Autor Wątek: Hard Rock Cafe  (Przeczytany 37329 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline KuZik

• Atittude
  • Respect: +4
Hard Rock Cafe
« Odpowiedź #120 dnia: Marca 17, 2007, 10:35:42 pm »
0
No już ku**a nie przesadzajcie. Zrobiłbyś ten głupi cudzysłów i by nie było problemu, i nikt mnie nie musi uprzedzać o tym że w jego głowie uroiło się coś co dla niego ma być śmieszne, niech napisze coś śmiesznego i wtedy będziemy się śmiać.

Chyba stond juz pojdem hahahaha ale sie usmialem.

Offline Hubik

• Zasłużeni
  • Madagascar
  • Edomaniak
  • Respect: +1539
Hard Rock Cafe
« Odpowiedź #121 dnia: Marca 17, 2007, 10:39:20 pm »
0
Nie to żebym się wtrącał, ale to chyba nie temat o języku polskim...  

Offline Moonsun

• Atittude
  • "pirate love is what I'm looking for" ;)))
  • Respect: +5
Hard Rock Cafe
« Odpowiedź #122 dnia: Marca 17, 2007, 10:56:22 pm »
0
Łazienki zdecydowanie rzondzom
Niech to ktoś szybko poprawi bo juz nie moge wytrzymać, a mój post usunie.

RZĄDZĄ!
Widzisz, bizkit? Dostałeś od kolegi lekcję ortografii całkiem za free :lol:
I zapamiętasz, że cudzysłów należy wstawić, jak się nieśmieszny dowcip pisze? ;)
OMG, że też ludzie nie mają większych zmartwień :blink:
btw, KuZik, nie musisz KRZYCZEĆ, bizkit ma dobry słuch :ph34r:  
Mama, "mamuśka" i "matka" :D

"Wychowanie bez stresu jest iluzją, a jeśli nawet miewa miejsce, to owocuje cierpieniem - tyle że odroczonym w

Offline nieckulka

• Right Next Door To Hell
  • Respect: 0
Hard Rock Cafe
« Odpowiedź #123 dnia: Marca 17, 2007, 11:13:17 pm »
0
rżnąć cudzysłów : )))

Kuzik zluzuj bo Ci zwieracz nie wytrzyma : )

btw zeby nie bylo ze offtop znaczy sie pisanie nie na temat :P do Hard Rock Cafe Warszawskiej predko nie zajrze ale pewnie wkrotce sie wybiore do Londynskiej : ))

Pozdrawiam : )

Jestem Piotrek :)

Offline Moonsun

• Atittude
  • "pirate love is what I'm looking for" ;)))
Hard Rock Cafe
« Odpowiedź #124 dnia: Marca 17, 2007, 11:29:29 pm »
0
do Hard Rock Cafe Warszawskiej predko nie zajrze ale pewnie wkrotce sie wybiore do Londynskiej : ))

A ceny pewnie będą zbliżone :)  W każdym razie, dla mnie HRC na pewno nie będzie jedną z ulubionych knajp - byłam, widziałam, piwo i skórki skonsumowałam, na kilka miesięcy wystarczy tej lanserki ;)  
Mama, "mamuśka" i "matka" :D

"Wychowanie bez stresu jest iluzją, a jeśli nawet miewa miejsce, to owocuje cierpieniem - tyle że odroczonym w

Offline KuZik

• Atittude
  • Respect: +4
Hard Rock Cafe
« Odpowiedź #125 dnia: Marca 17, 2007, 11:33:00 pm »
0
Zwieracz mi nie wytrzymuje  i musze przyznać, że strasznie żałuje że napisałem tego posta. Juz nigdy więcej nie zwrócę uwagi na jakis błąd na forum.

btw. Nigdy na pewno nie kupie w HRC piwa...
« Ostatnia zmiana: Marca 17, 2007, 11:34:54 pm wysłana przez KuZik »

Offline nieckulka

Hard Rock Cafe
« Odpowiedź #126 dnia: Marca 17, 2007, 11:38:48 pm »
0
wiesz, sa bledy nieswiadome i celowe : )) trzeba sie nauczyc rozrozniac : )

shine on

znaczy sie pozdrawiam

btw. a jeszcze jedno - po co byc materialista ? : )))
« Ostatnia zmiana: Marca 17, 2007, 11:43:57 pm wysłana przez nieckulka »
Jestem Piotrek :)

Offline rose84

• One In A Million
  • Prosacówna Zeppelinka
  • Respect: +11
Hard Rock Cafe
« Odpowiedź #127 dnia: Marca 17, 2007, 11:45:10 pm »
0

Zdecydowanie wolę browar w Katowicach po 4,50zł. :D

i tak trzymać  :D  !!!

