#woodstock2017 #głosowanie #złotybączek #gorącaprośba
Zanim przejdę do konkretów: jestem przeciwny, gdy od głosowania internautów zależeć ma czy jakiś zespół zagra na eliminacjach, festiwalach, przeglądach. Jeszcze bardziej jestem przeciwny, gdy od głosowania internautów zależy wygrana jakiegoś konkursu. Wszelkie takie rzeczy powinny być rozstrzygane za sprawą konkretnych jurorów, a jeśli już ma być ten głos publiki, to niech będzie on tylko dodatkiem, jakimś +1 do wyboru jurorów...
Konkrety. Jest taki zespół
Romantycy Lekkich Obyczajów. Bardzo lubię ich muzykę, nie jest to nic odkrywczego, ale kilka lat temu czymś mnie urzekli i gorąco im kibicuję w muzycznej karierze. Fajne chłopaki, na koncertach energia jest niesamowita, i nieważne czy grają na jakiejś większej scenie czy w obskurnym pubie, czy dla 200 czy dla 10 osób, zawsze dają z siebie wszystko i zawsze grają jakby występowali dla milionowej publiki.
W zeszłym roku RLO wygrali Eliminacje i zagrali na Małej Scenie na Woodstocku. Obecnie walczą o powtórny występ tamże i o zgarnięcie Złotego Bączka. Tak naprawdę chyba bardziej niż na Bączku to zależy im na powrocie do Kostrzyna i zagraniu jeszcze raz dla woodstockowej publiczności.
Aby to się stało, trzeba im trochę pomóc w głosowaniu... Długo prowadzili, a ostatnio zostali przegonieni, na tydzień przed końcem.
http://welcometabs.com/vote/7641 - to jest bezpośredni link do oddania na nich głosu.
Głosowanie trwa do 9. czerwca, czyli do tego piątku. Jeśli ktoś mógłby poświęcić minutę i oddać głos, byłoby super
Jeśli ktoś woli oddać głos na inny zespół to droga wolna
Czy mam w tym jakiś interes, żeby RLO zagrali?
Tak. Otóż jeśli zagrają znowu na Woodstocku, to zamierzam tam pojechać,
po raz pierwszy w życiu
z góry dziękuję!