Autor Wątek: Humor  (Przeczytany 813382 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Hubik

• Zasłużeni
  • Madagascar
  • Edomaniak
  • Respect: +1539
Humor
« Odpowiedź #435 dnia: Stycznia 31, 2007, 08:18:43 pm »
0
To tylko potwierdza moją opinię o większości amerykanach

Offline freakczu

• Paradise City
  • Nie jestem alkoholikiem! :P
  • Respect: +1
Humor
« Odpowiedź #436 dnia: Stycznia 31, 2007, 09:41:29 pm »
0
Castro piosenkarzem o_O Nie no brak mi słów  

Magister bibendi czyli nauczyciel picia
Magister bibendi :D

Offline Shivel

• Atittude
  • Respect: +11
Humor
« Odpowiedź #437 dnia: Lutego 01, 2007, 06:22:37 pm »
0
A propos Amerykanów:

PRAWDZIWA ROZMOWA NAGRANA NA MORSKIEJ CZĘSTOTLIWOŚCI ALARMOWEJ CANAL 106, NA WYBRZEŻU FINISTERRA (GALICJA) POMIĘDZY HISZPANAMI A AMERYKANAMI 16 PAŹDZIERNIKA 1997 ROKU:
Hiszpanie: (w tle słychać trzaski) Tu mówi A-853, prosimy, zmieńcie kurs o 15 stopni na południe, by uniknąć kolizji... Płyniecie wprost na nas, odległość 25 mil morskich.
Amerykanie: (trzaski w tle) Sugerujemy wam zmianę kursu o 15 stopni na północ, by uniknąć kolizji.
Hiszpanie: Odmowa. Powtarzamy: zmieńcie swój kurs o 15 stopni na południe, by uniknąć kolizji...
Amerykanie: (inny głos) Tu mówi kapitan jednostki pływającej Stanów Zjednoczonych Ameryki. Nalegamy, byście zmienili swój kurs o 15 stopni na północ, by uniknąć kolizji.
Hiszpanie: Nie uważamy tego ani za słuszne, ani za możliwe do wykonania. Sugerujemy wam zmianę kursu o 15 stopni na południe, by uniknąć zderzenia z nami.
Amerykanie: (ton głosu świadczący o wściekłości) Tu mówi kapitan Richard James Howard, dowodzący lotniskowcem USS Lincoln marynarki wojennej Stanów Zjednoczonych; drugim co do wielkości okrętem floty amerykańskiej.Eskortują nas dwa okręty pancerne, sześć niszczycieli, pięć krążowników, cztery okręty podwodne oraz liczne jednostki wspomagające. Udajemy się w kierunku Zatoki Perskiej w celu przeprowadzenia manewrów wojennych w obliczu możliwej ofensywy ze strony wojsk irackich. Nie sugeruję... ROZKAZUJĘ WAM ZMIENIĆ KURS O 15 STOPNI NA PÓŁNOC! W przeciwnym razie będziemy zmuszeni podjąć działania konieczne by zapewnić bezpieczeństwo temu okrętowi, jak również siłom koalicji.
Należycie do państwa sprzymierzonego, jesteście członkiem NATO i rzeczonej koalicji. Żądam natychmiastowego posłuszeństwa i usunięcia się z drogi!
Hiszpanie: Tu mówi Juan Manuel Salas Alcántara. Jest nas dwóch. Eskortuje nas nasz pies, jest też z nami nasze jedzenie, dwa piwa i kanarek, który teraz śpi. Mamy poparcie lokalnego radia La Coruna i morskiego kanału alarmowego 106. Nie udajemy się w żadnym kierunku i mówimy do was ze stałego lądu, z latarni morskiej A-853 Finisterra, z wybrzeża Galicji. Nie mamy gównianego pojęcia, które miejsce zajmujemy w rankingu hiszpańskich latarni morskich. Możecie podjąć wszelkie słuszne działania, na jakie tylko przyjdzie wam ochota, by zapewnić bezpieczeństwo waszemu zasranemu okrętowi, który za chwilę rozbije się o skały; dlatego ponownie nalegamy i sugerujemy wam, iż działaniem najlepszym, najbardziej słusznym i najbardziej godnym polecenia będzie zmiana kursu o 15 stopni na południe, by uniknąć zderzenia z nami.
Amerykanie: OK. Przyjąłem, dziękuję.