Łazienki w HRC są chyba główną atrakcją dla fanów Gn`R  ;) ...Zresztą pomysł z pistoletami i różami, zamiast kółeczka i trójkącika, jest naprawdę fajny. Poza tym bardziej czytelny :D  <przynajmniej dla mnie, nagminnie odwiedzającej pomyłkowo WC oznaczone trójkątem : P>

Offline heaven_and_hell

• Welcome to the jungle
  • *
Hard Rock Cafe
« Odpowiedź #128 dnia: Marca 18, 2007, 01:33:41 pm »
0
Ostatnio mój kolega był w Warszawie, to go poprosiłam, żeby mi parę zdjęć zrobił w środku HRC, no i tych słynnych gunsowych łazienek ;]
Już byłw stanie nawet wydać te 14 zł na piwo, idzie do tej hrc a tu zamkniętę, bo antyradio sobie przyszło i nikogo nie wpuszcza do środka  :blink:
ja już ich nie słucham :lol:  

Offline bizkit

• Atittude
  • nikt/big toy
Hard Rock Cafe
« Odpowiedź #129 dnia: Marca 18, 2007, 07:29:47 pm »
0
...Zresztą pomysł z pistoletami i różami, zamiast kółeczka i trójkącika, jest naprawdę fajny. Poza tym bardziej czytelny :D  <przynajmniej dla mnie, nagminnie odwiedzającej pomyłkowo WC oznaczone trójkątem : P>
Ja mam to samo. Szczególnie na bańce. :D A tam bez problemu.
Chociaż jedna pani dziwnie mnie obcięła, jak wszedłem do damskiej. :lol:

heaven_and_hell - bo tam jest studio Antyradia. Otwarte 10 marca i może akurat trafił na jakieś otwarcie.

No i  ta ściana gitar to ściema. Nawet poty volume przyklejone na stałe. Chciałem pokręcić a tu lipa. :D Dzisiaj słyszałem w Antyradiu, że zostały zrobione specjalnie do przerżnięcia i ich żywot był krótki. Rżnięciem zajęli sie panowie z firmy Mayones. Kto w temacie ten wie, ze nadają się tylko do tego. ;) Przynajmniej wiekszość gotarzystów tak sądzi.

Offline freakczu

• Paradise City
  • Nie jestem alkoholikiem! :P
  • Respect: +1
Hard Rock Cafe
« Odpowiedź #130 dnia: Marca 18, 2007, 09:31:53 pm »
0
Ee Mayonesy nie są takie złe :D
A ta ściana to fajnie nawet  wygląda ale widać że nie to samo co prawdziwe gitki^^  

Magister bibendi czyli nauczyciel picia
Magister bibendi :D

Offline CzarnaWdowa

• Pink Lady
  • Paradise City
  • I'm using my illusion!
Hard Rock Cafe
« Odpowiedź #131 dnia: Marca 19, 2007, 01:15:47 am »
0
Łazienki zdecydowanie rzondzom. I męska i damska. Byłem w obu.  :rolleyes:
No patrz, a ja do męskiej się wstydziłam :P  :ph34r:  

Najbardziej Różowa z różowych.

