Akurat Wyborcza byłaby ostatnia na mojej liście, które mógłbym posądzić o sympatyzowanie z Legią. Zawsze byliśmy dla nich złem wcielonym.
@gloomy czemu u Was nie grał Robak od początku? Kownacki to zarumieniony chłopiec z wiejskiej dyskoteki, do twardej męskiej gry się nie nadaje. Przewraca się przy byle podmuchu wiatru. Rutkowski chce go za wszelką cenę opchnąć? A Robak był ostatnio w formie.
A Legia zagrała jeden z lepszych meczów w sezonie, pełna kontrola od początku do końca, szczególnie imponująca gra w defensywie, nie pozwalali Lechowi na nic. I wielki Vadis - jeśli to prawda, że ma dostać kontrakt milion Euro to jest tego wart i chętnie dołożę złotóweczkę od siebie. Ale raczej trudno go będzie zatrzymać.
Końcówka sezonu zapowiada się pasjonująco. Myślę, że Legia wygra z Jagą i Lechią - lubimy mecze z silnymi ekipami - tu wychodzi doświadczenie z LM. Najbardziej boję się meczu z Koroną, bo tam znając życie przegramy 1:0 po słabym meczu, lekceważąc rywala jak to już nieraz bywało w tym sezonie.