Dziwne rzeczy ostatnio się dzieją w mym wirtualnym świecie.
Na badoo bawiąc się w chybi trafił zaznaczyłem kolejny tam profil dziewczyny, która mi się podoba - ta dziewczyna później to odwzajemniła. Zaznaczam, że ja na pewno pierwszy zaznaczyłem
Następnego dnia bawię się na sympatii w bingo, któryś z kolei jest profil dokładnie tej samej dziewczyny co dzień wcześniej na badoo. Tutaj też zaznaczyłem jako pierwszy, że mi się podoba (i później odwzajemniła)
Dodam, że dzieli nas około 140 km (więc opcja, że z okolicy odpada) - a to przecież dwa różne portale.
Na każdym z tych profili ma zdjęcie na którym stoi koło figury kontrabasu i ma ułożone palce tak jakby na nim grała.
Tydzień później czyli dzisiaj (a dokładnie sprzed chwili) jestem na trzecim portalu randkowym, który rzadko przeglądam i ilość profili, które przeglądam w ciągu tygodnia (jeżeli przeglądam) można policzyć na palcach jednej ręki, ale teraz wchodzę tu przypadkiem na profil jednej dziewczyny a tam na jednym zdjęciu stoi dokładnie koło tej samej figury kontrabasu i też ma ułożone palce tak jakby na nim grała. Z tą dziewczyną dzieli mnie natomiast około 80 kilometrów, a obie dziewczyny odległościowo dzieli ponad 200 kilometrów.
W związku z tym moje pytanie bo aż mnie zaciekawiło - czy ktoś wie gdzie leży rzeźba w kształcie kontrabasu????