Autor Wątek: Piłka nożna  (Przeczytany 1034503 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline mafioso

• Marketing
  • Street of dreams
  • Respect: +2222
    • As Koncertowy
Odp: Piłka nożna
« Odpowiedź #2775 dnia: Czerwca 13, 2012, 09:27:02 pm »
0
Holandia jest cienka jak dupa węża.

Offline Wojtek

• Atittude
  • Respect: +42
« Odpowiedź #2776 dnia: Czerwca 13, 2012, 09:35:06 pm »
0
Jest cienka i bardzo dobrze ...Bayern Bayern :D trzeba przyznać, że jednak Szkopy lepiej grają, żeby jeszcze Duńczycy wyszli z drugiego my z 1 , jedziemy z nimi w ćwierćfinale itd itd dobra wiem za dużo piwa :D
KULT    [size=3.75pt]No Rose - No Fun (84 ofkorse)
ADAM FUDALI na Prezydenta RP!!!!

Offline Hubik

• Zasłużeni
  • Madagascar
  • Edomaniak
  • Respect: +1539
« Odpowiedź #2777 dnia: Czerwca 13, 2012, 11:28:52 pm »
0
Roberto Di Matteo będzie nadal trenerem Chelsea.

Offline Gnatek

• Byli moderatorzy/newsmani
  • Atittude
  • Respect: +289
« Odpowiedź #2778 dnia: Czerwca 16, 2012, 02:54:04 pm »
0
Tottenham zwolnił Harry'ego Redknappa :???: Ktoś mi wytłumaczy co się dzieje? Mają najlepszego trenera jakiego mogli sobie na tę chwilę wyobrazić. Gość robi z tym klubem najlepsze wyniki od wielu, wielu lat. Inne kluby zamiast się z Tottenhamu śmiać, zaczęły się go bać. Absolutnie nie jestem w stanie tego pojąć. Nigdy nie słyszałem, żeby jakikolwiek piłkarz na Redknappa narzekał. Coś mi się się wydaje, że kogokolwiek Koguty teraz nie zatrudnilą to będzie bunt na pokładzie... A na pocieszenie ten jakże sympatyczny filmik :)

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=t2VCyWLh2og" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win">http://www.youtube.com/watch?v=t2VCyWLh2og</a>

Offline el_loko

• Zasłużeni
  • One In A Million
  • Respect: +605
« Odpowiedź #2779 dnia: Czerwca 16, 2012, 04:52:00 pm »
0
Sam odszedł, bo klub nie chciał mu zaproponować 3 letniego kontraktu.

Offline Gnatek

• Atittude
« Odpowiedź #2780 dnia: Czerwca 16, 2012, 05:14:15 pm »
0
Z tego co czytałem, to go zwolnili bo nie mogli się porozumieć w kwestii nowego kontraktu. Nigdzie nie widziałem informacji, żeby zrezygnował.

Offline Hubik

• Zasłużeni
  • Madagascar
  • Edomaniak
  • Respect: +1539
« Odpowiedź #2781 dnia: Czerwca 17, 2012, 02:40:10 pm »
0
Portugalskie media donoszą, że następcą Harry'ego Redknappa w Tottenhamie będzie Andre Villas Boas. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Offline Gnatek

• Atittude
« Odpowiedź #2782 dnia: Czerwca 28, 2012, 11:16:18 am »
0
Poszedłem wczoraj na Legię, żeby obejrzeć otwarty trening reprezentacji z okazji Dnia Dziecka. I albo ja jestem już takim malkontentem, że wszystko mnie wkurza, albo po prostu dorosłem i takie rzeczy mnie nie jarają, albo było to c*****o zrobione.

Powinno się tym naszym piłkarzom i sztabowi robić jakieś szkolenia jak należy postępować z kibicami, i to w pierwszej kolejności z tymi najmłodszymi kibicami. Trening był dla dzieci, więc po wszystkim można by zorganizować jakieś 90 minut na autografy i zdjęcia. Korona by im z głowy nie spadła i specjalnie by się nie zmęczyli. Na Legii jest miejsce żeby takie rzeczy przeprowadzić - jest restauracja (bardzo duża), jest duży plac za jedną z trybun. Dla chcącego nic trudnego. No ale trudno, nie to nie.

