Autor Wątek: Piłka nożna  (Przeczytany 1033961 razy)

Offline gloomy

• Global Moderator
  • Garden Of Eden
  • Respect: +1125
Odp: Piłka nożna
« Odpowiedź #3780 dnia: Lutego 02, 2017, 12:13:09 am »
+1
Ja tam nie rozumiem tego zachwytu ligą hiszpańską. Mogę oglądać te kluby grające w europejskich pucharach, ale liga dla mnie jest nudna. W kółko Real/Barca, coś tam niby Atletico się wtrąca. Wyniki po 8-0, normalnie jak w Fifie. Jak mam mieć do wyboru Osasuna-Granada a Hull-Sunderland, to wolę Anglię. Jakbym był sobie takim Lewandowskim to bym wolał pograć dla Arsenalu, Liverpoolu czy United, niż dla Realu i Barcy. Bo w angielskiej to co chwila jakieś derby, mecze na szczycie, tam prawie każdy mecz ma jakieś tło, które podkręci atmosferę. A grając w Barcelonie/Realu: raz na pół roku Gran Derbi, raz na pół roku derby z lokalnym rywalem i dalej gładko bach bach bach tu piątka, tam czwórka, tutaj wtopa ale co tam, odkujemy się i tak przecież mecz na szczycie w lidze to mamy za trzy miesiące.
Naje 2017: Najlepszy avatar; Dobry duszek forum; Ulubiona osoba funkcyjna

Offline sunsetstrip

• Scraped
  • 17000 postów
  • Respect: +4381
« Odpowiedź #3781 dnia: Lutego 02, 2017, 12:14:32 am »
0
dla mnie hiszpanska jest lepsza rowniez pod wzgledem piekna futbolu, w koncu to tam wystepuja obecnie najlepsi pilkarze Messi i Ronaldo, PL jest bardziej fizyczna, a mniej tam polotu i finezji

doping na pewno lepszy w Anglii, w Hiszpanii to ludzie chodza jak do teatru, gdzie gwizdza na swoje gwiazdy jak im cos nie pasuje, a w Anglii brawa nawet za wybicie pilki w aut

PL bardziej wyrownana, tu sie zgodze, i lepiej opakowana, ze wzgledu na wieksza kase
NAJBARDZIEJ KONTROWERSYJNY

"I once bought a homeless woman a slice of pizza who yelled at me she wanted soup."
Axl Rose

Offline Grzon

• Garden Of Eden
  • Respect: +974
« Odpowiedź #3782 dnia: Lutego 02, 2017, 12:39:13 am »
0
Szanowni Panowie, chyba trzeba skonczyc dyskusję albo przeniesc ja gdzie indziej bo ten jakze ciekawy watek prowadzimy w temacie "polska pilka nozna" :)

Offline pol159

• Knockin On Heavens Door
  • "You Could Be Mine"
  • Respect: +73
« Odpowiedź #3783 dnia: Lutego 02, 2017, 06:14:02 am »
+1
No i właśnie tak "dymają" mój klub  :angry: Wczoraj w meczu z Atl. Madryt też bramka w 2 połowie nie powinna być uznana. Na szczęście Barca i tak wygrała na gorącym terenie :radocha:
« Ostatnia zmiana: Lutego 02, 2017, 06:15:45 am wysłana przez pol159 »

Offline sunsetstrip

• Scraped
  • 17000 postów
« Odpowiedź #3784 dnia: Lutego 02, 2017, 05:07:46 pm »
0
dawno mowilem zeby polaczyc te watki w jeden pt "pilka nozna" bo wiadomo ze dyskusje sie beda przenikac...

"I once bought a homeless woman a slice of pizza who yelled at me she wanted soup."
Axl Rose

Offline gloomy

• Global Moderator
  • Garden Of Eden
« Odpowiedź #3785 dnia: Lutego 02, 2017, 05:23:22 pm »
0
Jestem jak najbardziej za tym, co pisze @sunsetstrip. Wątek o koszykówce też jest połączony w jedno.

Offline sunsetstrip

• Scraped
  • 17000 postów

Axl Rose

Offline mafioso

• Marketing
  • Street of dreams
  • Respect: +2221
    • As Koncertowy

Offline Hubik

• Zasłużeni
  • Madagascar
  • Edomaniak
  • Respect: +1539
« Odpowiedź #3788 dnia: Lutego 03, 2017, 07:12:11 pm »
0
Reprezentacji Polski awansuje w najbliższym rankingu FIFA na rekordowe, 14. miejsce - podaje portal Football-Rankings.info specjalizujący się w piłkarskich rankingach.

