czyli twoje dobro nie jest dla Ciebie najwazniejsze? bedziesz mogl wcinas suchary byle cala reszta mogla wcinac schabowe?
'el_loko'-ja jestem typem takiego człowieka,który najpierw patrzy na dobro innych,a dopiero później na swoje(typowo rozwojowy konserwatysta)...Zresztą na dziś nie klepię biedy,a wręcz przeciwnie żyję dostatnie,więc sam widzisz
'Douger' cwaniaku-pokaż mi ten sondaż,który o tym mówi!!!A jeśli kłąmiesz,to już ja Ci załatwię dane z polskich szpitali!!!
I co-drażni co niektórych fakt,że między innymi polscy więźniowie,bogaci turyści,zamożniejsze społeczeństwo,sarmaci i cała ćwierć inteligencja głosowali na liberalnego B.Komorowskiego???!!!A MNIEJ ZAMOŻNE SPOŁECZEŃSTWO,POLSCY ŻOŁNIERZE,POLONIA ZA OCEANEM ZA JAROSŁAWEM KACZYŃSKIM???!!!Więc macie dwa światy-pychę i liberalne gusła z wibratorem w ręku i zdrowe postrzeganie rzeczywistości w postaci ewolucyjnego konserwatyzmu!!!
'Meximax'-po tym jakie świństwa wypisujesz pod adresem braci KACZYŃSKICH ,nie proś się,abym zaczął życzyć Ci tego samego co ich spotkało
Prezentujesz sobą nic innego,jak właśnie wręcz bezmózgową,wypraną ze wszelkich uczuć liberalność!!!