To chyba najtrudniejsze pytanie. Nie wiem, czy powinnam żałować czegoś, co zrobiłam w moim życiu. Wydaję mi się, że nie. Rzeczy, przez które najbardziej cierpię są niezależne ode mnie. Gdybym chciała je zmienić, zmieniłabym też siebie. To wszystko przez co przeszłam, moje doświadczenia, dzięki którym nauczyłam się zachowywać w niektórych sytuacjach w małej części składają się na mój charakter, na to kim i jaka jestem. Po prosu chcę być szczęśliwa. A szczęście odbierają mi rodzice. Nie mogłabym ich usunąć, bo nie byłoby mnie, więc myślę, że nie chciałabym zmienić nic w moim życiu do chwili obecnej. Ale jeśli dostałabym szansę, która pozwoli zmienić mi nie tylko moje życie, a coś innego, to chciałabym, żeby ludzie nie zabijali zwierząt dla ich futer. Dla wielu ludzi może to być błahostką, jednak dla mnie to bardzo ważne. Albo zabijanie byków dla zabawy w Hiszpanii. Kiedy człowiek zabije zwierze nikt się nie dziwi, a kiedy zwierze zabije człowieka... wszystkie gazety, telewizja i radio trąbią jaka to wielka tragedia. Jeden z 6 MILIARDÓW ludzi nie żyje! Często zapominamy o zwierzętach, które pojawiły się na Ziemi przed nami. One też czują i też myślą.
Co najbardziej w ludziach Cię denerwuje, a co najbardziej w nich cenisz?