Od paru miesięcy zasadniczo nie mam jak oglądać telewizji, więc Cię pod tym względem rozumiem
Ale patrząc z innej perspektywy - jeśli chciałem zobaczyć dwa hitowe mecze w tym samym czasie, a miałem taką możliwość, bo np. jestem abonentem telewizji, która transmituje LM, to miałem wybór - albo oglądam jeden mecz, a drugi z odtworzenia ( nie lubię ), albo oglądam Multiligę, gdzie przełączają mnie ze stadionu na stadion i dostaję nerwicy
( jeszcze bardziej nie lubię )
Dlatego, chociaż uważam rozłożenie rozgrywek na różne godziny za skok na kasę, to jako nolajf jestem z tego zadowolony, bo, prawdopodobnie, będę mógł obejrzeć dwa hitowe mecze jednego dnia.
Pomijam już fakt, że będzie to dotyczyć głównie fazy grupowej, a tam o dwa hitowe mecze jednego dnia może być ciężko...
Ale jak zawsze - są plusy i minusy. Ostatnio np. większość znajomych oglądała mecz Legii ze Sportingiem, a ja Real z Borussią, mimo, że chętnie zobaczyłbym jak radzi sobie polska drużyna, tyle, że nie mecze się nakładały czasowo i mój wybór, jako, że kibicuję Realowi - nie mógł być inny.