Autor Wątek: Humor  (Przeczytany 813391 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline MissRose

• Paradise City
  • I don't like being stuck in the crowd...
  • Respect: +427
Odp: Humor
« Odpowiedź #3225 dnia: Września 28, 2012, 07:33:23 pm »
+1
Spadkobiercy są genialni, uwielbiam patrzeć jak oni sami śmieją się na scenie z tego co tam wyczyniają. :lol:

Remember in this game we call life
That no one said it's fair

Offline mafioso

• Marketing
  • Street of dreams
  • Respect: +2221
    • As Koncertowy
« Odpowiedź #3226 dnia: Października 10, 2012, 09:26:34 am »
0
hehehe :)

Offline slasherr

• Zasłużeni
  • Garden Of Eden
  • Respect: +1063
« Odpowiedź #3227 dnia: Października 27, 2012, 03:23:53 pm »
+4
:D
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=67TzMRR9cgI" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win">http://www.youtube.com/watch?v=67TzMRR9cgI</a>

Offline Gnatek

• Byli moderatorzy/newsmani
  • Atittude
  • Respect: +289
« Odpowiedź #3228 dnia: Października 27, 2012, 04:16:03 pm »
0
Świetny wokal. Fortus - super partie, podobnie Bumblefoot. Kapitalna solówka Franka na początku. Po Ashbie spodziewałem się więcej, ale nadal nie schodzi poniżej pewnego poziomu.

Offline mafioso

• Marketing
  • Street of dreams
    • As Koncertowy
« Odpowiedź #3229 dnia: Listopada 09, 2012, 10:51:27 am »
+4

Offline krelke

• Szara Eminecja | Wodopój
  • Administrator
  • Scraped
  • !!! GN'R: Don't you try to stop us now !!!
  • Respect: +250
    • Tomasz Krela
« Odpowiedź #3230 dnia: Listopada 23, 2012, 11:55:13 pm »
0
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=vhnAPalT25U&amp;feature=related" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win">http://www.youtube.com/watch?v=vhnAPalT25U&amp;feature=related</a>

Offline sweetcali

• Knockin On Heavens Door
  • Respect: +351
« Odpowiedź #3231 dnia: Listopada 25, 2012, 11:35:40 am »
0
To jest świetne  :lol:

Uploaded with [URL=http

Offline mafioso

• Marketing
  • Street of dreams
    • As Koncertowy
« Odpowiedź #3232 dnia: Listopada 26, 2012, 02:07:04 pm »
+1
O ile łatwiej by się jeździło jak by połowa kierowców sobie przypięła z tyłu taką informację :)

http://img2.demotywatoryfb.pl/uploads/201211/1353896383_0c2xc3_600.jpg

Offline pompon

• Zasłużeni
  • Atittude
  • Respect: +313
« Odpowiedź #3233 dnia: Listopada 27, 2012, 09:30:20 pm »
0
nie wiedziałem, gdzie to umieścić, ale sam bym się posrał i to ze strachu
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=7N5OhNplEd4" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win">http://www.youtube.com/watch?v=7N5OhNplEd4</a>

Offline janina

• Better
  • catcher in the rye....
  • Respect: +1005
« Odpowiedź #3234 dnia: Listopada 28, 2012, 09:48:15 am »
0
No ja dziękuję za taką atrakcję, chyba bym umarła ze strachu :P Swoją drogą to cud, że  tam nikt nie dostał zawału :D

Offline różanopalca

• Knockin On Heavens Door
  • "A więc, kanalie: evviva l'arte!"
  • Respect: +171
« Odpowiedź #3235 dnia: Listopada 28, 2012, 11:40:31 am »
0
I tak najlepsi w tym są Japończycy, niestety nie mam pod ręką teraz tych filmików.
"Wszakże astronomowie i na słońcu dopatrują pewnych niejasności!" - Miciński

Offline Gnatek

• Byli moderatorzy/newsmani
  • Atittude
  • Respect: +289
« Odpowiedź #3236 dnia: Listopada 28, 2012, 08:18:03 pm »
0
Ja czekam aż po takim numerze ktoś zejdzie na zawał albo taka strzyga czy inna zjawa dostanie ostry wpier**l. W drugim przypadku nawet nie będę im współczuł.