Offline Roxy

• Better
  • ?
  • Respect: +4
Humor
« Odpowiedź #438 dnia: Lutego 01, 2007, 06:54:50 pm »
0
Jeszcze jeden dowód na to, że Amerykanie są bardzo inteligentni :D

Offline freakczu

• Paradise City
Humor
« Odpowiedź #439 dnia: Lutego 01, 2007, 11:54:30 pm »
0
Niech to nie zabrzmi nie miło ja to czytałam rok temu :) Nawet na ścianie w pokoju mam zawieszone :D  

Offline Shivel

• Atittude
  • Respect: +11
Humor
« Odpowiedź #440 dnia: Lutego 02, 2007, 04:32:45 pm »
0
Niech to nie zabrzmi nie miło ja to czytałam rok temu :) Nawet na ścianie w pokoju mam zawieszone :D
Ja też to znałam od dawna, ale przypomniało mi się, gdy mowa była o Amerykanach. A nuż ktoś nie znał i spodobało mu się? Nigdzie nie jest napisane, że do tego tematu wrzucamy jedynie nowe rzeczy :)

Offline Boski_Krzychu

• SG-1
  • Zasłużeni
  • Atittude
  • Al kocholik
  • Respect: +10
    • http://www.gnrnow.prv.pl
Humor
« Odpowiedź #441 dnia: Lutego 02, 2007, 04:58:47 pm »
0
Pan Bóg wysłał Aniołka, żeby sprawdził jak studenci w Polsce przygotowują się do sesji na początku stycznia. Aniołek wraca i opisuje:
- studenci Medyka się uczą, studenci Uniwerka piją, studenci Politechniki piją.
Tydzień później Pan Bóg znowu wysyła Aniołka, żeby sprawdził jak sytuacja wygląda.
- A więc Panie Boże - mówi Aniołek - studenci Medyka kują, studenci Uniwerka się uczą, studenci Politechniki piją.
Tydzień przed sesją Aniołek wysłany po raz trzeci opowiada:
- studenci Medyka ryją bez opamiętania, studenci Uniwerka kują, studenci Politechniki piją.
Na dzień przed sesją Pan Bóg pewien, że już i Ci ostatni wzięli się za naukę, wysyła Aniołka na ziemię, a ten po powrocie mówi:
- Panie Boże, studenci Medyka ryją bez opamiętania, studenci Uniwerka ryją bez opamiętania, studenci Politechniki się modlą, żeby zdać.
A Pan Bóg na to:
- No i ci ostatni właśnie zdadzą :D :D

Coś w tym jest :P

guest211

• Gość
Humor
« Odpowiedź #442 dnia: Lutego 03, 2007, 08:37:55 pm »
0
Gen.Italia z 4FUNTV

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=ZGjhoLK1_k0&NR" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win">http://www.youtube.com/watch?v=ZGjhoLK1_k0&NR</a>

Wszystkie odcinki bez wyjątku!  :lol:  

Offline Hubik

• Zasłużeni
  • Madagascar
  • Edomaniak
  • Respect: +1539
Humor
« Odpowiedź #443 dnia: Lutego 04, 2007, 11:44:41 pm »
0
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=QTaDoUJ4XR0" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win">http://www.youtube.com/watch?v=QTaDoUJ4XR0</a>
 :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  

Offline karaluch

• Welcome to the jungle
  • *
  • Respect: 0
Humor
« Odpowiedź #444 dnia: Lutego 06, 2007, 11:08:12 pm »
0
no coz, ja jak to ja, mam bogaty slownik :-P (w koncu filolog jestem) i dowcip moze oburzyc niektorych (np. RQ ze przeklinam :-P) ale sytuacja tego wymaga.

