Tak się składa, że mam głupi i godny ofermy problem i natknąłem się na ten temat
Mam konto pocztowe na Google i miałem konto na YouTube z przypisanym mailem na Google. W pracy dużo zajęć i jakoś tak wyszło, że nie logowałem się na YouTube przez jakiś czas. Teraz już nie mogę. Gdy jestem zalogowany na Gmailu i klikam "zaloguj" na stronie YouTube wyskakuje napis "Twoje konto zostało trwale wyłączone." Żeby było zabawniej to nie mogę też założyć nowego konta. Gdy próbuję pojawia się info "W celu zarejestrowania w serwisie YouTube przed rozpoczęciem procesu rejestracji musi nastąpić wylogowanie z konta Google. ".
Od razu mówię, że nie dostałem bana czy coś w tym stylu. Na swoje konto mogę się zalogować gdy jestem wylogowany z Google, mogę też założyć nowe konto powiązane z innym adresem mailowym. Niestety wylogowuje mnie zawsze gdy tylko zaloguję się do Google.
Mam nadzieję, że opisałem to przejrzyście
Irytujący jest fakt, że bez wiedzy usera YouTube po prostu blokuje konta. Może jest gdzieś opcja wyłączenia tego "trwałego wyłączenia"?