Podobna historia przydarzyła się kiedyś moim znajomym. Byli na wakacjach za granicą i nagle na ulicy objawił im się gość, który wyrwał jakiejś kobiecie torebkę i zaczął uciekać. No to chłopaki za nim. Ten jak zauważył że oni go gonią to zaczął coś krzyczeć, ale że nikt nie wiedział co, to gonili go nadal. Jak go w końcu złapali, to dostał kilka razy w ucho i kopa w tyłek. Potem się okazało, że ten "napad" to była ukryta kamera ;)

Offline Korso

• Atittude
  • Respect: +367
    • Korso on FB!
« Odpowiedź #3237 dnia: Listopada 29, 2012, 07:00:22 pm »
0
1. rozmowa dwoch kumpli:
jeden mowi: wiem czemu prezerwatywy pakuje sie po 3, 6 i 12!
no czemu?
po 3 dla licealistow na piatek, sobote i niedziele. po 6 dla studentow - dwa razy piatek, dwa razy sobota i dwa razy niedziela. a po 12 dla zonatych - styczen...luty...marzec... :)

2. Sytuacja na statku pirackim kapitana Rudobrodego.
Majtek woła: kapitanie! brytyjski statek nadpływa!
Kapitan na to: dajcie mi tu czerwoną koszulę!
bitwa sie toczy, krew sie leje. Piraci ledwo zwyciezyli.
I przez kilka kolejnych dni sytuacja sie powtarza.
Pewnego razu majtek pyta: Kapitanie, czemu pan zawsze przed walka prosi o czerwoną koszulę?
-a wiesz..taktyka! kiedy sie walczy, wiadomo, rany krwawia. na czerwonym plam nie widac, wiec moi piraci walcza widzac zaciecie kapitana.
-aha! to faktycznie ma sens!
kolejnego dnia majtek woła: Kapitanie, kapitanie! flota brytyjskich statkow nadplywa!
-dawac mi tu brazowe spodnie, ale juz!

3. Mlody ksiadz pierwszy raz spowiada w rodzinnej parafii. przchodzi do niego mloda dziewczyna, spowiada sie i w pewnym momencie mowi:
wie ksiadz...robilam loda...
Ksiadz zaklopotany nie wie co odpowiedziec, leci do ministrantow i pyta:
ej chlopcy! co ksiadz daje za loda?

-po snickersie! ;D

Offline mafioso

• Marketing
  • Street of dreams
    • As Koncertowy
« Odpowiedź #3238 dnia: Grudnia 04, 2012, 07:17:50 pm »
0
:D

<a href="http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&amp;v=pWBxtrY7i0c" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win">http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&amp;v=pWBxtrY7i0c</a>

Offline shiris

• Paradise City
  • Respect: +180
« Odpowiedź #3239 dnia: Grudnia 07, 2012, 01:03:08 pm »
0
Rozmówki humorystyczno - informatyczne.

Klient: Chcemy użyć JakąśDziwnąCzcionkę na naszej stronie.

Ja: To niemożliwe. To nie jest popularna czcionka webowa.

Klient: Nie ma rzeczy niemożliwych! Wszystko jest kwestią czasu i pieniędzy!

Ja: Musiałbym objechać świat i zainstalować czcionkę na wszystkich komputerach podpiętych do internetu, jeśli w ogóle dostałby Pan prawa do jej wykorzystania...

Klient: No i o taką odpowiedź mi chodziło! Wyrobimy się w miesiąc?

A tu coś dla Informatyków, dlaczego jednak warto się z nim  umówić.
1. Informatyk umie naprawić Twój komputer (i zabezpieczy go tak, że drugi raz już go nie zepsujesz)

2. Informatyk umie naprawić inne Twoje gadżety (odtwarzacz mp3, który wymaga wymiany softu, nie stanowi problemu, a Twój mikser po naprawie przez informatyka będzie dodatkowo tańczył i robił kawę)

3. Będziesz mieć dostęp do najlepszego centrum rozrywki (informatycy szybko adaptują wszystkie nowości technologiczne, ich zestaw gadżetów elektronicznych jest więc zwykle imponujący)

4. Będziesz mieć super gadżety (Twój informatyk kupi Ci najlepszego smartfona pod choinkę)

5. Informatyk Cię nie zdradzi (a przynajmniej nie inaczej niż wirtualnie. Poza tym - czy widziałaś kiedyś rozchwytywanego przez kobiety informatyka???)

