Oglądałem wczorajszy mecz, co prawda przez część jednym okiem bo miałem robotę i gdzieś zgubiłem bramkę 1 i 2, ale ogółem wrażenia mam bardzo pozytywne. Nie oglądam i nie będę oglądał ekstraklasy więc większość z tych chłopaków, co to biegała po murawie to dla mnie totalne nowości. I powiem Wam, że fajnie to wyglądało. Pomimo braku Miroslava, Vadisa, Prijovicia bardzo miło się oglądało ten mecz. Chyba Magiera musi częściej wystawiać młodzież do kadry meczowej. Widać, że człopaczki się kształtują i dopiero uczą grać na wielkich boiskach. Ale chęci mają. Zachowanie tego całego całego Michalaka przy golu... normalnie rasowy snajper! Z tego co wyczytałem, to jego pierwszy gol w zespole więc tym bardziej będzie mu pewnie rodzina z VHSu puszczać go na święta.
Jak tak patrzę na tych wychowanków Legii i na wszystkich tych świetnych zawodników, którzy teraz napiżdżają po całym świecie w różnych ligach a kiedyś przewinęli się przez Łazienkowską to aż szkoda, że zespół ten nie potrafi zatrzymać u siebie piłkarzy na dłużej. Rotacja jak na stanowisku przedstawiciela handlowego w FMCG