Autor Wątek: Piłka nożna  (Przeczytany 1034535 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline JackW

• Atittude
  • Respect: +52
    • Poznaj Republikę Czeską
Odp: Piłka nożna
« Odpowiedź #1275 dnia: Sierpnia 06, 2010, 02:11:13 pm »
0
Jagiellonia walczyła, można powiedzieć, że sędzia ich przekręcił, bo karny był trochę mocno naciągany, reszta żenada, w następnej rundzie Lech gra z Dniepropietrowskiem
2006, 2010, 2012, 2016, 2017, 2018

Offline mafioso

• Marketing
  • Street of dreams
  • Respect: +2222
    • As Koncertowy
« Odpowiedź #1276 dnia: Sierpnia 06, 2010, 03:05:19 pm »
0
Z tym karnym przeciw Jadze to się zgadzam, że mocno naciągany. Ale bramki Burkhardta też mega-fartowne po rykoszetach.

Lecha możemy już pożegnać - gra z Dnipro - liderem ligi ukraińskiej. Dziękuję, dobranoc. Drugi rok z rzędu nikt do września nie dotrwa. Boższzz :facepalm: i pomyśleć, że jeszcze 6-7 lat temu laliśmy takie drużyny z Azejberdżanu czy Gruzji 5-6 bramkami w dwumeczu, a teraz wszyscy do Polski przyjeżdżają jak po swoje.

PS. Kasperczak nie jest już trenerem Wisły.

Offline Hubik

• Zasłużeni
  • Madagascar
  • Edomaniak
  • Respect: +1539
« Odpowiedź #1277 dnia: Sierpnia 06, 2010, 05:54:19 pm »
0
Jagiellonii mi akurat szkoda. Oglądałem tylko drugą połowę pierwszego meczu, ale po niej oraz po wyniku wczorajszego meczu, zakładam, że tylko oni walczyli. Wisły nie ma co komentować. Jak przełączyłem na Polsat Sport i zobaczyłem, że jest 2:0, a po kilku minutach dostałem od kumpla smsa czy oglądam Wisłę, bo już jest 3:0, to nie mogłem uwierzyć. Co roku jest coraz gorzej w pucharach. Obawiam się, że jak tak dalej pójdzie, to niedługo nasze drużyny będę musiały grać w eliminacjach do eliminacji w pucharach...

Oczywiście taka sytuacja mogła się chyba tylko w Polsce zdarzyć:

Kuriozalna sytuacja w Bełchatowie. Wszyscy czekają na rozpoczęcie meczu, ale na stadionie przy ulicy Sportowej brakuje... sędziów!
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 06, 2010, 06:08:08 pm wysłana przez Hubik »

Offline Artur78

• Atittude
  • Respect: +285
« Odpowiedź #1278 dnia: Sierpnia 06, 2010, 06:09:59 pm »
0
Mnie te wyniki absolutnie nie dziwią.Taki jest rzeczywisty poziom polskiej Ekstraklasy.Poziom który widać co tydzień w telewizji.Jesteście zdziwieni wynikami?Przecież tej naszej ligi nie da się oglądać,obejrzałem w tamtym sezonie te wszystkie hity Wisła-Lech,Legia-Wisła czy Legia-Lech....podniecacie się takim dziadostwem???? :???:Ja już nie będe tracił czasu żeby tą parodię oglądać.A czytaliście wypowiedzi Wichniarka po meczu ze Spartą?Co za wielki grajek,narzeka że nie dostaje podań. :D
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 06, 2010, 06:24:16 pm wysłana przez Artur78 »

Offline Ghost_82

• Atittude
  • Respect: +53
« Odpowiedź #1279 dnia: Sierpnia 06, 2010, 06:51:49 pm »
0
Kuriozalna sytuacja w Bełchatowie. Wszyscy czekają na rozpoczęcie meczu, ale na stadionie przy ulicy Sportowej brakuje... sędziów!

No dobry początek sezonu  :lol: Na to wygląda, że i sędziowie mają już dośc naszej piłki  :facepalm:

Uploaded with ImageShack.us

Springsteen

• Gość
« Odpowiedź #1280 dnia: Sierpnia 06, 2010, 06:52:30 pm »
0
Dla mnie polska liga jest najciekawsza ze względu na to że jest nieprzewidywalna , natomiast denerwuje mnie fakt że w telewizji otwartej w ogóle nie było spotkań Ruchu Chorzów (choć grał 6) i Jagiellonii , a także rewanżu Wisły  - a mecze w takich egzotycznych terenach jak Azerbejdżan , Kazachstan czy Malta są ciekawe choćby ze względu na atmosferę na stadionie.  Kiedyś gdy polskie drużyny grały w pucharach były trzy mecze pod rząd w TVP w jeden dzień a teraz nic. Za to mamy kolejne dawki seriali niszczących komórki mózgu bardziej niż wielce według telewizji  "szkodliwy" alkohol  .
A zdziwiło mnie to że już nie ma Pucharu UEFA tylko  Liga Europy , idiotyczna nazwa , może Oni mają plan zlikwidować ligi krajowe kosztem jakiegoś ponadnarodowego dziadostwa.

Offline Artur78

• Atittude
« Odpowiedź #1281 dnia: Sierpnia 06, 2010, 07:28:42 pm »
0
I co mieli pokazać?Wybroniony w meczarniach awans Ruchu z kelnerami lub kucharzami z Malty?Z Austrią Wiedeń to oni grali w piłkę nożną?Wiesz, problem w tym że we wrześniu jak zaczyna się poważna piłka w Europie nasze kluby są w przysłowiowej  DUPIE.

