Autor Wątek: Pytania do dziewczyn  (Przeczytany 80591 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Duffinka

• Atittude
  • I'm just a dreamer - I dream my life away
  • Respect: +477
Odp: Pytania do dziewczyn
« Odpowiedź #240 dnia: Kwietnia 25, 2013, 09:14:41 am »
0
Wymarzona randka... niby proste pytanie. Pomysł sylvik jest jak najbardziej ciekawy :) To wszystko zależy od tego co Twoja dziewczyna lubi i czy chcecie coś zjeść i posiedzieć czy jednak spędzić ten czas aktywnie (bez podtekstów ;)). Z własnego doświadczenia Ci nie podpowiem bo mój facet do pomysłowych nie należy  ;).  Więc z pomysłów, które przypadłyby mi do gustu to może jakaś stylizowana sesja zdjęciowa czy zwiedzanie jakiegoś fajnego miejsca (jeśli lubi takie eskapady) ? Może jakiś tor cartingowy bądź lunapark? Na razie tylko to przyszło mi do głowy.
"Byli jak gang upadłych aniołów, którzy zstąpili na Ziemię by wskrzesić rock'n'rolla"
"Muzyka jest jedyną zmysłową przy­jem­nością poz­ba­wioną zna­mion grzechu. "

Offline Wagon

• Better
  • Respect: +1629
« Odpowiedź #241 dnia: Kwietnia 25, 2013, 09:31:34 am »
+1
Ostatnio mam ogromną ochotę wybrać się do ZOO. Może to jest jakiś pomysł :ph34r: Jak nie będzie chciała to ja chętnie pójdę :D Następnie browar i jak dla mnie świetny plan.

Offline Canis_Luna

• Global Moderator
  • Madagascar
  • Nice girls don't play rock n' roll ;)
  • Respect: +4576
« Odpowiedź #242 dnia: Kwietnia 25, 2013, 09:53:35 am »
0
No właśnie, bo to jest tak, że każdego ucieszy co innego. Ja bardzo chętnie wybrałabym się na zwiedzanie jakichś ruin, skansenów, muzeów i do wesołego miasteczka (koniecznie muszę to zrobić nawet sama) lub na jakiś koncert, może być jakiś lokalny zespół. Musisz się po prostu kierować upodobaniami swojej lubej lub zapytać jej jak chciałaby spędzić czas ;) w sumie to chyba jak z prezentami, nie ma co się czaić, czasami warto po prostu zapytać żeby obdarowana osoba była naprawdę zadowolona.
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"

"There's no place like the jungle run by Mr. Axl Rose, and there never will

Offline sylvik

• Paradise City
  • Respect: +196
« Odpowiedź #243 dnia: Kwietnia 25, 2013, 06:34:46 pm »
0
No tak, ale Gnatek chce zaskoczyć swoją dziewczynę czymś oryginalnym. Sam się chce wykazać pomysłowością, żeby zaplusować  ;). W tej sytuacji pytanie o to swojego obiektu zainteresowań odpada.
Tylko wiesz Gnatek, że nie da się tak cały czas na pełnych obrotach, na codzień wystarczą drobiazgi  :) Bardziej niż z lotu balonem na tle wschodzącego słońca, cieszyłabym się gdyby mój luby orientował się w tym co lubię i stąd czerpał pomysły. Canis, ja też preferuję ruiny i skanseny  :), a do tego stare dworki oraz tajemnicze parki i ogrody  :lol:. Później coś pokombinuję, przyszła właśnie koleżanka, niech też się wykaże  :)

Offline Canis_Luna

• Global Moderator
  • Madagascar
« Odpowiedź #244 dnia: Kwietnia 25, 2013, 07:43:07 pm »
0
a do tego stare dworki oraz tajemnicze parki i ogrody
O, zdecydowanie :wub:

cieszyłabym się gdyby mój luby orientował się w tym co lubię i stąd czerpał pomysły.
Mniej więcej to samo napisałam :D =  Musisz się po prostu kierować upodobaniami swojej lubej ;)

Offline Duffowa

• Atittude
  • Respect: +1027
« Odpowiedź #245 dnia: Kwietnia 26, 2013, 05:53:04 pm »
0
było pytanie o włosy gdzieś tam kiedyś ale nie widziałam nic o elektryzowaniu się więc...

znacie jakieś domowe sposoby na to, żeby włosy się nie elektryzowały? czapka, nie czapka, szalik, bez, środek lata, czesanie, nie czesanie a te głupi się elektryzują i wręcz strzelają i już brak mi sił na nie  :/

Bloody Rose

• Gość
« Odpowiedź #246 dnia: Kwietnia 26, 2013, 07:23:25 pm »
0
Odpowiedni szampon (zaznaczam iż każdemu co innego pomaga), odpowiednia szczotka lub grzebień.

