Autor Wątek: Humor  (Przeczytany 813606 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Grzon

• Garden Of Eden
  • Respect: +974
Odp: Humor
« Odpowiedź #2760 dnia: Września 28, 2010, 03:14:18 pm »
0
Idzie jeżyk polaną, pięknie świeci słonko, lekki wiaterek, cudowna wiosna... Nagle patrzy: Jabłko! "Ja pierniczę! Ale mam dzisiaj dzień! Jabłko!!" Nabił je sobie na kolce, idzie dalej szczęśliwy... Jak coś nie pieprznęło, ziemia się trzęsie, otwiera, gromy, pioruny, tornado i spod ziemi wychodzi nagle taka wielka włochata dupa, bierze to jabłko między pośladki, wraca do dziury, ziemia się zasuwa, wszystko cichnie, wraca do normy. "Co to k***a było?!?!" No ale nic. Idzie jeżyk dalej w lekkim szoku, nagle znowu ziemia się otwiera, tornado, śnieżyce, tsunami, wiatr wszystko porywa na każdą stronę, wychodzi ta wielka włochata dupa i mówi... "Antonówka!"  :lol:

drugi, już bardziej z sensem... :P

Był sobie baca i za każdym razem jak szedł paść owce, żona robiła mu mały pakuneczek z jedzeniem na cały dzień. No i on kładł sobie ten pakunek na skałę, zostawiał go i szedł za zwierzętami na halę. Wracał, zjadał sobie co miał do zjedzenia no i wszystko spoko. Patrzy któregoś dnia, wraca po południu po jedzenie, a jak tu wszystko na 4 strony świata rozpieprzone, chleb, masło, szynka, kiełbasy, porozpierniczane na całą łąkę. "Co to ma być?!" No ale cóż. Może wiatr porwał czy coś, trudno. Na drugi dzień to samo. Znowu rozwalony cały pakunek po hali, nic z żarcia praktycznie nie zostało, zmasakrowane totalnie. No co jest grane? Baca postanowił schować się kolejnego dnia w krzakach i obserwować sytuację. Tak też zrobił. Siedzi, siedzi, nagle patrzy: Wielki orzeł szybuje wysoko, zatacza kręgi, podchodzi do lądowania, coraz niżej i niżej... ląduje, niesamowicie gigantyczny ptak, bierze pakunek między szpony, rozwiązuje swoim ogromnym dziobem te sznurki, dobiera się do paczki i zaczyna się tarzać w tym całym żarciu i mówi... "Jaki ja jestem pojebaaaaaany!"

Offline el_loko

• Zasłużeni
  • One In A Million
  • Respect: +605
« Odpowiedź #2761 dnia: Września 28, 2010, 08:08:17 pm »
0
tak w ramach wczorajszych kawałów:

Przychodzi klient do zakładu pogrzebowego i pyta
pracownika:
- Czy jest szef?
- Szefa nie ma, wyjechał po towar.

Offline William_Bailey

• Atittude
  • Respect: +37
« Odpowiedź #2762 dnia: Września 29, 2010, 02:35:32 pm »
0
Stoje sobie ostatnio spokojnie w kolejce do kasy w Carrefourze. Stoje sobie .... stoje... Nagle zauważam przy drugiej kasie, wpatrzoną we mnie i uśmiechającą się się DO MNIE blondynę.
Ale jaką blondynę Mówie Wam Karaiby, słońce, plaża, Bacardi...!
Jakaś taka znajoma mi się przez chwilę wydała ale nie mogłem sobie przypomnieć skąd...Pewnie podobna do jakiejś aktorki...
Powoli budził się we mnie głęboko uśpiony instynkt łowcy. Mieszanka adrenaliny i testosteronu wypełniały mój organizm. To one kazały mi bez zastanowienia zapytać:
- Przepraszam, czy my się skądś nie znamy?
Wypadło nawet nieźle. Lala połknęła haczyk. Jej reakcja była szybka, uśmiech bez zmian:
- Nie jestem pewna, ale chyba jest pan ojcem jednego z moich dzieci...
Mówi się, że ludzki umysł potrafi w sytuacjach ekstremalnych pracować nie gorzej od komputera. Mój był w tej sekundzie w stanie konkurować z najlepszymi. Po chwili miałem wydruk.
Zawsze używam gumek. Zdrada małżeńska jest już sama w sobie wydarzeniem szargającym nerwy szanującego się mężczyzny.Po co ją jeszcze dodatkowo komplikować? Mój komputer pokładowy przypomniał mi tylko trzy przypadki, które były odstępstwem od tej zasady.
Koleżanka z pracy, na szczęście tak brzydka, tak że sama jej twarz była najlepszym zabezpieczeniem. Koleżanka żony z pracy, na szczęście po takim alkoholu, że mi nie do końca ... tego...
Jest Pozostała tylko jedna możliwość. kiedy mogłem sobie strzelić dzidziucha na boku. Nie omieszkałem podzielić się tą radosną nowiną z matką mojego nieślubnego dziecka i setką kupujących przy okazji:
Już wiem Pani musi być tą stripteaserką, którą moi koledzy zamówili na mój wieczór kawalerski przed 8-ma laty Pamiętam, że za niewielką dodatkową opłatą zgodziła się pani wtedy robić TO ze mną na stole w jadalni na oczach moich klaszczących kolegów i tak się pani przy tym rozochociła, że na koniec za darmo zrobiła im pani wszystkim po lodziku!!!
Zaległa całkowita cisza. Nawet kasjerki przestały pracować. Wszyscy wpatrywali się na przemian we mnie i w czerwieniącą się coraz bardziej ślicznotkę. Kiedy osiagnęła kolor znany w kręgach muzycznych jako Deep Purple wysyczała przez śliczne usteczka:
- Pan sie myli! - Karaiby zastapila Arktyka.- Jestem wychowawczynią pana syna w 2b...

