Autor Wątek: Piłka nożna  (Przeczytany 1034506 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Undercover

• Knockin On Heavens Door
  • Respect: +44
Odp: Piłka nożna
« Odpowiedź #1215 dnia: Lipca 01, 2010, 11:38:22 pm »
0
A Lech kupił sobie Wichniarka <hahaha>, A Sobiech nie poleciał <hahaha>

Sadlok nie polecial :D
Wygrana fartem :)
Mam nadzieje, ze na Cichej bedzie o wiele lepiej .. Bo pilkarze prezentowali sie mizernie :(

Offline mafioso

• Marketing
  • Street of dreams
  • Respect: +2222
    • As Koncertowy
« Odpowiedź #1216 dnia: Lipca 02, 2010, 09:32:44 am »
0
W Ruchu nie zapłacili jeszcze kasy za kontrakty i premie z zeszłego sezonu więc im się nie chce.

Offline Undercover

« Odpowiedź #1217 dnia: Lipca 02, 2010, 10:01:09 am »
0
W Ruchu nie zapłacili jeszcze kasy za kontrakty i premie z zeszłego sezonu więc im się nie chce.

Ale Ty piprz***sz...
Czytacie durne pismaki, a potem powtarzacie ....

Offline mafioso

• Marketing
  • Street of dreams
    • As Koncertowy
« Odpowiedź #1218 dnia: Lipca 02, 2010, 10:08:57 am »
0
Ja nie powtarzam nic za dziennikarzami tylko za blogiem Niedzielana na weszlo.com, który firmuje swoim imieniem i nazwiskiem więc raczej nie kłamie.

Dlaczego odszedłem? To oczywiste – żeby lepiej zarabiać. Pozostając zimą w Chorzowie, miałem nadzieję, że awans do europejskich pucharów może sprawić, że Ruch stanie na nogi i że pojawi się większy kapitał. Klub z taką historią nie powinien drżeć o to, czy będą pieniądze na wypłaty, czy nie. Niestety, sukces w lidze nie przełożył się na finanse.

i jeszcze jeden

Fanom Ruchu życzę, aby kiedyś doczekali się takiego sponsora, na jakiego ten klub zasługuje. Nie chcę już mówić, czy negocjacje z Ruchem przebiegały tak, czy inaczej i czy mogły przebiegać lepiej. Klub jest w takiej sytuacji, że pewnie nie mogły. Zdaję sobie sprawę, że działacze mają często związane ręce. Wiem, że chcieliby rządzić i dzielić na rynku transferowym i że nie można odmówić im dobrych chęci, zapału. Realia jednak są, jakie są. Ciężko jest walczyć z konkurencją, nie mając ku temu odpowiednich środków

Poza tym już pod koniec zeszłego sezonu bodajże Grzyb mówił w Canal +, że nie dostali premii z jesieni. To nie są wypowiedzi pismaków, którzy się podpisują inicjałami, albo wogóle się nie podpisują.

Offline Undercover

« Odpowiedź #1219 dnia: Lipca 02, 2010, 10:19:11 am »
0
1 sprawa. Niedzielan jest ostatnia osoba, ktora moze sie wypowiadac o stanie finansow w klubie.
Odszedl bo chcial 100% podwyzki.
Nie chodzilo mu o gre w Pucharach tylko jak to zwykle bywa o kase - wiec poszedl. Nie mozna go nazywac sprzedawczykiem bo kazda osoba przy zdrowych zmyslach poszlaby tam gdzie lepiej placa.

2 sprawa. Pilkarze dostaja pieniadze. Z lekkim poslizgiem ale dostaja. Coz .. taki zarzad. Nie tylko Ruch ma problemu z wyplacaniem premii. Bo o obiecane premie chodzi, a nie o bierzace wyplaty, ktore dochodza z poslizgiem kilku dni wiec nie ma co lamentowac.

3 sprawa. Jakby bylo, az tak zle to Sadlok by nie przedluzal kontraktu, a Sobiech nie byl by w jego trakcie przedluzania.
Nykiel odszedlby do Arki, Lechii czy tam gdzie go chcieli. Sadlok i Sobiech do Lecha, a Pilarz gdzies indziej.

Wiec nie ma co czytac ****** i ich potem powtarzac :)

Offline mafioso

• Marketing
  • Street of dreams
    • As Koncertowy
« Odpowiedź #1220 dnia: Lipca 02, 2010, 10:45:37 am »
0
Może i jest tak jak mówisz - nie wiem. W każdym razie tylko o Ruchu słychać, że ma jakieś problemy z finansami. Ja tam życzę każdemu, żeby nie musiał się martwić o to czy dostanie pieniądze czy nie, sam byłem niedawno na bezrobociu i wiem, że bez kasy ciężko jest.