Offline Gnatek

• Byli moderatorzy/newsmani
  • Atittude
  • Respect: +289
« Odpowiedź #247 dnia: Kwietnia 26, 2013, 07:34:11 pm »
+1
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi.

A skoro jesteśmy w temacie to dzisiaj poznałem człowieka który zajmuje się hodowlą sokołów. Ucieszyłybyście się gdyby ktoś Was zabrał do takiego sokolnika? Fajna sprawa - kontakt z żywym zwierzakiem, możliwość potrzymania go na ręce, jakiś krótki pokaz. Mnie to dzisiaj strasznie podjarało :)

Bloody Rose

• Gość
« Odpowiedź #248 dnia: Kwietnia 26, 2013, 07:35:24 pm »
0
Szczerze - zazdroszczę. Piękne zwierzę, majestatyczne w locie.

Offline sylvik

• Paradise City
  • Respect: +196
« Odpowiedź #249 dnia: Kwietnia 26, 2013, 09:38:29 pm »
0
Ucieszyłybyście się gdyby ktoś Was zabrał do takiego sokolnika?

No to jest fajny pomysł - ja bym się ucieszyła ;)

Offline Canis_Luna

• Global Moderator
  • Madagascar
« Odpowiedź #250 dnia: Kwietnia 26, 2013, 11:04:58 pm »
0
Ja bym zdecydowanie chciała :wub:

Offline Duffinka

• Atittude
  • I'm just a dreamer - I dream my life away
  • Respect: +477
« Odpowiedź #251 dnia: Kwietnia 26, 2013, 11:22:24 pm »
0
Ja jak najbardziej też  :D
"Byli jak gang upadłych aniołów, którzy zstąpili na Ziemię by wskrzesić rock'n'rolla"
"Muzyka jest jedyną zmysłową przy­jem­nością poz­ba­wioną zna­mion grzechu. "

Offline katarynka

• Better
  • Respect: +192
« Odpowiedź #252 dnia: Kwietnia 29, 2013, 07:36:15 pm »
+1
Co do wymarzonej randki jeszcze, to mnie ucieszyłaby np. wycieczka rowerowa z koszykiem jakiś samodzielnie przygotowanych przekąsek :) Albo wycieczka do galerii sztuki :) Albooo teatr, teatr to wspaniały pomysł, każdy znajdzie coś dla siebie (nie trzeba iść przecież na "Hamleta", można wybrać fajną komedię), a potem można iść na spacer albo na kawę, do herbaciarni, na winko, mnóstwo opcji jest :)

Offline shiris

• Paradise City
  • Respect: +180
« Odpowiedź #253 dnia: Kwietnia 29, 2013, 10:30:30 pm »
0
Właśnie  też bym się ucieszyła z zobaczenia takiego ptaka w locie, jak ładna pogoda to właśnie piknik. Jednak fajnie by było przynajmniej dla mnie, abym nie wiedziała o tym pikniku i gdybyś zasłonił mi oczy i na czas prowadzenia był moimi oczami. Wymarzona randka to także stare ruiny, zoo także było by pójście np obserwowanie nietoperzy. Ja bym chciała nawet pojechać do Międzyrzeckiego rejonu Umocnionego i tam chodzić po bunkrach, nietoperze i te sprawy. Albo wieczorna wycieczka nad jezioro, patrzenie w gwiazdy.
Muzyka to całe moje życie.

Offline Mrs. Brownston

• Knockin On Heavens Door
  • Respect: +236
« Odpowiedź #254 dnia: Kwietnia 29, 2013, 10:47:47 pm »
0
Od siebie dodam, że ciekawa może być randka spędzona aktywnie  :) Zabrać dziewczynę na rowery albo (jeśli lubi) znaleźć gdzieś blisko stadninę koni i razem pouczyć się jeździć  :P Dobre wspomnienia gwarantowane. Po za tym, jak dziewczyny już proponowały, zawsze będzie dobry piknik czy odwiedzenie jakiejś instytucji kulturowej.

"Ulu­bieńcy bogów umierają młodo, lecz poźniej żyją wie­cznie w ich to­warzys­twie..." - Fryderyk Nietzsche

Pytania różne i różniste

Zaczęty przez SSolid

Odpowiedzi: 3482
Wyświetleń: 699732
Ostatnia wiadomość Października 12, 2024, 09:15:07 pm
wysłana przez Bluebird