Offline Tynia

• Zasłużeni
Hard Rock Cafe
« Odpowiedź #132 dnia: Kwietnia 14, 2007, 10:47:21 pm »
0
właśnie przeczytałam recenzję HRC w kwietniowym Aktiviscie, który z kina przyniósł w piątek mój ojciec lol  :D bo go zainteresował temat feminizmu z okładki  :P

Recenzja o wymownym tytule "SOFT COCK"  ;)

A w tekście jest sporo o Kierowniku... który awansował na Prezesa Rock & Rolla   B)
Zacytuję fragment:

"Wystrój każdego HRC składa się z setek, a może i tysięcy rockowych gadżetów, które - zanim stały się ozdobą restauracji - należały do gwiazd (fascynującą historię sieci w paru zdaniach streszcza pierwsza strona menu). W temacie świętych ikon nasza drużyna miała bardzo różne refleksje. - Dział rocka, seksu i narkotyków kierowany jest w moim wewnętrznym świecie przez dwóch prezesów. Łączą ich bandanki, którymi zwykli owijać sobie głowy, szyje, mikrofony i chciałabym-wiedzieć-co-jeszcze-w-chwilach-intymnych. Jeden z nich to Axl Rose, a drugi: Bruce „The Boss” Springsteen - rozpoczęła opowieść Zuza [Ziomecka - wydawca]. - Bruce to papież rock'n'rolla, prawdziwy amerykański bohater z wartościami, głos klasy pracującej, piewca romansu i wielkich przygód. Jednym słowem - kipiący, zdrowy seks rodem z USA. Niegdyś Bruce i Tomek Waits walczyli o te same oklaski, aż w końcu Bruce wybrał estradę, a Tomek potrawy z pająków w offowych produkcjach. Ale obaj potrafili opowiadać piosenkami historie, które wydawały się (przynajmniej w liceum) strasznie ważne. Lecz zamiast zdjęcia żylastego rudzielca z pękającymi na gołej dupie skórzanymi spodniami, nad naszym stolikiem wisiały jakieś ledwo starte gitareczki ledwo znanych twórców. A gdzie te bandanki prawdziwych władców kamiennych brzmień? Gdzie te obcisłe spodnie i podarte dżinsy ostatnich prawdziwych mężczyzn? - pytała retorycznie superwydawca, patrząc przy tym wymownie na siedzących przy stole chłopaków. Jej rozczarowanie było tym większe, że w końcu jednak znaleźliśmy idoli. Tuż przy kiblu... Figiel [Łukasz Figielski - red. naczelny] podzielał jej smutek, bo dla niego Hard Rock okazał się zdecydowanie zbyt soft. - Jako eks-kudłacz i brudas myślałem, że odnajdę się w rockowych wnętrzach. Błąd. Nie jestem jakimś tam piardu-rockmanem, tylko starym szatanem. Nie kręcą mnie dekoracje, którymi obwieszone są ściany knajpy. Żadnej głowy kozła, noża, którym Count Grishnackh zadźgał Euronymousa, czy choćby pochodni Satyra z teledysku „Mother North”. Słabizna, czekam na Black Metal Cafe. Do tego przy kiblu, obok fotek Gunsów, wisi znany rockman, 50 Cent... - zauważył gorzko".

Całość recenzji do przeczytania na stronie:

http://www.aktivist.pl/tekst/tId,131,felieton.html

Offline Nope

• Byli moderatorzy/newsmani
  • One In A Million
  • we're all mad here
  • Respect: +32
Hard Rock Cafe
« Odpowiedź #133 dnia: Kwietnia 15, 2007, 12:34:32 am »
0
Do tego przy kiblu, obok fotek Gunsów, wisi znany rockman, 50 Cent... - zauważył gorzko.

o bogowie, wołam do was o pomste!!!!!!!!  

Offline Hubik

• Zasłużeni
  • Madagascar
  • Edomaniak
  • Respect: +1539
Hard Rock Cafe
« Odpowiedź #134 dnia: Kwietnia 15, 2007, 11:09:20 am »
0
Do tego przy kiblu, obok fotek Gunsów, wisi znany rockman, 50 Cent... - zauważył gorzko.

o bogowie, wołam do was o pomste!!!!!!!!
50 Cent, to chyba jakiś death metalowiec.  :P

Tak poważnie - nazwa do czegoś zobowiązuje i moim skromnym zdaniem pamiątek, zdjęć takich wykonawców jak 50 Cent, itp. nie powinno być w tej knajpie.  

Polski Rock - pomożecie? :)

Zaczęty przez RagDoll

Odpowiedzi: 19
Wyświetleń: 7491
Ostatnia wiadomość Maja 02, 2011, 12:24:47 pm
wysłana przez angus_sg