Jedzie sobie 5 letni chłopczyk rowerkiem po chodniku i nuci sobie pod nosem:
- jeeeeedź lowelkuuuuu, jeeeedź looooweeeelkuuuu, jeeedź lowelkuuuu!
Zatrzymuje sie na światłach, bo akurat jest czerwone i mówi:
- stój lowelku!
Na to jedna babka stojąca obok powiada:
- taki duży chłopak, a nie umie mówić 'r'! no wstyd!
- zamknij morde k.urwo! - odpowiada chłopczyk, zapala się zielone - a ty lowelku jedź.

:D
« Ostatnia zmiana: Lutego 06, 2007, 11:09:07 pm wysłana przez karaluch »

Offline freakczu

• Paradise City
Humor
« Odpowiedź #445 dnia: Lutego 06, 2007, 11:13:03 pm »
0
Krótko i na temat :D
Poszedł mały Jasio do cyrku i tak sie złożyło, że musiał usiąść w pierwszym rzędzie. Rozpoczął się występ i na arenę wychodzi Klaun Szyderca. Podchodzi do Jasia i pyta:
- Jak masz na imię?
- Jasiu.
- A więc Jasiu, czy ty jesteś głową krowy?
- Nie.
- A czy ty jesteś tułowiem krowy?
- Nie.
- A więc Jasiu, ty jesteś dupa wołowa!! HAHAHA!!! (zaśmial się szyderczo Klaun Szyderca).
Smutny Jasio wrócił do domu, opowiedział wszystko tacie, na co ten mu mówi:
- Jasiu, jutro też pójdziesz do cyrku.
- Ale jak to? Do cyrku? A Klaun Szyderca? Znowu będzie się śmiał.
- Nie martw sie Jasiu, tym razem pojdzie z tobą Wujek Staszek Mistrz Ciętej Riposty.
No i tak sie stało. Następnego dnia poszli Jas i Wujek Staszek Mistrz Ciętej Riposty do cyrku, usiedli w pierwszym rzędzie i czekają na występ Klauna Szydercy. Wychodzi więc Klaun Szyderca na arenę i zaczyna swój znany występ. Podchodzi do Jasia pyta:
- Jasiu, czy ty jesteś głową krowy?
Na co Wujek Staszek Mistrz Ciętej Riposty:
- Spi**dalaj!

Offline Nope

• Byli moderatorzy/newsmani
  • One In A Million
  • we're all mad here
  • Respect: +32
Humor
« Odpowiedź #446 dnia: Lutego 07, 2007, 05:24:15 pm »
0
o k***a :D :D z*******y :D :D  

Offline freakczu

• Paradise City
Humor
« Odpowiedź #447 dnia: Lutego 07, 2007, 05:27:30 pm »
0
Jak dla mnie genialny i tu jest przykład kiedy przekleństwo jest zastosowane jak najbardziej na miejscu a wczepiłam to dla pewnej właśnie osoby. Może ten dowcip Ci uzmysłowi co to "kultura" :D  

Offline Nechebet

• Paradise City
  • Respect: 0
Humor
« Odpowiedź #448 dnia: Lutego 07, 2007, 05:30:16 pm »
0
Znam i uwielbiam ten kawal :)
Wujek Staszek jest moim bohaterem :)

Offline Nope

• Byli moderatorzy/newsmani
  • One In A Million
  • we're all mad here
  • Respect: +32
Humor
« Odpowiedź #449 dnia: Lutego 07, 2007, 08:24:55 pm »
0
[img]http://www.joemonster.org/i/aa/lopatam.jpg\' border=\'0\' alt=\'grafika zapastowana przez użytkownika\' /]