Ich mecze zawsze ogląda się z przyjemnością - ja przynajmniej tak mam.
o poprzednich sie nie wypowiem, ale co do ostatniego, potwierdzam z wyjatkowa przyjemnoscia sie go ogladalo
temat jest znacznie szerszy i dlugo mozna by pisac
-Zlota Pilka jest bardzo subiektywna, raz oszukali Lewego, innym razem innych, teraz powinien dostac Carvajal (ME+LM), a byl dopiero 4, z drugiej strony czy mozna uznac ze ME jest wazniejsze od LM, mozna, i wtedy wybor Rodriego bedzie zasadny
-Vini to postac wyjatkowo antypatyczna, i juz pomijam jego zachowania poza boiskiem, gdzie wszystko jest usprawiedliwiane walka z rasizmem i rzekomym faktem jak on to jest pokrzywdzony przez wszystkich, nie on pierwszy jest ofiara rasizmu (patrzcie Yamal i inni czarnoskorzy pilkarze Barcy obrazani przez kiboli bialych na Bernabeu w ostatnim meczu, zreszta liga juz wszczela sledztwo w tym temacie), natomiast na boisku zachowuje sie jak cham, burak i rozwydrzony dzieciak, a sedziowie go albo nie karaja (ewidentna czerwona kartka z Lipskiem nie pokazana za atak na szyje przeciwnika), albo ktos w druzynie kto ma na niego wplyw nie powie mu ze pajacuje i zeby przestal (np. sytuacja z Kimmichem, oba linki ponizej) - i teraz tak, to moim zdaniem ma wplyw na wybor zawodnika roku, bo jednak do Ronaldo mu daleko pod wzgledem pilkarskiej klasy (choc w chamstwie i buractwie i placzu akurat jeden drugiemu dorownuje) i dlatego Ronaldo zlote pilki dostawal
Oczywiscie tych sytuacji boiskowych jest duzo wiecej, ale nie chce mi sie ich teraz szukac
Lipsk
Error 404 (Not Found)!!1Kimmich
https://www.youtube.com/shorts/b1cUvim9e64