Przede wszystkim odpowiedzialny za to jest ten kto wymyślił tak bzdurne przepisy, takie rzeczy powinni dopilnować działacze UEFA, jeżeli zawodnik nie został zgłoszony, nie może siadać na ławce rezerwowych, w dobie komputerów dopilnować takich rzeczy to naprawdę żaden problem. Oczywiście nie chce tym usprawiedliwiać tych, którzy w Legii tego nie dopilnowali, oni oczywiście powinni ponieść odpowiednie konsekwencje, być może gdyby jedna osoba za to była odpowiedzialna to by wszystkie formalności zostały dopilnowane, a tak to jak kilku jest odpowiedzialnych to jeden patrzy na drugiego i myśli, że to on dopilnuje wszystkiego, dlatego też nie wiem czy konsekwencji nie powinien ponieść ten kto uznał, że za takie rzeczy powinno być odpowiedzialne więcej osób.
A ogólnie jest mi przykro, kibicowałem Legii, żeby zdobyła mistrzostwo Polski bo wierzyłem, że jest jedyną drużyną w Polsce, która może powalczyć o Ligę Mistrzów, a teraz to tak jak Boniek powiedział, jedyna nadzieja, że Celtic się zachowa fair, odwołania sensu nie mają, bo jakby nie patrzeć wszystko jest zgodne z regulaminem.