Odkopię temat, a co
Dołączyłam dziś do grona użytkowników Spotify. Na razie jestem zadowolona, w sumie fajna opcja. Do tej pory jeśli czegoś nie miałam na dysku, to używałam youtube. Płyty kupuję, UWIELBIAM kupować płyty
Niestety w Polsce mamy ceny jakie mamy, więc często muszę się ograniczać, ale na szczęście idzie czasem znaleźć fajne promocje. Mam kilka zespołów, których oryginalne, w fizycznej formie płyty muszę mieć, bo po prostu chcę
Lubię wspierać artystów i jednocześnie mieć coś u siebie w kolekcji tak "namacalnie". Muzyki najczęściej słucham na komputerze, choć czasem zdarza mi się użyć jeszcze wieży i wtedy w ruch idą właśnie owe nabytki z kolekcji. W telefonie muzyki nie słucham, bo irytuje mnie konieczność trzymania telefonu gdzieś na wierzchu, zwłaszcza, że teraz telefony są wielgaśne (a np. producenci spodni dla kobiet nadal nie wpadli na to, że kobieta też może chcieć coś do kieszeni włożyć
) jestem odlschoolowa i używam zwykłej mp3, do której zgrywam muzykę z płyt, którą wcześniej zgrywam na komputer