6. Informatyk zniesie Twoje najgorsze fochy (czy osoba która godzinami patrzy na mrówki cyferek przemykające przez ekran, bądź obsługuje klientów Neostrady, nie może nie mieć anielskiej cierpliwości i być super ZEN? )

7. Informatyk będzie nosił Cię na rękach (w końcu, jak Cię straci, jak szybko trafi mu się następna dziewczyna?)

8. Informatyk nie zawstydzi Cię publicznie (to raczej spokojne i wycofane osoby, a nie głośne i nieznośne)

9. Informatyka łatwo jest znaleźć (wystarczy wejść do Internetu)

10. Informatyk jeśli obieca, że zadzwoni, to zadzwoni (większość informatyków myśli zerojedynkowo, na zasadzie obiecałem dzwonię)

11. Informatyk nie rzuci Cię jak przytyjesz (informatyk nie dba o status społeczny i wizerunek - inaczej spaliłby kraciaste koszule)

12. Informatyk gwarantuje dobry seks (ma go tak rzadko, że w zastępstwie przeczytał w Internecie wszystkie porady na ten temat i jest prawdziwym ekspertem. Poza tym, po długiej przerwie będzie naprawdę zaangażowany)

13. Informatyka łatwo uszczęśliwić (wystarczy dać mu super-ekstra- wypasiony- nowy gadżet)

14. Informatyk będzie wdzięczny za to, że się z Tobą umawia (informatyk nie ma wielu okazji do randek, każdą przyjmuje więc z wdzięcznością i atencją)

15. Informatyk umie być romantyczny (musisz tylko nauczyć się to rozpoznawać. I pamiętaj -,nowe kości pamięci w Twoim komputerze, to wyraz największego zaangażowania)

16. Możesz wybierać w informatykach jak w ulęgałkach (informatyk nie jest popularnym materiałem na partnera, nawet więc jeśli masz 30 lat, możesz mieć nadzieję że coś tam jeszcze dla Ciebie zostało)

17. Informatyk pamięta o rocznicach i urodzinach (ma w końcu tyle terminarzy i systemów powiadamiania przez maila, komunikator czy telefon, że nie jest w stanie przeoczyć ważnej daty)

18. Informatyk nie będzie wyglądałi jakby miał pod pachami dwa telewizory (no, dla niektórych kobiet to akurat jest wada... ale za to informatyk na pewno nie będzie kazał Ci chodzić wraz z nim na siłownię)

19. Informatyk ma miłych kolegów (większość z nich rzadko ogląda kobiety inaczej niż na ekranie - kiedy już więc zobaczą jakąś żywą kobietę, są mili)

20. Informatyk jest prosty w obsłudze (nie spędził w okresie dorastania połowy życia na podrywaniu, manipulowaniu i uczeniu się społecznych interakcji, nie umie więc manipulować i mówi to co myśli)

21. Informatyk pomoże Ci rozwiązać większość problemów (umiejętność chłodnej analizy oraz kompulsywna potrzeba rozwiązywania trudności i dowiadywania się dlaczego coś nie działa, przenosi się również na codzienne życie)

22. Informatyk nie przerazi się Twoją rodziną (przez całe liceum wszyscy patrzyli na niego jak na dziwaka. Myśliszi że zdziwi się tym, że Twój ojciec lubi nosić pończochy?)

23. Informatyk wprawi Twoją rodzinę w zachwyt (schludny chłopiec, bez kolczyków dookoła twarzy i włosów do pasa, który pomoże ojcu w problemie z komputerem, a babci na urodziny zrobi pokaz slajdów - kto by go nie pokochał...)

24. Informatyk jest doskonałym ojcem (ma morze cierpliwości, jest niewrażliwy na złośliwości i może grać z dzieckiem w gry komputerowe całymi godzinami)

25. Informatyk ma zadatki na bogatego informatyka (jeśli informatyk jest dobrym informatykiem, nie musi martwić się o pieniądze)
Muzyka to całe moje życie.