Springsteen

• Gość
« Odpowiedź #1282 dnia: Sierpnia 08, 2010, 03:49:13 pm »
0
Z Austrią Wiedeń to oni grali w piłkę nożną?
Nie mogę odpowiedzieć na to pytanie ponieważ nie oglądałem tego meczu . Prawdopodobnie nie grali w koszykówkę.

I co mieli pokazać?Wybroniony w meczarniach awans Ruchu z kelnerami lub kucharzami z Malty?
Chętnie bym to obejrzał .  :D
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 08, 2010, 03:51:37 pm wysłana przez Springsteen »

Offline mafioso

• Marketing
  • Street of dreams
    • As Koncertowy
« Odpowiedź #1283 dnia: Sierpnia 11, 2010, 11:23:18 pm »
0
W dwóch ostatnich meczach bilans bramkowy 0:9. Panu Smudzie to chyba należy już podziękować zanim będzie za późno.

Offline Hibiscus

• Patience
  • Respect: 0
« Odpowiedź #1284 dnia: Sierpnia 12, 2010, 12:17:07 am »
0
Niepotrzebnie zmienił z 4-3-3 na 4-5-1. Nie było Jelenia i kogośtam jeszcze. Lewandowski mnie zadziwia... tym, że nie umie grać w reprezentacji, choć w klubach sobie radzi.

Offline Artur78

• Atittude
« Odpowiedź #1285 dnia: Sierpnia 12, 2010, 09:14:51 am »
0
Już w tamtym roku pisałem tu na forum że zatrudnienie Smudy na selekcjonera reprezentacji jest wielką pomyłką.Znalazło się tu duże grono obrońców,twierdzili że nie mam racji.Fakty są takie że nie widać zupełnie postępu w grze naszej drużyny,jest pare indywidualności i tylko tyle.Zero zgrania,zero taktyki.Smuda każe atakowac,grać ofensywny futbol tylko jak to już nie ma zupełnie żadnej koncepcji.Wczoraj to było widać jak na dłoni,chaos i jeszcze raz chaos.Ten człowiek nawet nie zdaje sobie sprawy w jakim świecie żyje.Tak ofensywnie to może grać Argentyna a nie Polska gdzie ma tylko dwóch naprawdę dobrych solidnych graczy czyli Lewandowskiego i Błaszczykowskiego.Cały czas pieprzy coś o budowie,a nie ma pojęcia o potencjale zespołu,wieczny optymista.Krzykiem mógł coś zdziałać w Lechu gdzie w pierwszej jedenastce miał trzech polaków.Tak moim zdaniem jest tylko krzykaczem pełnym ekspresji ale na temat taktyki i budowy drużyny to bardzo przeciętny trener.Będzie wielka DUPA na Euro,zobaczycie. :'(.Teraz gada o ofensywnym graniu a na Euro bedziemy grali jednym napastnikem i sześciona obrońcami......
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 12, 2010, 01:05:52 pm wysłana przez Artur78 »

Offline mafioso

• Marketing
  • Street of dreams
    • As Koncertowy
« Odpowiedź #1286 dnia: Sierpnia 12, 2010, 09:27:17 am »
0
Ja też się przyłączałem do zwolenników zatrudnienia Smudy, natomiast teraz widać, że stało się to o kilka lat za późno. Ostatnie lata to permanentny brak sukcesów (z Lubinem, potem z Lechem). Smuda dużo gada (np. o tym, że Boruc wyleci ze zgrupowania za jedno piwko, a prawda jest taka, że nawet po 2 piwkach będzie lepszy od Fabiańskiego) ale nic z tego nie wynika. Zero taktyki, a Obraniak poziomem wyrównał do naszych pozostałych grajków.

Offline Artur78

• Atittude
« Odpowiedź #1287 dnia: Sierpnia 12, 2010, 09:58:00 am »
0
Bo Obraniak nie jest żadnym wybitnym piłkarzem.To solidny kopacz,grający w niezłym zachodnim klubie,tylko dlatego na niego wszyscy liczą bo wychował się we Francji.Nie jest lepszy nawet od Murawskiego lub Błaszczykowskiego.

Offline Ghost_82

• Atittude
  • Respect: +53
« Odpowiedź #1288 dnia: Sierpnia 12, 2010, 02:26:41 pm »
0
Panowie, tutaj zmiana trenera już nic nie da. Zobaczcie tylko jaką mamy cieńką lige  :rolleyes: Nawet jakby tu przyszedł Ferguson, czy Hidding, to i tak by guzik zrobił. Niestety, bez dobrych piłkarzy nikt nic nie jest w stanie coś dobrego osiągnąć. A przegrywać, to my się dopiero nauczymy.

Uploaded with ImageShack.us

Offline Artur78

• Atittude
« Odpowiedź #1289 dnia: Sierpnia 12, 2010, 05:43:44 pm »
0
Można osiągać dobre wyniki nawet z całkiem przeciętnymi piłkarzami.Popatrz na Grecję lub Szwajcarię nie mają napewno dużo lepszych piłkarzy od naszych,ale mają trenerów z głową.Rehhagel lub Hitzfeld budują reprezentacje  i  opracowują taktykę pod możliwości swoich piłkarzy.Smuda robi zupełnie odwrotnie,każe grać naszym zawodnikom to czego zupełnie nie potrafią,jest burdel na kółkach,nikt na boisku nie wie co ma grać.Wczoraj to już się śmiałem na widok Błaszczykowskiego wbiegającego z piłką w Peszkę ,który zderza się z chyba Obraniakiem :D.Wszystko na 3 metrach kwadratowych :D.
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 12, 2010, 05:51:52 pm wysłana przez Artur78 »

Piłka Ręczna - Szczypiorniak :D

Zaczęty przez krelke

Odpowiedzi: 262
Wyświetleń: 83334
Ostatnia wiadomość Maja 21, 2023, 06:58:01 pm
wysłana przez sunsetstrip