Punkt drugi to samo zachowanie piłkarzy - po skończonym treningu mieli podejść pod trybuny przybić piątki. Szli z wyrazem ogromnego zakłopotania na twarzy, zero uśmiechu, zero radości. Część poszła w jedną stronę część w drugą, przeszli 5 metrów w bok i poszli do szatni. Ja wiem, że to nie są tytani intelektu, ale takie podstawowe rzeczy, jak zacząć od jednego końca trybuny i skończyć na drugim, to chyba powinni wiedzieć... Gdyby mnie jako dziecko tak potraktowali, to chyba bym się popłakał.

k***a, odgradza się tych piłkarzy od świata jak tylko można. Na pytanie dlaczego, słyszy się, że tak robią największe kluby i reprezentacje. Owszem, tak się dzieje w największych klubach i reprezentacjach, bo oni tam nie są w stanie sobie z zainteresowaniem kibiców. Skoro na płatne treningi reprezentacji Brazylii przychodzi po 30 tys. ludzi, a u nas na bezpłatne maks. 1,5 tysiąca, to jest różnica, prawda?

Jak byłem dzieckiem, po zakończonym treningu można było wejść na murawę i piłkarze podpisywali co im się pod nos podsunęło, dopóki każdy chętny nie dostał zygzaka. I wszyscy byli zadowoleni, kopacze nie grymasili, ochrona nikogo nie przepędzała, trenerzy nie pospieszali. Jeżeli tak ma wyglądać modern football, to ja dziękuję.

-------

Stadion Narodowy w Warszawie został nazwany imieniem Kazimierza Górskiego. Najlepsza możliwa opcja, dobrze, że na patrona nie wybrali Jana Pawła ani Lecha Kaczyńskiego.

Offline Grzon

• Garden Of Eden
  • Respect: +974
« Odpowiedź #2783 dnia: Czerwca 28, 2012, 01:13:45 pm »
0
już chyba lepszy Jan Paweł czy Lech Kaczyński niż sprzedawanie nazwy zagranicznym firmom, a były takie spekulacje.

Ale nie ma co, Kazik Górski - strzał w dziesiątkę!

Offline Gnatek

• Atittude
« Odpowiedź #2784 dnia: Lipca 04, 2012, 08:47:13 am »
0
Andre Villas-Boas został nowym trenerem Tottenhamu. Kilka miesięcy temu napisałem, że może się sprawdzić właśnie w takim klubie jak Tottenham. Z drugiej strony po zwolnieniu Redknappa przewidywałem, że Koguty zbuntują się przeciwko nowemu managerowi ktokolwiek by to nie był :). CIekawe jak to wszystko się potoczy.

Offline Wojtek

• Atittude
  • Respect: +42
« Odpowiedź #2785 dnia: Lipca 10, 2012, 02:10:36 pm »
0
Fornalik został trenerem kadry .
KULT    [size=3.75pt]No Rose - No Fun (84 ofkorse)
ADAM FUDALI na Prezydenta RP!!!!

Offline Cruella

• Welcome to the jungle
  • *
  • Respect: +5
« Odpowiedź #2786 dnia: Lipca 10, 2012, 03:25:17 pm »
0
A kto to? :D

Offline mafioso

• Marketing
  • Street of dreams
    • As Koncertowy
« Odpowiedź #2787 dnia: Lipca 18, 2012, 02:58:25 pm »
0
Pokazują gdzieś dziś Śląska ? Na Polsacie nie ma jak patrzyłem.

Offline CC

• Paradise City
  • Sometimes I need some time... all alone
  • Respect: +426
« Odpowiedź #2788 dnia: Lipca 18, 2012, 03:02:39 pm »
0
Na jedynce, teraz TVP ma prawa do CL.
Geoff Fuckin' Tate!

Offline mafioso

• Marketing
  • Street of dreams
    • As Koncertowy
« Odpowiedź #2789 dnia: Lipca 31, 2012, 03:21:43 pm »
0
Hah uśmiałem się :D Wiem, że nie każdy musi znać angielski ale wtedy nie powinien udzielać wywiadów ;)

http://www.weszlo.com/news/11310-We_will_say_what_time_will_tell_%E2%80%93_zapis_i_analiza_wypowiedzi_Wojciecha_Pawlowskiego

Piłka Ręczna - Szczypiorniak :D

Zaczęty przez krelke

Odpowiedzi: 262
Wyświetleń: 83334
Ostatnia wiadomość Maja 21, 2023, 06:58:01 pm
wysłana przez sunsetstrip