Ale znów nie masz racji...Bo czyż kościół katolicki w Polsce nagabuje ludzi do głosowania na PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ???!!!A co z niejakim ojcem Rydzykiem,który to jawnie i ewidentnie zrobił wręcz odwrotną przysługę PISowi???!!!Więc co-Kościół W Polsce w stu procentach popiera,wspiera i reklamuje PIS???!!! Chyba sobie żartujesz
To ja dziś chyba słuchałem jakiejś stacji radiowej Radio Maryja "specjalnie dla krelke". Bo już dawno nie słyszałem tak stronniczego i propagandowego wydania "informacji" i komentarzy
Btw. słuchałem ok. 21.15. Jeśli oni nie namawiali do głosowania na PiS to ja jestem ufoludkiem
'krelke'-i do wszystkich,którzy widzą w Kościele Katolickim ponoć mega wsparcie dla ugrupowania PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ...Powiedzcie mi-Jak mam odbierać słowa poparcia dla B.Komorowskiego od np.Karolaka,Wajdy,Pszoniaka,Grabowskiego...???!!!Czyli od polskiego nazwijmy to showbiznesu!!! Mało tego,jak mam pojmować i nazwać coś co stało się bodajże około 2 tygodnie temu,gdy w tv podano,że sztab F.Smudy-czyli selekcjonera reprezentacji Polski w piłce nożnej popiera B.Komorowskiego???!!!JAK MAM ODBIERAĆ TAKOWE ICH WSZYSTKICH GŁOSY-ICH CZYLI LUDZI Z PIERWSZYCH STRON GAZET MAJĄCYCH NIEWĄTPLIWIE DOŚĆ DUŻY WPŁYW NA POLSKIE SPOŁECZEŃSTWO CO DO WYBORU KANDYDATA???!!!
I czy mając powyższe na uwadze śmiecie zarzucać PISowi,ze Kościół ich ponoć popiera???!!! A ja się pytam-A choćby nawet,to co?!Czy ksiądz,biskup i proboszcz,to nie zwykli i potencjalni wyborcy,tak jak wyżej wymienieni wspierający B.Komorowskiego???!!!
To co?Aktorzy,muzycy mogą wykazywać jawnie i wprost,że są za tym,a ksiądz,to już nie może???!!! Bo co-bo ma sutanne???!!!Bo co-bo kościół ma sie nie mieszać???!!!A według mnie tak ten każdy ksiadz,jak i aktor czy muzyk ma takie samo prawo do jawnego bardziej lub mniej wykazania swego kandydata!
I wiem,że zapewne za niedługo mnie zagadacie,wiec ubolewam nad tym ponieważ niestety nie mogę tu być non stop(bo życie zawodowe,jak i moje prywatne wojny z krelke przede wszystkim)...więc nie dziwcie się,że nie będę na wszystko odpowiadał