Nie oglądałem meczu , pomyliły mi się godziny i kiedy o 20.30 szykowałem się na mecz było już za późno...
W dzisiejszym Cafe Futbol oglądałem ważniejsze momenty meczu , gościem był Smuda tak więc sporo dowiedziałem się o tym meczu.
Przede wszystkim zespół grał lepiej niż w ostatnich spotkaniach a to na pewno cieszy.Co prawda nie była to jakaś diametralna zmiana na lepsze ale widać , że coś się w końcu ruszyło.
Druga sprawa.....murawa - ciekawy jestem bardzo kto wpadł na pomysł rozgrywania meczu na stadionie Legii?
Jeżeli już tak strasznie chcieli aby grali w stolicy to już lepszym rozwiązaniem było rozegranie spotkania na stadionie Polonii.
Widać ktoś bardzo chciał zobaczyć jak nasi piłkarze radzą sobie grając na piasku....
Czego się dzisiaj mogliśmy dowiedzieć ( z programu ) , a co jest bardzo ważne - trener powiedział wprost , że sprawa obywatelstwa Boenisch'a jest już załatwiona i na marcowy mecz przeciwko Bułgarii otrzyma powołanie ponieważ wyraził chęć gry dla Polski - to według Franciszka Smudy a więc najlepsze źródło jakie może być
Jeżeli powtórzyłem wiadomości z czyjegoś posta to przepraszam , nie śledziłem ostatnio tego tematu.