Autor Wątek: Piłka nożna  (Przeczytany 1034036 razy)

Offline krelke

• Szara Eminecja | Wodopój
  • Administrator
  • Scraped
  • !!! GN'R: Don't you try to stop us now !!!
  • Respect: +250
    • Tomasz Krela
Odp: Piłka nożna
« Odpowiedź #420 dnia: Listopada 14, 2009, 09:03:23 pm »
0
a weźcie się od siebie...

Jak oceniacie tą kopaninę? Jak dla mnie Smuda nic fajnego nie wymyślił...

Offline Grzon

• Garden Of Eden
  • Respect: +974
« Odpowiedź #421 dnia: Listopada 14, 2009, 09:04:42 pm »
0
nie wiem totalnie co się Peszce stało, takie rzeczy się wykonuje z zamkniętymi oczami.
Wybór stadionu - porażka.
murawa - porażka.
murawa - porażka.
wynik - porażka.

nie potrafiliśmy sobie stworzyć groźnych sytuacji ciągle dośrodkowując... Drużyna jakby totalnie nie zauważyła przez cały mecz, że bramkarz Rumuński świetnie gra na przedpolu. No szkoda, trzeba się przełamać i walczyć dalej.

-----

Nawet jeśli Weszło płaci DrDrei za umieszczanie informacji z ich strony, to robi to skutecznie, bo ja np. dzięki Niemu często tam zaglądam i chwalę sobie ten portal :)

Offline DrDrei

• Scraped
  • one more step to go
  • Respect: +8
« Odpowiedź #422 dnia: Listopada 14, 2009, 09:11:53 pm »
0
Peszko jak na ofensywnego pomocnika to bardzo malo goli strzela, podobnie jak Blaszczykowski

nie raz zauwazylem ze ma wyjatkowa slaba skutecznosc, bo jak widac do sytuacji bramkowych dochodzi

zreszta bilans w ekstraklasie mowi wszystko:

123 mecze / 9 goli - wiec czego sie po nim spodziewac

http://www.90minut.pl/kariera.php?id=3929
http://www.90minut.pl/wystepy.php?id=3929&id_sezon=75
[size=3.75pt]GUNS AND ROSES[/size]

[size=3.75pt]la banda mas peligrosa del planeta[/size]

www.czlowiekorkiestra.blog.onet.pl

Offline Gnatek

• Byli moderatorzy/newsmani
  • Atittude
  • Respect: +289
« Odpowiedź #423 dnia: Listopada 14, 2009, 09:21:16 pm »
0
nie wiem skad masz takie dane ze wiekszosc osob zaglada tam rownie czesto jak ja, w kazdym razie nadal bede wklejal rozne newsy, cytaty
czy zdjecia tak czesto jak mam na to ochote. A to czy Ty uwazasz czy to mija z celem czy nie, w ogole mnie nie interesuje.

Interesując się polską piłką nożną raczej trudno nie znać tej witryny. Podejrzewam, że osoby piszące w tym temacie piłką nożną raczej się interesują i tą stronę znają. Jeżeli masz potrzebę zamieszczania newsów i cytatów z tamtej strony to bardzo proszę - zamieszczaj je dowolną ilość razy.

a teraz moja opinia - gdyby nie to ze jest fragment o zawodniku Legii-stawiajacy go w niekorzystnym swietle to mam wrazenie ze Ty-fan Legii, bys tego komentarza nie pisal

i jeszcze jedno - nie mam nic do pilkarzy Legii, po prostu wyszedl z tego fajny humor sytuacyjny

Z fajnym żartem jest prawie tak samo jak z fajną piosenką - im częściej się go słyszy tym szybciej się nudzi. Tak samo działa to też w tym przypadku. A że ten fragment stawia piłkarza Legii w niekorzystnym świetle - zupełnie mnie to nie rusza. Nasze kochane grajki swoją postawą na boisku napsuły mi już tyle krwi, że zdjęcie Rybusa z 3 butelkami desperadosa raczej z równowagi mnie nie wyprowadzi.

