Nie wiedziałem, że na forum jest tyle fanów kotów
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
„Nie możemy traktować wkładu emerytalnego jako swego rodzaju rachunku oszczędnościowego na starość”
http://serwisy.gazetaprawna.pl/emerytury-i-renty/artykuly/1019292,rzad-emerytura-po-15-latach-oplacania-skladek-zus.htmlPrzed wyborami:
30 stycznia 2015. Andrzej Duda: "kredyty powinny być spłacane po kursie, po jakim były brane"
6 sierpnia 2015" Andrzej Duda: Mam świadomość obietnic, które złożyłem. One nie są trudne do dopełnienia. Nie słuchajcie tego, co opowiadają, że się nie da w Polsce obniżyć wieku emerytalnego,
że nie da się podnieść kwoty wolnej od podatku, bo się budżet zawali. To bzdury."
Po wyborach ( niedawno, słowa Jarosława Kaczyńskiego ): „Frankowicze powinni zacząć samodzielnie walczyć o swoje prawa”. „Sądzę, że powinni oni wziąć sprawy we własne ręce i walczyć w sądach. Nie dlatego, że nie można ufać prezydentowi czy rządowi, ale dlatego, że prezydent i rząd są w położeniu determinowanym warunkami ekonomicznymi”
No cóż, przypominają się słowa: "„Kłamaliśmy rano, nocą i wieczorem.”