Autor Wątek: Humor  (Przeczytany 814147 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline łoniu

• Reckless Life
  • **
  • Respect: 0
Humor
« Odpowiedź #150 dnia: Maja 01, 2006, 10:19:51 pm »
0
dobre :P  
Do boju POLSKO!!!!!!

szary

• Gość
Humor
« Odpowiedź #151 dnia: Maja 01, 2006, 10:30:44 pm »
0
Pożądna akcja

Offline łoniu

• Reckless Life
  • **
Humor
« Odpowiedź #152 dnia: Maja 02, 2006, 02:36:20 pm »
0
Jak rozpoznaa Kibolaż  

Kibol (nazwa łacinska- obijus mordus) to stworzenie niezwykle inteligentne. Potrafi w miare umiejetnie posługiwaa sie kijem. Potrafi± posługiwaa sie komputerem z internetem, prowadz±c bardzo rozległe życie towarzyskie zwłaszcza na forum. Wyróżniaj± sie zdaniami w stylu: "Kto kibicuje .......... (w wykropkowanym miejscu nazwa klubu) niech sie wpisze! pokażmy ilu nas jest!".

Budowa:
Zazwyczaj składa sie z krepego korpusu z mocno rozbudowanymi konczynami górnymi i dolnymi, oraz mał± główk± ze ¶ladowym płatem czołowym. Charakterystyczn± cech± wiekszo¶ci kiboli s± trzy paski wzdłuż całego ciała. Niższe klasy tego gatunku charakteryzuj± sie czterema paskami. Dbaj± także o własn± higiene gol±c cał± głowe z wyj±tkiem brwi i rzes.

Wystepowanie:
Kibole s± drapieżcami. Wystepuj± w stadach, głownie na stadionach piłkarskich oraz na terenach gesto zabudowanych. Prowadz± głownie nocny tryb życia. Swoje terytorium oznaczaj± moczem.
Najcze¶ciej czyni± to w okolicach przystanków komunikacji miejskiej oraz kiosków. Podkre¶laj± w ten sposób swoj± dominacje nad reszt± zwierz±t. Obecno¶a na swoim terytorium oznajmiaj± innym zwierzetom również gło¶nymi rykami. Jedynym zagrożeniem dla kibola jest inny kibol. Do walki pomiedzy kibolami dochodzi, gdy zostaje naruszone terytorium danego stada przez członka obcego stada. Czasami potrafi± żya w symbiozie z innymi stadami.

Rozmnażanie:
Aby doszło do zbliżenia z samic±, kibole musz± wprowadzia sie w nastrój zwany potocznie upojeniem alkoholowym. Wtedy nie ma znaczenia wygl±d samicy. Samo zbliżenie trwa zwykle nie dłużej niż trzy minuty. Kibole służ± jedynie jako reproduktory, bowiem po zapłodnieniu zostawiaj± samice wraz z młodymi. —ycie kiboli jest przedmiotem badan dwóch ¶wiatowej sławy naukowców: magistra Funkcjonariusza-Policji oraz prof. Sedziego. Zajmuj± sie oni dokładnym badaniem życia i obyczajów kiboli oraz prowadz± specjalny naukowy spis wszystkich kiboli. Dzieki temu zoologowie bed± mieli pełn± wiedze na temat tych ciekawych drapieżników.
to jest kapitalne :D  
Do boju POLSKO!!!!!!

Offline dizzy

• Welcome to the jungle
  • *
Humor
« Odpowiedź #153 dnia: Maja 02, 2006, 02:40:15 pm »
0
no niezłe :D  

Offline łoniu

• Reckless Life
  • **
Humor
« Odpowiedź #154 dnia: Maja 02, 2006, 02:44:03 pm »
0
taki głupi kawał
siedzi kobieta z dzieckiem przed marketem i smaruje chleb błotem
podchodzi amerykanin i pyta
- co bieda
- ano bieda
dał jej 100 dolarów
podchodzi niemiec
co bieda
- ano bieda
dał jej 50 euro
Podchodzi polak i pyta
co bieda
ano bieda
To na ciul tak grubo smarujesz
Do boju POLSKO!!!!!!

Offline Nope

• Byli moderatorzy/newsmani
  • One In A Million
  • we're all mad here
  • Respect: +32
Humor
« Odpowiedź #155 dnia: Maja 02, 2006, 04:34:36 pm »
0
buhahahha!!!! dobre!!!

