Ankieta

Na kogo zagłosujesz w wyborach parlamentarnych 15 października?

Prawo i Sprawiedliwość
0 (0%)
Koalicja Obywatelska
4 (33.3%)
Trzecia Droga (PSL + Hołownia)
1 (8.3%)
Lewica
0 (0%)
Konfederacja
5 (41.7%)
Inna partia
1 (8.3%)
Nie pójdę na wybory
1 (8.3%)
Oddam nieważny głos
0 (0%)

Głosów w sumie: 12

Głosowanie skończone: Października 15, 2023, 01:30:16 pm

Autor Wątek: Polityka  (Przeczytany 427193 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Roxy

• Better
  • ?
  • Respect: +4
Polityka
« Odpowiedź #135 dnia: Grudnia 06, 2006, 08:35:23 pm »
0
Ciekawe, jak się rozwiąże sprawa z tymi testami na ojcostwo (jak w Modzie na sukces normalnie :D ) i co zrobi ta Aneta, jak się okaże że Łyzwiński nie jest ojcem jej dziecka. Przecież ją wyśmieją. Jaki miałaby cel w ośmieszaniu się?

Offline rose84

• One In A Million
  • Prosacówna Zeppelinka
  • Respect: +11
Polityka
« Odpowiedź #136 dnia: Grudnia 06, 2006, 09:03:24 pm »
0
Po obejrzeniu wczorajszego programu "Teraz My" w TVN, gdzie Aneta K. przedstawiła całą sprawę ze swojego punktu widzenia, bliższa jestem tezie, iż całe to zamieszanie związane z zarzutami pod adresem Łyżwińskiego i Leppera, służy głównie pozyskaniu przez tą panią ewentualnych korzyści materialnych.
Z jej relacji wynika, że świadomie godziła się na współżycie z posłem w zamian za dobrze wynagradzaną posadę. Czy to jest moralne? Kolejne pytanie, które nasuwa się niemalże od razu: dlaczego czekała z ujawnieniem całej sprawy tak długo? Przecież do gwałtu, do którego doszło rzekomo w hotelu sejmowym, mogło nie dojść, gdyby Aneta K. w jakiś sposób protestowała...Czy zatem w ogóle można mówić o gwałcie? Jesli chodzi o kontakty tej pani z Łyżwińskim wygląda to na zwykły romans, którego finałem jest nieporządana ciąża.  Rozgoryczona kochanka, wykorzystując wysoką pozycję  bezdusznego ojca swego dziecka, próbuje po trzech latach ujawnić szczegóły burzliwej afery miłosnej, aby zapewnić sobie lepszy status materialny ;) .
Najśmieszniejszą kwestią wczorajszego programu, była historia aplikowania przez weterynarza środka wczesnoporonnego. Na ironicznie zadane pytanie Sakielskiego, czy chodzi o tabletki doustne, Aneta K. odpowiedziała,że chodzi o zastrzyk, który bez najmniejszych podejrzeń pozwoliła sobie zaplikować...hehe.
Jak na razie ta historia komponuje się poniekąd z atmosferą cyrku pt. sejm.
Jestem ciekawa jakiego finału doczekamy sie w tej sprawie.

BARSIK

• Gość
Polityka
« Odpowiedź #137 dnia: Grudnia 06, 2006, 09:35:58 pm »
0
Ja widze to tak :
Aneta K. to kobieta wyrachowana, ktora wolala byc k....ą niz uczciwie pracować  :ph34r:
Ale gdy patrze na to bydle Łużwińskiego to jestem przekonany że mial stosunki seksualne z ta kobieta i jest ojcem jej najmlodszej corki
 :ph34r:  :ph34r:

Ogólnie mnie to rybka co sie dzieje w tym kraju on i tak juz umiera...
Nie chce tu mieszkać  :(
To jest państwo kościelne  :blink:
Ludzie !!! Uciekajcie z Polski   ;)  

