W końcu zemściły się te wszystkie memy wyśmiewające CR7
Ale przecież poza szybkimi nogami i kilkoma zgrabnymi kiwkami to on niczego wielkiego w tym meczu nie dokonał i memy wcale się nie zemściły. No ale ja się tam nie znam na piłce i złą kobietą jestem, bo go nie lubię. (
wiecie czemu tyle osób go nie cierpi? bo zachowuje sie jak burak, buc i mazgaj na boisku
Samo sedno)
Nasi walczyli jak lwy, ale teraz też pozostało mi kibicować kolejnemu objawieniu tych mistrzostw czyli Islandii
I mam nadzieję, że w następnym meczu Portugalii okaże się, że nie wygrali zasłużenie. Zresztą wszyscy wiedzą, że niezasłużenie, w tym EURO nie byli od nas lepsi.
Jako "patriotka" dziękuję polskiej reprezentacji, bo przyjemnością (choć nerwową) było oglądanie wczorajszego meczu. Prawdziwi wojownicy. Kariera memów i piosenek z Pazdanem dopiero się rozpoczęła.
Za dwa lata Polska będzie mistrzem świata!
Post Merge: Lipca 01, 2016, 06:04:51 pm
Chciałam jeszcze dodać, że jestem mile zaskoczona i zadowolona reakcjami internetu. W końcu przyzwyczailiśmy się już chyba do wszechobecnego hejtu i że nawet jak jest dobrze to jest źle, a wielu bezkarnie po innych jedzie. A polscy piłkarze mimo powrotu do domu nie są w necie opluwani i wyśmiewani (ja się nie spotkałam przynajmniej). Wręcz przeciwnie
to mnie bardzo cieszy i to też pokazuje siłę nasze drużyny, wiarę w futbol, jaką wlali w nasze serca i niesamowite emocje i rozrywkę jaką nam dostarczyli