A tak trochę zbaczając z tematu, ostatnio gadałem z kumplem o licencjach, które parę lat temu PZPN wprowadzał na polecenie UEFA. I generalnie doszliśmy do wniosku, że mimo ciągłych problemów, przymykania oczu na niektóre sprawy i zrobienia w ***** ŁKS-u i Widzewa - inicjatywę należy ocenić pozytywnie. Jakoś nie chciało nam się uwierzyć, że działacze sami z siebie by wzięli się za remont stadionów, instalację krzesełek, oświetlenia, wprowadzenia przejrzystości w finansach (czyli np. zabezpieczenie na wypłaty). Jeszcze 7-8 lat temu połowa ligi miała problemy z wypłatami, piłkarze ciągali klub po sądach, a teraz poza nielicznymi wyjątkami tego nie słychać.

Offline krelke

• Szara Eminecja | Wodopój
  • Administrator
  • Scraped
  • !!! GN'R: Don't you try to stop us now !!!
  • Respect: +250
    • Tomasz Krela

Offline gloomy

• Global Moderator
  • Garden Of Eden
  • Respect: +1125
« Odpowiedź #1222 dnia: Lipca 13, 2010, 07:53:47 pm »
0
no to Leszek wygrał (wymęczył zwycięstwo...) z Interem Baku, co mnie cieszy, bo bałem się że Inter ich po prostu sklepie.
Naje 2017: Najlepszy avatar; Dobry duszek forum; Ulubiona osoba funkcyjna

Offline Hubik

• Zasłużeni
  • Madagascar
  • Edomaniak
  • Respect: +1539
« Odpowiedź #1223 dnia: Lipca 13, 2010, 08:03:49 pm »
0
Jeszcze jest rewanż.  ;)

Artur Boruc przeszedł do Fiorentiny. Ciekawe czy grać będzie...

Offline Artur78

• Atittude
  • Respect: +285
« Odpowiedź #1224 dnia: Lipca 13, 2010, 08:53:28 pm »
0
Lech Poznań wygrał z Interem Baku  1:0,ale  poziom meczu tak gówniany, że nie mogłem na to patrzeć... :'(
Poziom ZERA,czyli polskiej ekstraklasy.Niczym się to nie różniło.
k***a tylko niech nikt nie pieprzy głodnych kawałków że to dopiero etap przygotowań do sezonu,bo nasza ekstraklasa gra pięć miesięcy w roku a reszte spędza na urlopach i przygotowaniu do rozgrywek.....

Offline Hubik

• Zasłużeni
  • Madagascar
  • Edomaniak
  • Respect: +1539
« Odpowiedź #1225 dnia: Lipca 13, 2010, 08:55:50 pm »
0
bo nasza ekstraklasa gra pięć miesięcy w roku a reszte spędza na urlopach i przygotowaniu do rozgrywek.....

A mimo to nasi piłkarze są zawsze przemęczeni sezonem.  ;)

Offline gloomy

• Global Moderator
  • Garden Of Eden
  • Respect: +1125
« Odpowiedź #1226 dnia: Lipca 13, 2010, 11:03:35 pm »
0
Hubik też byś był jakbyś musiał 2 razy w meczu kopnąć piłkę :P liga angielska to jest to!
Naje 2017: Najlepszy avatar; Dobry duszek forum; Ulubiona osoba funkcyjna

Offline mafioso

• Marketing
  • Street of dreams
    • As Koncertowy
« Odpowiedź #1227 dnia: Lipca 16, 2010, 09:35:22 am »
0
Artur Boruc przeszedł do Fiorentiny. Ciekawe czy grać będzie...

Jak się skupi tylko na piłce to ja nie mam wątpliwości, że jest od Frey'a lepszy. Nowa liga, nowi przeciwnicy, nowi koledzy - może to w Arturze wyzwoli pozytywną energię do lepszej gry. Życzę mu, żeby wrócił do formy i do bramki w reprezentacji na Euro.

Offline Brokuła

• Paradise City
  • Respect: +6
« Odpowiedź #1228 dnia: Lipca 16, 2010, 11:15:55 am »
0
Artur jest zadziorny. Idzie do nowego team'u, ma coś udowodnienia nowemu trenerowi, a również sporej ilości Polaków, którzy śledzą jego losy - nie wątpię, że to kwestia czasu, kiedy stanie się no. 1 :)

Offline mafioso

• Marketing
  • Street of dreams
    • As Koncertowy
« Odpowiedź #1229 dnia: Lipca 21, 2010, 08:10:03 pm »
0

Piłka Ręczna - Szczypiorniak :D

Zaczęty przez krelke

Odpowiedzi: 262
Wyświetleń: 83334