Offline DrDrei

• Scraped
  • one more step to go
« Odpowiedź #424 dnia: Listopada 15, 2009, 02:13:36 pm »
0
Interesując się polską piłką nożną raczej trudno nie znać tej witryny. Podejrzewam, że osoby piszące w tym temacie piłką nożną raczej się interesują i tą stronę znają. Jeżeli masz potrzebę zamieszczania newsów i cytatów z tamtej strony to bardzo proszę - zamieszczaj je dowolną ilość razy.

dziekuje za pozwolenie, jestes bardzo laskawy. wrzucam tez czesto newsy z 90minut.pl, ale zeby uprzedzic pytania - ani ten portal ani weszlo
niestety nie placi mi za reklamowanie ich wytryn

Z fajnym żartem jest prawie tak samo jak z fajną piosenką - im częściej się go słyszy tym szybciej się nudzi. Tak samo działa to też w tym przypadku.

no dobra, tylko skad mam wiedziec ze ten zart sie juz znudzil?? nie wiem ile osob z forum wchodzi na weszlo.com, ponadto nie wiem ilu z nich
widzialo to zdjecie i ile razy. mnie sie wydaje smieszne w polaczeniu z cytatem ze Smudy, dlatego to wrzucilem. naprawde nie bede sie za kazdym razem zastanawial zanim cos
wrzuce z tego portalu, ile potencjalnych osob moglo to widziec, a ilu z nich juz sie to znudzilo.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

http://www.90minut.pl/news/108/news1083384-Polska-zagra-z-Bulgaria.html
http://mundial.wp.pl/kat,1728,title,Smuda-decyzja-Boenischa-jest-na-tak,wid,11686869,wiadomosc.html

Offline Connor

• Paradise City
  • Respect: +38
« Odpowiedź #425 dnia: Listopada 15, 2009, 02:39:24 pm »
0
Nie oglądałem meczu , pomyliły mi się godziny i kiedy o 20.30 szykowałem się na mecz było już za późno...  :lol:
W dzisiejszym Cafe Futbol oglądałem ważniejsze momenty meczu , gościem był Smuda tak więc sporo dowiedziałem się o tym meczu.
Przede wszystkim zespół grał lepiej niż w ostatnich spotkaniach a to na pewno cieszy.Co prawda nie była to jakaś diametralna zmiana na lepsze ale widać , że coś się w końcu ruszyło.
Druga sprawa.....murawa - ciekawy jestem bardzo kto wpadł na pomysł rozgrywania meczu na stadionie Legii?
Jeżeli już tak strasznie chcieli aby grali w stolicy to już lepszym rozwiązaniem było rozegranie spotkania na stadionie Polonii.
Widać ktoś bardzo chciał zobaczyć jak nasi piłkarze radzą sobie grając na piasku....
Czego się dzisiaj mogliśmy dowiedzieć ( z programu ) , a co jest bardzo ważne - trener powiedział wprost , że sprawa obywatelstwa Boenisch'a jest już załatwiona i na marcowy mecz przeciwko Bułgarii otrzyma powołanie ponieważ wyraził chęć gry dla Polski - to według Franciszka Smudy a więc najlepsze źródło jakie może być  :)
Jeżeli powtórzyłem wiadomości z czyjegoś posta to przepraszam , nie śledziłem ostatnio tego tematu.
« Ostatnia zmiana: Listopada 15, 2009, 02:41:06 pm wysłana przez Connor »

Offline mafioso

• Marketing
  • Street of dreams
  • Respect: +2221
    • As Koncertowy
« Odpowiedź #426 dnia: Listopada 15, 2009, 03:08:47 pm »
0
Rumunia chciała grać w Warszawie, to był ich jedyny warunek, żeby zagrać z nami.

