Przecież to Tusk im obiecywał cud. MIIŁOŚCIĄ! - z Ciebie za to kipi czysta nienawiść wobec PO. Takiej PiSowskiej nienawiści wobec wszystkiego,co nie jest PiSem większość Polaków,nie tylko popierających PO, miała po prostu serdecznie dość 21 pażdziernika.
Słowa w radiu - tłumaczyłem. Dla mnie bardziej przekonujące są słowa 4 osób niż jednej.
Marek Borowski jest w opozycji. Opozycja z zasady raczej nie zgadza sie ze stanowiskiem rządu. Jestem ciekaw,jaki on ma pomysł na uzdrowienie służby zdrowia,bo zakładam,że potrafi coś więcej niż jedynie skrytykować. W Polsce mamy miliony samozwańczych lekarzy,trenerów i ludzi,którzy wszystko wiedzą lepiej i krytykują kogo się da. Mimo,że nie pałam sympatią do polityków lewicy,to jednak chciałbym wierzyć,że Borowski ma jakąś wizję poprawy sytuacji w służbie zdrowia.
"Krzysztof Bil-Jaruzelski, kandydat Lewicy i Demokratów:
- Moje ugrupowanie nie precyzuje programu w sprawach służby zdrowia aż w tak drobnych szczegółach. Ale popieram to, co głosi Platforma. To rynek powinien regulować sieć szpitali."
http://miasta.gazeta.pl/bialystok/1,69245,4580773.htmlSkoro tak to znaczy,że LiD popiera rzekomy chaos,o którym mówił Borowski
Religa - O ile mi wiadomo,podobnie jak Zyta Gilowska Religa początkowo popierał PO. Dlatego jego program naprawy służby zdrowia jest bliski tej partii i nie powinno to nikogo dziwić.
Underman - Są rzeczy w Polsce,których bez sprzyjającego rządowi prezydenta załatwić się po prostu nie da. A o tym,że Lech jest lojalny tylko wobec swojego brata wiadomo nie od dziś. Tak,czy inaczej jakoś będą musieli się porozumieć.
Budżet - i bardzo dobrze,nie będzie pretekstu do odwołania Sejmu !