Napisałem że chcę równowagę tylko dlatego żeby nie pisać dla was bardziej kontrowersyjnych tez że w Polsce powinna rządzić inna partia niż aktualnie urzędująca, poza tym to nie jest żaden argument że chcę tylko dlatego głosować, głosują na niego z wielu innych względów tak samo inni głosują z wielu względów na Komorowskiego.
Oczywista oczywistość że i tak ludzie pokroju Wojewódzkiego boją się rządów PiSu...
edit: i chciałbym dodać że zauważyłem tutaj na forum bardzo dużą liczbę osób popierających PO, przynajmniej tak po postach można wywnioskować, nie mówię że to źle, ale myślę że jest trochę osób z drugiej strony barykady(nie chodzi o lewicę), które nie zabierają głosu w dyskusjach o polityce, ja tak samo nie mam zamiaru udzielać się zbytnio, ponieważ poziom niektórych postów jest beznadziejny a dyskusja z niektórymi użytkownikami nie ma większego sensu, kiedy to zaczynają pisać co najmniej dziwne zdania(więcej wojewódzkiego), czyli przysłowiowe gówno się wylewa, a podobno wyborcy PO to inteligenci(ciekawe ilu z was pójdzie do wyborów). Dlatego myślę że ciężko z niektórymi z Was dyskutować, bo to nie ma większego sensu i wydaje mi się że wiele osób tak uważa, i właśnie dlatego tak często można obserwować w postach "towarzystwo wzajemnej adoracji"/