Offline Roxy

• Better
  • ?
Polityka
« Odpowiedź #138 dnia: Grudnia 06, 2006, 10:04:59 pm »
0
Ta hipoteza rose84 z rozgoryczona kochanką ma, że się tak wyrażę "ręce i nogi" :) tzn. jest prawdopodobna. Jeżeli Łyżwiński wyleci ze stanowiska, to może jakimś cudem przy tej okazji wyjdą  też na jaw przekręty Leppera. Kiedy Lepper zaczynał swoją karierę polityka i nie był jeszcze lwem salonowym, to wydawał mi się szczerym, prostolinijnym  człowiekiem, owszem nieco narwanym , ale tę gwałtowność rekompensowała ta jego naiwna wiara w to, ze kiedy on i jego partia dojdą do władzy, to zmienią cos w tej Polsce na lepsze. Był prostym człowiekiem, nie przebywał w towarzystwie znanych osób i dzięki temu wielu ludzi mu zaufało, a teraz... :/ Kim on własciwie teraz jest? Chyba tylko produktem, który wyszedł z rąk Tymochowicza, najdobitniejszym przykładem tego, jak władza i pieniądze zmieniają człowieka, czynią z niego chorągiewkę podatną na najmniejszy podmuch wiatru.  

Offline krelke

• Szara Eminecja | Wodopój
  • Administrator
  • Scraped
  • !!! GN'R: Don't you try to stop us now !!!
  • Respect: +250
    • Tomasz Krela
Polityka
« Odpowiedź #139 dnia: Grudnia 06, 2006, 10:16:50 pm »
0
Ja Wam mówie PiS tym wszystkim kieruje ;p im to na reke osłabić Samoobrone :P Wiecie jak bywa raz Wicepremier raz Warchoł itd itp... teoria spiskowa dziejów...  ale jak nic się dobrego nie robi to trzeba znaleść temat zastępczy... kolejną aferę... dziennikarze nie patrzą na ręce mają temat są zajęci i ma się chwile wolnego od ostrzału ;)

Offline Roxy

• Better
  • ?
Polityka
« Odpowiedź #140 dnia: Grudnia 06, 2006, 10:21:17 pm »
0
Ja Wam mówie PiS tym wszystkim kieruje ;p im to na reke osłabić Samoobrone :P
I tak może być. Takie niemoralne prowadzenie się (o ile to prawda) byłoby doskonałym powodem do zerwania koalicji z Samoobroną.

Yyyy...zaraz...Samoobrona jest teraz w koalicji z PiS-em, czy LpR-em? Już mi się mylą te koalicje  :ph34r:  

Offline Zqyx

• Newsman
  • Madagascar
  • "But nobody pulled the trigger. They just..."
  • Respect: +3465
    • Bumblefoot fans Poland - mój fanowski profil Rona
Polityka
« Odpowiedź #141 dnia: Grudnia 06, 2006, 10:28:26 pm »
0

Yyyy...zaraz...Samoobrona jest teraz w koalicji z PiS-em, czy LpR-em? Już mi się mylą te koalicje  :ph34r:
PiS i przystawki -to jest LPR i Samoobrona.
Ogólnie afera goni aferę... Tak to jest,jak ktoś chcę na siłę umoralniać,a sam nie jest do końca czysty,bo przecież IV RP miała być moralną Reczypospolitą.
No,ale takich ludzi niestety ktoś wybrał... :ph34r:
Reprezentują społeczeństwo :ph34r:  
Podaruj mi 1,5% podatku :) Dziękuję!
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy: 569/W

"Hey, you caught me in a coma and I don't think I wanna
Ever come back to this world again"

Offline krelke

• Administrator
  • Scraped
    • Tomasz Krela
Polityka
« Odpowiedź #142 dnia: Grudnia 06, 2006, 10:31:23 pm »
0
Tak naprawde gdy przeliczy sie frekwencje, reprezentują tak mały procent społeczeństwa że aż przeraża... już starożytni filozofowie uważali iż najlepszym ustrojem jest arystokracja albo monarchia a nie demokracja :)  

Offline Nope

• Byli moderatorzy/newsmani
  • One In A Million
  • we're all mad here
  • Respect: +32
Polityka
« Odpowiedź #143 dnia: Grudnia 06, 2006, 10:33:47 pm »
0
Tak naprawde gdy przeliczy sie frekwencje, reprezentują tak mały procent społeczeństwa że aż przeraża... już starożytni filozofowie uważali iż najlepszym ustrojem jest arystokracja albo monarchia a nie demokracja :)
a aktualnie JPII przyznał w swojej encyklice jakiejś że najlepszym ustrojem jest socjalizm :P

z tymże, tylko wtedy kiedy zostanie poprawnie wprowadzony...