Przychodzi koleś do chińskiego baru i pyta:
- Ty, koleś ten kurczak to świeży ?
Na to chińczyk
- Panie, jasne, ze świeży, widziałem jak jeszcze wczoraj w piwnicy za myszami ganiał.

Offline el_loko

• Zasłużeni
  • One In A Million
« Odpowiedź #2763 dnia: Września 29, 2010, 02:48:07 pm »
0

Offline gloomy

• Global Moderator
  • Garden Of Eden
  • Respect: +1125
« Odpowiedź #2764 dnia: Września 29, 2010, 06:33:56 pm »
0
Naje 2017: Najlepszy avatar; Dobry duszek forum; Ulubiona osoba funkcyjna

Offline eXtreme

• Atittude
  • sick love never dies!
  • Respect: +218
« Odpowiedź #2765 dnia: Września 30, 2010, 07:24:28 pm »
0
Od 5:43...
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=ynf8aUM7V-8&amp;feature=related" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win">http://www.youtube.com/watch?v=ynf8aUM7V-8&amp;feature=related</a>

Normalnie ryczałem ze śmiechu jak to usłyszałem :lol: Te jego opowaistki są wyj***ane w kosmos, i te jego ruchy :D

Offline mafioso

• Marketing
  • Street of dreams
  • Respect: +2222
    • As Koncertowy
« Odpowiedź #2766 dnia: Października 02, 2010, 03:24:45 pm »
0
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=09c0KDNtbnA&amp;feature=related" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win">http://www.youtube.com/watch?v=09c0KDNtbnA&amp;feature=related</a>

i kolejne części :)

Offline REBEL

• Better
  • Respect: +5
« Odpowiedź #2767 dnia: Października 04, 2010, 06:32:50 pm »
0
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=bVzFxjVtEi4" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win">http://www.youtube.com/watch?v=bVzFxjVtEi4</a>

Offline gloomy

• Global Moderator
  • Garden Of Eden
  • Respect: +1125
« Odpowiedź #2768 dnia: Października 04, 2010, 07:00:04 pm »
0
Małgorzata z kropkami :D
Naje 2017: Najlepszy avatar; Dobry duszek forum; Ulubiona osoba funkcyjna

Offline Ivellios

• Atittude
  • Paranormalium.PL
  • Respect: +396
    • Paranormalium - Portal Zjawisk Paranormalnych

Offline owsik

• magister guns n'roses
  • One In A Million
  • Respect: +866
« Odpowiedź #2770 dnia: Października 07, 2010, 09:16:10 am »
0
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=UgWHIguqnGg&amp;NR=1&amp;feature=fvwp" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win">http://www.youtube.com/watch?v=UgWHIguqnGg&amp;NR=1&amp;feature=fvwp</a>
"Co ludzie powiedzą" sezon drugi, odcinek piąty
;)

Offline el_loko

• Zasłużeni
  • One In A Million
« Odpowiedź #2771 dnia: Października 07, 2010, 10:08:38 pm »
0

Offline William_Bailey

• Atittude
  • Respect: +37