siema
dotychczasz tego nie pisalem, ale ostatnio juz nie moge tego zniesc.
gdzies od 4 lat śmigam z odtwarzaczami mp3 na uszach, dzis mam juz trzeci
pierwszy jaki kupilem napedzany dwoma bateriami paluszki, otwarzacz ten jeszcze stary, jak w zegarku elektrycznym, bez odtwarzania zdjec itd
ale mowie wam! jaki byl glosny! dali do tego jakies lipne sluchawki w komplecie, ale jak sluchalem na full sound to az ciezko bylo wytrzymac
szybko sie guziki w nim popsuly , i wymienili mi na gwarancji na mp4 . tez mial 32 stopnie glosnosci, chociaz nie byl az tak glosny, ale dalej bylem happy
oczywiscie sie szybko guziki w nim popsuly i dalej na gwarancji mi wymienili na creative zen 4gb
mam sluchawki od nokii i mam sluchawki oryginalne od nich, ale k***a ten odtwarzac w c**j za cicho odtwarza
jak puszczam fachowe mp3, np jakis dobrej jakosci album , vibro mp3, 320 kb/s minimum to spoko
ale jak slucham bootlegow gnr to byle halas i gowno slychac . co auto przejedzie obok , czy co ktos gada - a przeciez slucham w autobusie .............
bez sensu,
wiem ze na poziom sluchalnosci decyduje to czy na okolo jest cicho czy nie, czy mp3 ma dobra jakosc i czy masz dobre sluchawki, no ale nokia ma chyba dobre sluchawki?
zreszta sluchawki to mi sie szybko d....pcą , te od noki co mam prawie rok i narazie moj rekord bo tak to gora 4 miechy i juz nie łaczyly
wezcie cos poradzcie bo az szkoda sluchac, przeciez nie po to kupilem mp4 zeby sluchac w domu