Dlaczego nie zagłosuje na Komorowskiego
- monopol partyjny zawsze prowadził do ograniczenie wolności i prywatności - np. ustawa o CBA z której PO na razie się wycofało (ale po wyborach na pewno wróci do tego chorego pomysłu) - dziwne że nikt o tym nie pisze a w telewizji o tym nie słychać ale cóż w dobie monitoringu wizyjnego przedstawianego jako wielkie dobro ludzkości... Co za czasy.
- nazywa się liberałem a uważa prywatyzację szpitali za wielkie zło
- popiera go Hillary Clinton
- komunistka z Waszyngtonu
- jest za wprowadzeniem euro - co za idiotyzm - każdy wie że własna waluta jest gwarantem minimalnej suwerenności
- jest zwolennikiem Unii Europejskiej - wystarczy zobaczyć plakaty wyborcze żeby ujrzeć tą obrzydliwą flagę - ja czekam na dyrektywę zakazującą zbierania grzybów bo są nie higieniczne
- jest zbyt uległy wobec swoich kolegów z partii , popełnia ogromne błędy językowe .
Jedyną rzeczą która jest w stanie skłonić mnie do głosu na Kaczyńskiego jest właśnie obrona złotego polskiego - ale to może być tylko gra wyborcza - tak samo jak rzekomy sprzeciw wobec Traktatu Lizbońskiego jego brata - więc się zastanawiam - pozatym jego język rodem z Gomułki i złe rozumienie Prawa .. Ale może wzajemna walka dwóch stronnictw doprowadzi do ich anihilacji i niebytu a tu stworzy się miejsce dla prawdziwych , ideowych partii jak Wolność i Praworządność , Unia Polityki Realnej , Prawica RP , Polska Partia Pracy ....