Knife, Rebel: o których sklepach mówicie (miejscowość, ulica)?
Byłam za 10 siódma w Media w Wawie na Ostrobramskiej, ludzi dużo, kolejka sporo za stację benzynową przy Media (pewnie niektórzy wiedzą, ile to metrów
). Jak otworzyli sklep punkt siódma, to w środku byłam już mniej więcej minutę/dwie po siódmej
Wyglądało to komicznie - wszyscy wbiegali po schodach i rzucali się na laptopy, a przy kasach stało już sporo osób
Udało mi się przedrzeć do pecetów, po drodze wpadłam na ekipę TVN-u, więc proszę broń Boże nie oglądać dzisiaj Faktów
i tam o dziwo było mało ludzi, także reszta już na spokojnie. Potem ponownie przedzieranie się przez tych od notebooków (jak wchodziłam na górę jakieś 2 minuty po siódmej, nie było już tych najtańszych laptopów), w międzyczasie jeszcze szybki chwyt empetrójki 2GB za 29zł i huuura, koniec! Wyszłam z Media jakieś 10 po siódmej, więc były to jedne z najszybszych zakupów, jakie kiedykolwiek zrobiłam, a mam nadzieję, że również jedne z najbardziej udanych
Bardziej szczegółowa konfiguracja dla Knife'a będzie jutro, bo dzisiaj komputer został u brata, a do mnie dotrze za jakieś 24h