "Znalazłeś newsa", później przeniesiona jest całość, więc nie do końca rozumiem oburzenie. Sunset czy mam Ci osobiście zgłaszać, że wyjeżdżam, żebyś nie robił afery o post, który nie został przeniesiony przez tydzień? Bo w ten weekend też mnie nie będzie. Wysłać wniosek o urlop?
Z mojej strony to tyle, nie będę się tłumaczyć z życia prywatnego, tym bardziej, że w dni powszednie najczęściej jestem dostępna. Jeśli coś pominę wystarczy grzecznie zwrócić uwagę, a nie rzucać aluzjami a później być nieprzyjemnym.
btw. nie mam pojęcia, gdzie podział się
@gloomy