Autor Wątek: Pytania do dziewczyn  (Przeczytany 80611 razy)

Róża.

• Gość
Odp: Pytania do dziewczyn
« Odpowiedź #195 dnia: Lipca 04, 2012, 06:46:03 pm »
0
Jak się już znajdzie 'księcia' to się okazuje jaki jest na prawdę, albo z początku się stara i wgl, ale potem olewa sprawe.  :facepalm: :D
Jak chcesz żeby dziewczyna zwróciła na Ciebie/Was uwagę to zainteresuj się czym ona, ale nie wyjeżdżaj odrazu tesktem 'chętnie bym Cię przyleciał' (ooj zdarzają się) tylko uśmiech :D, nie musisz ją obsypywać żadnymy prezentami mi , np jakiś słodki sms na poprawe humoru wystarczy. Bo fajne to jest jak chłopak przypomnij o swoim uczuciu, albo zamiast wypadu gdzieś z kolegami idzie z dziewczyną.
Nie wiem co by tu jeszcze. ;D :>

Offline Gnatek

• Byli moderatorzy/newsmani
  • Atittude
  • Respect: +289
« Odpowiedź #196 dnia: Września 13, 2012, 02:11:47 pm »
0
Czy wy boicie / wstydzicie się odmówić nam spotkania? Nie pierwszy raz zetknąłem się z czymś takim, że panna najpierw się zgadza albo (to jest nawet lepsze) sama mi proponuje kawę czy spacer, ale jak przychodzi co do czego to zapada się pod ziemię. Ewentualnie najpierw się zgadza spotkać, ale jak już ustalamy konkretny termin to zaczyna milczeć. 1000 razy bardziej wolę dostać odmowę w stylu "nie umówię się z tobą ani teraz, ani później" niż potem przy przypadkowym spotkaniu wysłuchiwać zawiłych tłumaczeń.

Nie ogarniam was.

Offline Douger

• Garden Of Eden
  • Dżentelmenel
  • Respect: +1242
« Odpowiedź #197 dnia: Września 13, 2012, 04:05:12 pm »
0
Widocznie niczym jej nie zainteresowałeś.:D A, i z dziewczynami nie ustala się terminu. Mów od razu: to i to miejsce, ta i ta godzina.
http://drwale.blogspot.com/

Powyższy komentarz ma formę żartobliwą. Proszę nie brać go na poważnie.

Offline Gnatek

• Atittude
« Odpowiedź #198 dnia: Września 13, 2012, 04:12:36 pm »
0
No wcale tego nie wykluczam, ale jak napisałem - wolałbym żeby mi to powiedziała, niż żeby miała milczeć i w ogóle się ze mną nie kontaktować. W ogóle to niech dziewczyny się do tego ustosunkują, bo jakbym chciał porady od Ciebie to bym napisał w innym temacie ;)

Offline Nieuchwytny

• Atittude
  • Respect: +60
    • lans.fm
« Odpowiedź #199 dnia: Września 13, 2012, 04:14:57 pm »
0
to zależy od osoby, a nie dziewczyny. ja też często mówie 'ok jutro 12' a potem zwyczajnie spie albo wyłączam telefon i gram na komputerze.

Offline Gnatek

• Atittude
« Odpowiedź #200 dnia: Września 13, 2012, 04:34:26 pm »
0
koleżka jak zaśpi to powie że zaspał albo że grał na kompie i wpadnie innym razem. zresztą u facetów taka sytuacja zdarzyła mi się może raz albo najpewniej wcale, bo nie przypominam sobie

Offline Nieuchwytny

• Atittude
    • lans.fm
« Odpowiedź #201 dnia: Września 13, 2012, 05:15:11 pm »
0
to zależy - jeśli to znajoma to tez cos wymysli, a jak nowo poznana to zwyczajnie zamilknie :P

Offline Gnatek

• Atittude
« Odpowiedź #202 dnia: Września 13, 2012, 05:36:30 pm »
0
to zależy

ale co zależy? bo nie uchwyciłeś tego. taki z dupy ten Twój ostatni post :)

Offline Nieuchwytny

• Atittude
    • lans.fm
« Odpowiedź #203 dnia: Września 13, 2012, 06:02:49 pm »
0

nie uchwyciłeś

rly

zeby nie bylo ze offtop czy rasizm - kocham slasha, nie mam pytan do dziewczyn a gnatek to super człowiek

jednak mam; jakim szamponem myc wlosy zeby byly puszyste

/ Masz ode mnie ostatnie ostrzeżenie - albo się opanujesz bo to co ostatnio wyrabiasz - to ręce opadają...albo się pożegnamy. Krelke.
« Ostatnia zmiana: Września 13, 2012, 09:50:18 pm wysłana przez krelke »

Offline Canis_Luna

• Global Moderator
  • Madagascar
  • Nice girls don't play rock n' roll ;)
  • Respect: +4576
« Odpowiedź #204 dnia: Września 13, 2012, 08:44:21 pm »
0
koleżka jak zaśpi to powie że zaspał albo że grał na kompie i wpadnie innym razem. zresztą u facetów taka sytuacja zdarzyła mi się może raz albo najpewniej wcale, bo nie przypominam sobie

A uwierzyłbyś dziewczynie, że zaspała lub że grała na kompie i zapomniała? Bo ja myslę, że i tak uznałbyś, że szuka tylko tłumaczeń :P
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"