Offline Viper

• Atittude
  • Respect: +1
Humor
« Odpowiedź #156 dnia: Maja 04, 2006, 08:10:30 am »
0
Dobre dobre :D Jak sobie przypomne linka do niezlej akcji to wam podam

Mam ochote na chińskie :P

Offline Wojo

• Atittude
  • fade away
  • Respect: +198
Humor
« Odpowiedź #157 dnia: Maja 09, 2006, 11:10:26 am »
0
Mąż mowi do żony:

- Osłałem Ci łożko

Na to żona odpowiada:

- Oo dziękuje

A mąż:

- Płoszę bardzo

Offline łoniu

• Reckless Life
  • **
Humor
« Odpowiedź #158 dnia: Maja 09, 2006, 01:41:25 pm »
0
:D  niezłe
Do boju POLSKO!!!!!!

Offline Nope

• One In A Million
  • we're all mad here
Humor
« Odpowiedź #159 dnia: Maja 13, 2006, 09:46:51 am »
0
Do reprezentacji Polski trafił nowy Murzyn. Na pierwszej odprawie przed treningiem Paweł Janas narysował na tablicy wielki prostokąt i zaczął uderzać w niego piłką.
- Piłka, rozumiesz? Bramka, tu, prostokąt. Bramka, piłka do bramki to dobrze, rozumiesz?
Wstał nasz nowy Murzyn, lekko poszarzały i odzywa się do trenera Janasa:
- Panie trenerze, ja od kilkunastu lat mieszkam w Polsce, mam tu żonę,
dzieci, a studiowałem filologię polską i mówię w tym języku lepiej niż niejeden Polak!
Paweł Janas popatrzył na niego ze zdumieniem i powiedział:
- Siadaj synu, ja mówię do Rasiaka.

Offline veni_f

• Paradise City
  • Raz,2,Trzy...Kryjesz Ty!!
Humor
« Odpowiedź #160 dnia: Maja 13, 2006, 09:57:59 am »
0
:D  
[size=3.75pt]Zaprawde powiadam ci,nie ogladaj sygnaturki Kali...[/size]

Offline Nope

• One In A Million
  • we're all mad here
Humor
« Odpowiedź #161 dnia: Maja 14, 2006, 10:42:39 pm »
0
Zacząłem to robić, kiedy miałem może 18 lat. W szkole zawsze byłem zamknięty w sobie. Przyjaciół praktycznie żadnych. Nie podchodziłem do kobiet, bałem się ich. Już nie pamiętam nawet, jak to się zaczęło. To miał być tylko jeden raz. Nie wiedziałem, że tak trudno z tym skończyć. Upatruję sobie kogoś. Podchodzę. I wyciągam. Wiem, że to, co robię jest chore. Wstydzę się. Niektórzy mówią, że to zboczenie. Zdaje sobie sprawę, że potrzebuję pomocy. Ale to jest silniejsze ode mnie. To mnie po prostu podnieca. W tej jednej chwili czuję się w pełni władzy, jakby wszystko zależało wyłącznie ode mnie. Nie jestem z tych, co robią to tylko kobietom czy małym dziewczynkom. To może wydawać się dziwne, ale lubię działać w autobusach i tramwajach. Patrzę na ludzi, którzy uciekają w kierunku drzwi. Czuje wtedy, jak adrenalina uderza mi do głowy. Może gdybym na tym poprzestał, nie byłoby tak źle. Ale na tym nigdy się nie kończy. Napawam się widokiem... tego, no wiecie... Oglądam, macam. Wstydzę się, ale jak już zacznę, to nie mogę się powstrzymać. Wtedy sięgam zenitu, jestem w ekstazie. Niestety, nie na każdej trasie bywa tak dobrze. Najciekawiej jest w okolicach Starówki. Jak się trafi turysta, to mogę sobie pozwolić na wszystko. Idę na całość. Wiem, że później będę tego żałował, ale teraz działam pod wpływem impulsu. Jak w transie. Muszę jednak być ostrożny. Często zmieniam wygląd. Gdyby ktoś mnie rozpoznał, wszystko stracone. Raz mam wąsy, raz okulary. Zawsze jestem czujny.
Mam na imię Bogdan. Mam 42 lata. Jestem kanarem.

Offline KuZik

• Atittude
  • Respect: +4
Humor
« Odpowiedź #163 dnia: Maja 15, 2006, 03:58:05 pm »
0
Hahah dobre :D

Offline Nope

• One In A Million
  • we're all mad here
Humor
« Odpowiedź #164 dnia: Maja 15, 2006, 04:27:47 pm »
0
dlatego własnie gdy skończę 18 lat będę się starał o zieloną karte...