Porażka społeczeństwa to głosowanie na tych dwóch tumanów bez programu latających po wałach przeciwpowodziowych...
Albo na następnego mędrca politycznego z sztucznym uśmieszkiem charakterystycznym dla kłamców.
A telewizja kolejny raz pokazała klasę : prezentując reakcje z czterech sztabów , w tym Pawlaka - który zajął miejsce 5.
Nie pokazując natomiast miejsca 4 a także pozostałych kandydatów (ja np. chciałem zobaczyć sztab Morawieckiego , Jurka czy Ziętka - prawdziwych ideowców z którymi poglądami się nie zgadzam , ale szanuje ich podejście w przeciwieństwie do tej bandy kolekcjonerów stołków z PSL , SLD , PiS , PO ) - za to racząc nas opiniami "ekspertów"
Demokracja jest zła - ludzie głosują ze względu na wygląd , antypatie i sympatie a nie na realny program zmian - których nie będzie , jedynie na gorsze , Łunia Jeropejsko już się do tego przyczyni , nadal będziemy żebrakami żebrzącymi o "dotacje" (pokrywane w dużej części z naszych podatków) , zawsze było łatwo kupić ten naród (choć w roku 1772 nie można mówić o jednym narodzie) . A rozbiory zostały usankcjonowane nie w parlamencie niemieckim , rosyjskim czy austriackim ale W POLSKIM , podobnie jak akcesja do Wspólnoty Europejskiej (która wtedy jeszcze nie była tak groźna , gdyż prawo europejskie nie było ważniejsze od naszego , ale Traktat Lizboński zrobił swoje) została usankcjonowana przez całe społeczeństwo (swoista dyktatura większości) a traktat lizboński przez prezydenta - najwyższego przedstawiciela państwa polskiego - choć z dużą dozą proamerykanizmu .
Tak więc głosujcie sobie dalej na bandę tych politycznie poprawnych idiotów ja w drugiej turze prawdopodobnie dopisuję na kartce Janusz Ryszard Korwin Mikke i znak x.
Warto zauważyć że Korwin jest jedynym politykiem który nie głosował na samego siebie .
"Geje to banda chamów importowanych z zagranicy. " wypowiedź z TVN24
To prawda , homoseksualiści boją się gejów gdyż może to prowadzić do ich złego traktowania . Prawo naturalne mówi , możesz uprawiać seks z kim chcesz , o ile jest on osobą dojrzałą i dorosłą , i mówi również że dzieci powstają z odmiennych płci - przynajmniej w przypadku człowieka - dlatego domagania się praw do adopcji to kpina jakaś - która powoduje agresję motłochu wobec prawdziwych homoseksualistów jest niekorzystna dla tego środowiska - tak samo syjonizm powoduje antyjudeizm itd.
"Wśród przestępców 90% to są Murzyni, mimo iż stanowią tylko 10% populacji amerykańskiej, no to znaczy, że się bardziej nadają do przestępczości. Wynika z tego w prostej linii, że ci ludzie inaczej traktują pojęcie własności!"
Z faktami się nie dyskutuję . William Bailey chyba sam jesteś rasistą , skoro ubliżasz rasie białej i żółtej, podważając fakty , ja nie jestem rasista i uważam np. że Murzyni w wielu kategoriach są lepsi np. długość prącia , poczucie rytmu , koszykówka , dmuchanie w trąbki na stadionach itd. Ty uważasz że wszyscy są równi pod każdym względem , gratulacje... Oczywiście są wyjątki indywidualne , w obrębie 1/4 populacji jednak jeżeli stosujemy termin Murzyni , Biali to mówimy o całej grupie społecznej. A pojęcie równości zostało stworzone po to aby wszystkim odebrać wszystko , zunifikować świat - dzięki czemu łatwiej zdobyć władzę nad umysłami do czego służy powszechne szkolnictwo , telewizyja , cenzura (która nadal istnieje i ma się dobrze) itd. , a po trzecie wprowadzenie pojęcia rzekomej równości przez krwiożerczych socjalistów {są dwa typy socjalisty - altruista często z dobrymi chęciami i krwiożerczy (czyli ten który chce dzięki tej skompromitowanej idei - która przyczyniła się do śmierci milionów istnień , zdobyć władzę , pieniądze , pozycję społeczną - kosztem nieświadomych np. robotników.)} spowodowało zintensyfikowanie ZBIOROWEJ ODPOWIEDZIALNOŚCI , która jest rzecza charakterystyczną dla obrzydliwej demokracji socjalistycznej.
"Murzyn jest głupi ... jednak dość szybko przekonał się, że znacznie lepiej żyje im się w krajach, którymi NIE rządzą Czarnuchy" blog JKM
Poczytaj sobie historię Rodezji/Zimbabwe.
" ja chciałbym odebrać prawo wyborcze wielu osobom, nie tylko kobietom" wypowiedź dla radiowej trójki
Po wynikach tych wyborów widać że ma rację , góra 20 % społeczeństwa powinno mieć prawo głosu. Ale najlepiej jedna osoba i sztab doradców - Rada Najwyższa , ewentualnie ze wsparciem Senatu.