Offline gloomy

• Global Moderator
  • Garden Of Eden
« Odpowiedź #3789 dnia: Lutego 03, 2017, 10:50:17 pm »
0
http://psgfc.pl/news/show/koniec-krychowiaka-w-psg-polak-przesuniety-do-rezerw-paris-saint-germain

Ech, naprawdę szkoda chłopaka...jestem ciekaw co Nawałka wymyśli. Krychowiak gdy gra regularnie, to jest w formie i jest nie do zastąpienia. Gdy nie gra, to jest cieniem własnego cienia, o ile nie gorzej. Może nie głupie byłoby spróbować z Linettym i Zielińskim, a Grześka ewentualnie wpuścić później, jak już będzie uspokojona gra, o ile będzie.

Offline Grzon

• Garden Of Eden
  • Respect: +974
« Odpowiedź #3790 dnia: Lutego 03, 2017, 11:02:47 pm »
+1
Gloomy, ale weź też pod uwagę, że te wszystkie serwisy pierdzielą głupoty żeby narobić sobie wyświetleń...

sytuacja Krychowiaka w PSG jest ciężka bo to nie jest ten zawodnik do tej drużyny

ale najpierw cały styczeń robią dramat bo Krychowiak nie gra i siedzi na trybunach, a on kontuzjowany... to co ma - latać?

a potem wyzdrowiał i trener kieruje go do rezerw żeby nabrał rytmu i wyrobił te 90 minut na dobry początek.. też katastrofa

No ludzie, niech te dziennikary się opanują. Krycha jest takim zawodnikiem, że potrzebuje gry żeby dojść do formy. Czas pokaże czy ta runda będzie lepsza, pewnie jak się nic nie zmieni to będzie szukał szansy w innym klubie. Ale nie róbmy sensacji z każdego pierdnięcia.

Offline mafioso

• Marketing
  • Street of dreams
  • Respect: +2221
    • As Koncertowy
« Odpowiedź #3791 dnia: Lutego 03, 2017, 11:06:24 pm »
0
Jego tam koledzy z drużyny nie tolerują bo uważają, że jest za słaby technicznie i ciągle odskakuje mu piłka. Było głośno o tym w zeszłym roku.

Offline gloomy

• Global Moderator
  • Garden Of Eden
« Odpowiedź #3792 dnia: Lutego 03, 2017, 11:32:47 pm »
+1
Tak ogólnie po doniesieniach mediów (nie tylko polskich) ta szatnia jest jakaś, krótko mówiąc, spier*olona. Najpierw mówią Emeriemu "panie, ty tu nie kombinuj ze swoimi ustawieniami, my tu gramy po swojemu", co zresztą odbiło się na Krychowiaku, który był ściągnięty z myślą o grze dwoma śpd. Ostatnio coś było o Ben Harfie, że został skrócony przez "starszyznę". No i o Krychowiaku to, co Mafioso napisał.

Co do Emeriego - no ja rozumiem, że czasem drużyna może czuć lepiej, przychodzi mi tu do głowy choćby sytuacja, gdzie podobno w kadrze Polski Boniek mówił do kolegów w tunelu przed meczem "panowie gramy swoje, a to co trener gadał olać". Ale w PSG po prostu zaczęli się bać o miejsce w składzie. No i przełożenia na grę to nie ma żadnego.

Co do Krychy - to NIE JEST jakiś super piłkarz, to jest naprawdę średniak, który nadrabia walecznością, hartem ducha, wzorcowym stylem życia i prowadzenia się. Typowy zawodnik, który będzie gwiazdą w średniaku, bo będzie miał więcej okazji do wykazania się, ale w klubie z wyższej półki będzie nic nie znaczącym tłem.

Offline sunsetstrip

• Scraped
  • 17000 postów
« Odpowiedź #3793 dnia: Lutego 03, 2017, 11:46:58 pm »
+1
Krychowiak to jest destruktor a nie kreator. A jak widac w PSG samo przeszkadzanie w srodku pola to za malo, zreszta i to ostatnio mu slabo wychodzilo. Troche zbyt odwazna decyzje podjal z przeprowadzka do Paryza, jestem pewien ze jego laska Francuzka miala w tej kwestii wiele do powiedzenia, poza tym lubi pozowac, a stolica Francji to miasto mody (prawie jak Kielce). Zarobic zarobil, ale w PSG poki co odbija sie od sciany. Na razie to wyglada na odejscie do slabszego klubu w lecie. Ale co by nie mowic to jak na Polaka i tak kariere juz zrobil, pytanie tylko czy nie okaze sie zawodnikiem jednego zespolu.
« Ostatnia zmiana: Lutego 03, 2017, 11:52:51 pm wysłana przez sunsetstrip »

Axl Rose

Offline naileajordan

• Garden Of Eden
  • "So never mind the darkness"
  • Respect: +3608
"Robiłem to w najlepszej wierze, jak mówił jeden gentleman, który uśmiercił swą żonę, gdyż była z nim nieszczęśliwa."

Piłka Ręczna - Szczypiorniak :D

Zaczęty przez krelke

Odpowiedzi: 262
Wyświetleń: 83333
Ostatnia wiadomość Maja 21, 2023, 06:58:01 pm
wysłana przez sunsetstrip