Offline krelke

• Administrator
  • Scraped
    • Tomasz Krela
Polityka
« Odpowiedź #144 dnia: Grudnia 06, 2006, 10:37:42 pm »
0
a na to nie możemy liczyć że go ktoś poprawnie bedzie chciał wprowadzić więc ze szcześliwości w kraju nici ;)

Offline Zqyx

• Newsman
  • Madagascar
  • "But nobody pulled the trigger. They just..."
  • Respect: +3465
    • Bumblefoot fans Poland - mój fanowski profil Rona
Polityka
« Odpowiedź #145 dnia: Grudnia 06, 2006, 11:23:36 pm »
0
Demokracya - rządy ludu,a jak lud nieuświadomiony znaczy głupio wybiera.
Pomijam fakt,że 3/4 społeczeństwa tyłka nie ruszy,żeby wybrać tylko narzekać raczy.
Bo wybór,jakikolwiek wybór wymaga zaangażowania,nie tyle,wiedzy,ile zaangażowania.
A,że się nie chce nam,to i im się nie chce. No i nici z drugiej Japonii :ph34r:  
Podaruj mi 1,5% podatku :) Dziękuję!
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy: 569/W

"Hey, you caught me in a coma and I don't think I wanna
Ever come back to this world again"

Offline Nope

• Byli moderatorzy/newsmani
  • One In A Million
  • we're all mad here
  • Respect: +32
Polityka
« Odpowiedź #146 dnia: Grudnia 07, 2006, 12:32:49 am »
0
No i nici z drugiej Japonii :ph34r:
nas raczej można porównywac do meksyku...

Offline Roxy

• Better
  • ?
Polityka
« Odpowiedź #147 dnia: Grudnia 07, 2006, 12:12:59 pm »
0
Do Meksyku tak, ale niestety coraz bardziej również do Bangladeszu. Tam podobno jest największa korupcja :/

Offline duff_wife

• Atittude
  • Respect: +22
Polityka
« Odpowiedź #148 dnia: Grudnia 07, 2006, 12:38:06 pm »
0
Ja Wam mówie PiS tym wszystkim kieruje ;p im to na reke osłabić Samoobrone :P Wiecie jak bywa raz Wicepremier raz Warchoł itd itp... teoria spiskowa dziejów...  ale jak nic się dobrego nie robi to trzeba znaleść temat zastępczy... kolejną aferę... dziennikarze nie patrzą na ręce mają temat są zajęci i ma się chwile wolnego od ostrzału ;)
święte słowa :D ten kraj to bagno-po co wogóle zwracać na tych cymbałów uwagę ? :P przecież to afery dla plebsu -a niech mają, przy okazji Leppera się oczerni. Tak samo chcieli Giertycha oczernić przecież. za wszystkim stoją kaczołapni :P tylko na nich nie ma żadnych afer. dno  

Offline Roxy

• Better
  • ?
Polityka
« Odpowiedź #149 dnia: Grudnia 07, 2006, 12:48:18 pm »
0
za wszystkim stoją kaczołapni :P tylko na nich nie ma żadnych afer. dno
Na razie dobrze się maskują, ale znajdzie się i na nich coś niebawem. Moim zdaniem to tylko kwestia czasu. Odkryją jedną aferę i zaraz posypią się kolejne. Wiekszość tych naszych polityków to ludzie zmieniający partie, jak rękawiczki byleby tylko dostać jakieś stanowisko w rządzie, więc jak wyjdzie na jaw jakaś afera zrobią wszystko, aby się wybielić i będą oczerniać tych, których wcześniej określali mianem swoich przyjaciół i bliskich współpracowników. Jedna afera pociągnie za sobą kolejne.