Tez uważam, że zmiana nazwy wynikła tylko i wyłącznie z potrzeby "podlizania się" wyborcom Napieralskiego. Poza tym słusznie zauważył tutaj Mexi, że nikt tu nie mówi o Platformie O., prócz Ciebie martingun. Dla mnie żaden z kandydatów nie jest godny urzędu, ale mam dosyć kłótni na lini prezydent-rząd, więc zrobię jak zrobię.
Jeżeli chodzi o Jarosława K. i jego pojawienie się pośród kandydatów na prezydenta i hasło: "po trupach do celu" niestety jak dla mnie to trafia w samo sedno. Jak tylko usłyszałem zdanie (parafrazuje): "Muszę kontynuować dzieło brata", to od razu złapałem się za głowę i pomyślałem, ze to "świetna" droga do władzy.
martingun powiedz mi tak normalnie bez żadnych wykrzykników, caps locków, tylko jak krowie na rowie, co powoduje, że tak mocno wierzysz Kaczyńskiemu? Czyste fakty i argumenty. Proszę.
Ależ wyborcy B.Komorowskiego są zaślepieni i piszą oby tylko pisać peany pochwalne na temat swego liberalnego wodza
Tak jakby to on nie podlizywał się wyborcom SLD!!!Zresztą zaczął to robić pierwszy...
Ludzie nie bądzcie hipokrytami,którzy u kogoś dopatrzyli się drzazgi,A W SWOIM OKU NIE ZAUWAŻYLI BELKI!!!
A dlaczego ja wspominam o Platformie O.???!!!Czyż nie dlatego,że wasz wódz pochodzi właśnie z tejże partii???!!!
Co do kandydowania JAROSŁAWA KACZYŃSKIEGO na prezydenta powtórzę...CO miał zrobić człowiek,który w katastrofie samolotu stracił brata bliźniaka?!Co?!Miał zniknąć z powierzchni ziemi???!!!DLACZEGO???!!!BO PLATFORMERSI Z PLATFORMY O.TAK CHCĄ???!!!W IMIĘ CZEGO???!!!W IMIĘ ZASAD I DEMOKRACJI???!!!TO CZŁOWIEK PO TAKIEJ TRAUMIE,GDY TRACI BRATA BLIŹNIAKA NIE MOŻE WYZNAĆ,ŻE CHCE KONTYNUOWAĆ WOLI I PREZYDENTURY BRATA???!!!
I na kogo zagłosujecie ten będzie prezydentem-nikt Was nie przekona zapewne do innych niż posiadacie racji więc nie zrobię tego i ja,ale apeluję...Nie twórzcie z normalnego człowieka niewiadomo jakiego typa...Bo chce startować,to startuje...a Wy macie prawo wyboru-czy On,czy jakiś liberał,który będzie tak współpracował z rządem,ze tylko patrzeć jak sprzeniewierzą wszystko to,co jeszcze polskie!Niech zaproszą do Polski Niemców,Izraelczyków,Rosjan...ehhh
I sorry'owsik'za wykrzykniki,ale ja już tak mam...