"There's no place like the jungle run by Mr. Axl Rose, and there never will

Bloody Rose

• Gość
« Odpowiedź #205 dnia: Września 13, 2012, 08:44:52 pm »
0
Gnatek - to u mnie jest podobnie, tylko tyle że z mężczyznami. I tak samo jak Ty, wolę usłyszeć "nie". Jasno i wyraźnie, a nie txt w rodzaju: "Mam ochotę na spotykanie się z Tobą, na kontakt z Tobą, itp., itd.". A później (nagle) cisza :ph34r: A moja mózgownica zasuwa na najwyższych obrotach, szukając "błędu" jaki może popełniłam w relacji z danym mężczyzną. I pytam wtedy, czy uraziłam, palnęłam jakąś głupotę, czy coś innego. Zdaję sobie sprawę, iż mężczyźni nie lubią tego typu pytań (nie, nie jestem namolna). Powtórzę jeszcze raz - wolę usłyszeć "nie", zamiast "tak, wszystko jest OK i chcę być z Tobą".
Wychodzi na to, że w modzie jest krętactwo, kłamstwo, zwodzenie i owijanie w bawełnę.
Jak powiedział kiedyś pewien bardzo inteligentny człowiek: "Co się stało z prawdą? Czyżby wyszła z mody?".
Chyba tak :ph34r:

Offline nada.jonna

• Paradise City
  • Respect: +169
« Odpowiedź #206 dnia: Stycznia 08, 2013, 12:00:14 am »
0
Proszę Was... Mówicie, że dziewczyny wystawiają facetów jeśli chodzi o spotkania a ja zaprosiłam kilka dni temu faceta na studniówkę (który sam dał mi numer i pierwszy do mnie zagadał), do dzisiaj miałam dostać odpowiedź. Telefon milczy. Ręce opadają :(

Moja dobra znajoma kiedyś umówiła się z chłopakiem, którego poznała na imprezie. Długo ze sobą pisali, mieszkali w miastach oddalonych o 20 km, chłopak w końcu zaproponował spotkanie w jej mieście. Wieczorem wszystko było okej, następnego dnia koleżanka pół godziny przesiedziała sama na przystanku bo koleś się nie zjawił. Glupia, chociaż mówiłam żeby odpuściła, pisała do niego czy coś się stało. Nawet nie raczył odpisać, a od wspólnego znajomego dowiedziałyśmy się, że wszystko jest w jak najlepszym porządku.

Zawsze mówię, że wolałabym najgłupszą wymówkę niż takie kompletnie olanie.

Offline nzuri

• Welcome to the jungle
  • *
  • Respect: +26
« Odpowiedź #207 dnia: Stycznia 08, 2013, 08:30:17 pm »
+1
ja od dłuższego czasu pisałam z chłopakiem, w grudniu miał 18. wszystko pięknie, ładnie, zaprosił mnie na spacer kilka razy, po czym po 2 tygodniach  pisze mi, że od 4 lat bawi się dziewczynami bo coś tam coś tam. totalnie nie wiedziałam co mu odpisać, no ale ogólnie skończyło się dobrze, pisaliśmy jeszcze trochę. na następny dzień zwyczajnie zaczął mnie olewać. to jest chyba najgorsze, bo nie wiedziałam, czy ja coś powiedziałam, zrobiłam nie tak, czy o co chodzi? a teraz nagle, jak nigdy nic zaczął pisać do dziewczyny z mojej klasy, dokładnie tak samo jak do mnie. miłe słówka, buziaki...  :facepalm: :facepalm: :facepalm: a do mnie jak się nie odzywał, tak się nie odzywa.

"najbardziej boli obojętność"  :'(

a co do odmawiania - jeżeli znam chłopaka, w sensie piszemy dłużej, widzieliśmy się u znajomych itd, to czemu nie, ale praktycznie nigdy nie zgadzam się na wyjście gdzieś z chłopakiem, którego nie znam. może po prostu bardziej się boję, że rozmowa stanie w miejscu i będę się tak tym stresowała, że nie będę umiała nic powiedzieć :P może dla wielu niezrozumiałe, ale to bardziej z cyklu "ja i moje kompleksy" :D
I'll never find anyone to replace you, guess I'll have to make it thru, this time, oh this time, without you...

Offline katarynka

• Better
  • Respect: +192
« Odpowiedź #208 dnia: Stycznia 08, 2013, 08:43:17 pm »
+12
Ja przez lata nauczyłam się jednego, z obserwacji i trochę z doświadczenia - nie tracić czasu na frajerów i nie pokazywać frajerom, że się nimi przejmujesz. Nie ma nic gorszego niż pokazać facetowi, który nosi Cię w dupie, że się tym przejmujesz, nie ma nic gorszego, niż się napraszać i naprzykrzać się. I nie ma, że boli ;)

Bloody Rose

• Gość
« Odpowiedź #209 dnia: Stycznia 08, 2013, 08:54:34 pm »
0
Katarynko, w pełni się z Tobą zgadzam.
I działa to w obie strony. Jeśli rzeczywiście tej drugiej osobie zależy, to odezwie się. I sam/ sama z siebie zadba o relacje.

Pytania różne i różniste

Zaczęty przez SSolid

Odpowiedzi: 3482
Wyświetleń: 699751
Ostatnia wiadomość Października 12, 2024, 09:15:07 pm
wysłana przez Bluebird