Offline Connor

• Paradise City
« Odpowiedź #427 dnia: Listopada 15, 2009, 03:22:59 pm »
0
Dla mnie to trochę dziwne , przecież mecz można było rozegrać w innym miejscu i też byłoby dobrze....też o tym słyszałem ale jakoś nie chciało mi się w to wierzyć.
Poza tym , jeżeli to prawda i Rumuni tak bardzo chcieli grać w Warszawie to jest jeszcze stadion Polonii (o czy zresztą już pisałem w poprzedniej wiadomości ).
Skoro obiekt Legii Warszawa nie nadawał się do gry to można było rozegrać ten mecz na stadionie lokalnego rywala i też byłoby dobrze.
Po wczorajszym meczu znowu wystawiamy sobie pochlebne opinie na temat piłki nożnej ogólnie...żeby to jeszcze był mecz ligowy.... ale to było spotkanie reprezentacji a poziom przygotowanie był zerowy - zresztą tak samo jak w poprzednim meczu  :ph34r:

Offline mafioso

• Marketing
  • Street of dreams
    • As Koncertowy
« Odpowiedź #428 dnia: Listopada 15, 2009, 03:27:26 pm »
0
Nie mogli grać gdzie indziej bo kurnik na konwiktorskiej nie spełnia wymagań Uefy jeśli chodzi o miejsca dla vip-ów i innych darmozjadów.

Offline Connor

• Paradise City
« Odpowiedź #429 dnia: Listopada 15, 2009, 03:53:16 pm »
0
Chyba , że tak....  :lol:
Moim zdaniem to i tak nie jest żadne usprawiedliwienie całego tego zajścia.

Offline DrDrei

• Scraped
  • one more step to go
« Odpowiedź #430 dnia: Listopada 15, 2009, 03:54:46 pm »
0
ciekawe ktore wymagania UEFA spelniala murawa stadionu Legii...moze federacji Beach Soccera -
jako ze duzo piachu bylo...

ze nie wspomne o bedacym w budowie stadionie

Offline mafioso

• Marketing
  • Street of dreams
    • As Koncertowy
« Odpowiedź #431 dnia: Listopada 15, 2009, 04:26:04 pm »
0
Uefy to chyba nie interesuje stan murawy, tylko to żeby działacze mieli się gdzie nażreć i napić.

Offline DrDrei

• Scraped
  • one more step to go
« Odpowiedź #432 dnia: Listopada 16, 2009, 10:48:28 am »
0
nie wiem czy zauwazyliscie ale w meczu z Rumunia Obraniak po raz pierwszy spiewal hymn.
bardzo milo mi sie zrobilo  :)

Offline Hubik

• Zasłużeni
  • Madagascar
  • Edomaniak
  • Respect: +1539
« Odpowiedź #433 dnia: Listopada 16, 2009, 07:12:13 pm »
0
Polski napastnik otrzymał wyróżnienie od Francuskiego Stowarzyszenia Zawodowych Piłkarzy, L'Equipe i radia RTL. Pokonał Moussę Sissoko z Tuluzy i Brazylijczyka Nene z AS Monaco.

Polak uzyskał 44% głosów. Na Sissoko głosowało 29% uczestników plebiscytu, a Nene zebrał 27% głosów. Jeleń zasłużył sobie na wyróżnienie doskonałą grą w barwach Auxerre. Strzelił cztery gole i głównie dzięki jego grze Auxerre awansowało na 3. miejsce w tabeli.

Offline mafioso

• Marketing
  • Street of dreams
    • As Koncertowy
« Odpowiedź #434 dnia: Listopada 18, 2009, 11:16:55 pm »
0
Ale sędzia koncertowo wydrukował bramkę dla Fracuzów wg najlepszych polskich standardów.

Piłka Ręczna - Szczypiorniak :D

Zaczęty przez krelke

Odpowiedzi: 262
Wyświetleń: 83333
Ostatnia wiadomość Maja 21, 2023, 06:58:01 pm
wysłana przez sunsetstrip