Dzięki za odzew!
Sama bym się ucieszyła z prezentów zaproponowanych przez Gnatka, może oprócz bonu do klubu go-go
, ale już jako strona obdarowująca mam pewien kłopot. Ponieważ rodzice młodego nie mają raczej problemu z kasą i często gdzieś wyjeżdżają, a i realizują niektóre "przeżycia ekstremalne", to w tej dziedzinie nie mam za bardzo z czym startować :'(. Pewnie z Twojego zestawu najlepszy właśnie był by ten wypad do klubu, ale rozumiem, że musiałabym ufundować też jego kumplom, żeby miał towarzystwo?
Zawsze mogę wręczając kopertę, zaznaczyć, że kasę ma wydać na "hulanki i swawole"
.
Kurcze, no chciałabym, żeby to było coś niebanalnego, ale jak ktoś ma wszystko, to trudno wymyślić coś takiego, co by było jednocześnie zaskakujące i w granicach rozsądku. Dziecko robi akurat prawko, więc może będzie chciał zbierać na autko, dlatego chciałam dać mu kopertkę, ale z jakimś oryginalnym i zabawnym dodatkiem. Widziałam taki imprezowy "Kodeks drogowy", ale jak ma od razu wylądować w szufladzie, to szkoda tej kasy
http://www.nais.net.pl/pl/p/Imprezowy-Kodeks-Drogowy/179Dziewczyny, kubek będzie obowiązkowo
, ale potrzebuję więcej propozycji (do równego rachunku)