Wciąż czekam na to leczenie raka.
Masz raka?
powiedziałabym, że mi przykro, ale jednak nie będę kłamać.
zbilansowaną dietą nie zawierającą mięsa da się wyleczyć raka.
Proszę źródło takich rewelacji
Źródło jest prywatne, znam przykład. A badań "z góry" nie będzie na ten temat gdyż gdyby udowodnili to, to farmaceuci by zbankrutowali...a tego chyba nie chcą? Logiczne
Nie wiem jak u Ciebie jest, ale u mnie w okolicy działa mleczarnia, która ma za zadanie właśnie oczyścić owo zatrute mleczko poprzez jego chociażby pasteryzację, co pozwala mi bez obaw je wypić
Gratuluję
"Daniel Reid "Tao zdrowia"
"MLEKO. Doszliśmy do jednego z najbardziej kontrowersyjnych składników zachodniej diety. Ludzie Wschodu i Afrykanie tradycyjnie unikali mleka, traktując je co najwyżej jako środek przeczyszczający. Za to w kulturze zachodu każe się pić mleko każdego dnia, przez całe życie... Powszechna dziś pasteryzacja mleka niszczy jego naturalne enzymy i zmienia budowę jego delikatnego białka, przez co mleko staje się jeszcze gorzej strawne. Żołądek dorosłego człowieka nie jest w stanie strawić mleka pasteryzowanego..., a nawet niemowlęta maja z tym kłopoty, o czym świadczą kolki, wysypki, choroby układu oddechowego, gazy, przykry zapach stolca i inne dolegliwości dość częste dla dzieci karmionych z butelki..."
Pyra , co Ty tak zdrabniasz wredoto? Co do takiego zabijania świń to ok, mam rodzinę na wsi, wiem że tam nic się nie zmarnuje a świnia tak nie cierpi (chodź nie zawsze) więc takie pozyskiwanie mięsa ...nie powiem, że jest "ok", ale jest lepsze niż rzeźnie.
Recit69 idąc twoim tokiem myślenia równie dobrze mogę Ci odpowiedzieć "z idiotami nie gadam". Ja nikogo nie obrażałam, taką ironię wsadź sobie w ... mięso.
Ludzie od dziesiątek tysięcy lat żywią się mięsem, ktore musieli upolować i zabić, żeby je zjeść. To jest ludzka natura, instynkt wykształtowany na przestrzeni czasu.. Dlaczego więc podważasz coś co leży w ludzkiej naturze?
A gdyby nie wymyślono wegetarianizmu.. Jadłabyś mięso?
O mammo! Pokrótce
Wtedy polowali bo musieli, teraz nawet nie mają czym polować jeśli chodzi o naturę...znaczy na ryby i kury to ok, ale zapoluj sobie na krowę tym w co Cię natura wyposażyła. Już widzę Pyrę biegającą po polu za zającem
Recit69 już wspominał, internet nie jest naturalny, a go używamy... . Poza tym to, że człowiek stał się "mądry" i wynalazł np. broń to nie znaczy, że ma ją używać do polowania. Od natury dostaliśmy to, że mamy pięści...oznacza to, że możemy bić kogo i kiedy chcemy ?? Skoro jesteśmy "rozwinięci i mądrzy" a nie widzimy krzywdy jaka się dzieje w rzeźniach ... coś tu nie pasuje. Chcemy być tacy "ponad wszystko", a jeszcze nam cholernie do tego daleko.
Jak można...wymyślić wegetarianizm?? hahah
Tym mnie rozwaliłeś
kiedyś próbowałem nie jeść mięsa ale dwa dni wytrzymałem i wróciłem do tego co najlepsze
To słaby jesteś
ale widocznie nie miałeś dobrego powodu by tego mięsa nie jeść. Odmieni się na starość, jak cholesterol zrobi swoje, albo się nie odmieni ...bo nie zdąży
//paskudnie się tu odpisuje, więc jak będą jakieś poprzestawiane cytaty czy coś to sorki
Wgl jakiś mod mógłby przedzielić tematy jak się da, żeby syfu nie robić.