Oglądam ( kolejność przypadkowa )
Primeval,V, Big Bang Theory,House,Dexter,Supernatural,The Event,Merlin,Haven,Walking dead ( dwa ostatnie bez większego entuzjazmu)
Planuję oglądać The Cape,Camelot,Terra Nova,Game of Thrones,Falling Skies i Borgias.
Fringe - skończyłem pierwszy sezon. Dawno takiego gówna nie widziałem, wygląda jak odpady z archiuwm x . Ogólnie co, mamy panią FBi która osra się dla dobra sprawy, zdziecinniałego doktora który sam wszystko zrobił 20 lat temu i teraz inni tym się zabijają i Pejseja z jeziora marzeń który miał byc takim Sawyerem, kolesiem który rzuca śmieszne i ironiczne uwagi. No więc k***a NIE WYSZŁo, ani razu nie usmiechnąłem się przy tych jego żenujących komentarzach. Do tego mamy murzyna i babkę terminatora. Stężenie chujozy w tym serialu jest niebezpiecznie wysokie. 2 sezon już czeka na obejrzenie
Rzadko przerywam oglądanie seriali,ale ten serial miał w sobie to coś
Teraz ponoć jest dużo lepszy,ciekawszy...nie wiem,kiedyś może sprawdzę. W każdym razie pani FBI ma chyba aż 2 miny i generalnie jest drewniana. Ale to samo można w sumie powiedzieć o jednym znanym aktorze filmowym i jednym serialowym,a jakoś filmy/seriale z ich udziałem są chętnie oglądane. Fringe brakuje więc znacznie więcej.
Ale czy na pewno ?
http://media2.pl/media/73327-people%27s-choice-awards-dla-dr-house-i-dextera.html