Podejrzewam, że to w dużej części wina oglądalności danego serialu. Sondaże zbierają z tv a nie z ilości ściągających przez neta
To nie mogą dokręcić jakiego zakończenia? W serialu "Roswell.W kręgu tajemnic" było tak, że też zakończono produkcję w trzecim sezonie na 12 odcinku, bo była słaba oglądalność, w ogóle to jakaś inna wytwórnia potem produkowała. A więc też tak przerwano jakby w połowie. Czytałem, że potem fani serialu w USA zasypywali wytwórnię listami i mailami z prośbą o kolejne odcinki, wysyłali też tysiące butelek po tabasco itp. W końcu zgodzili się i dokręcili jeszcze 6 odcinków i obecnie sezon 3 składa się z 18 odcinków i jest bardzo fajne zakończenie. Tak to serial by się skończył w momencie jak ta cała Liz Parker wyjechała do prywatnej szkoły.
Nie mogą dokręcić kilka odcinków i wszystko wyjaśnić jeżeli to i tak koniec?
Pamiętam jak mieli puszczać "The Event" na canal+, to cały czas reklamowali, że serial miał taką zajebistą oglądalność i popularność w Stanach...
że w ogóle bił wszystkie rekordy.
Od soboty będą dalsze odcinki "The Event" na c+.
Obejrzałem "Dextera", czasami trochę mnie już wkurzał ale tak to ZA***STY. Szkoda,że teraz tyle trzeba czekać na następny sezon. Po obejrzeniu 5-ciu sezonów jeden za drugim ciężko było mi się zabrać za cokolwiek innego. Obejrzałem "Californication 4",rozwalił mnie.
Wkurzał mnie Hank Moody , bo się zrobił taki degenerat i stoczył na dno i nic z tym nie próbował robić ale inni...boki zrywać. Najlepszy był ten jego agent łysy -Charlie Runkle , porządnie się uśmiałem
Oglądałem też "Deadwood", ogólnie bardzo dobry chociaż w 3 sezonie zaczynał mnie już nudzić. Cały 3 sezon czekałem aż ktoś zrobi porządną rozpierduchę w tym miasteczku i trup się posypie gęsto a tu nic się nie stało i koniec. Bez sensu, urwane w połowie,bez żadnego zakończenia a następnego sezonu nie ma i nie będzie. Też chyba skurwiele zrezygnowali z dalszych sezonów bo może też był problem z oglądalnością, nie wiem.