no siema. nie tyle o grach co o padach
chce se kupic PAD do kompa. na usb.
patrzylem na allegro to są na kup teraz od 1 zl do niecalej stówy.
wiadomo ze zeta nie dam, stówy tez nie
jaki mam kupic pad? jakies opinie? bo sie na tym kompletnie nie znam, nie wiem na co mam patrzeć oprocz tego zeby nie byl ani pro ani jednorazowy.
jedyne co musi byc obowiazkowo to zeby mial strzalki ruchu, zamiast kółka, bo gralem takim z kolkiem to ciagle biegali mi po skosie, i mnie CH** strzelal.
od kumpla czasami pozyczalem Logitech, i nie bylo do niego zadnej plyty CD - podpinasz i jedziesz. fajna sprawa,bo domyslam sie ze jak dodaja plyte to dlatego ze niekompatybilne gówno ktore potrzebuje wlasnych sterownikow?
co to znaczy 10 analogowych i 4 cyfrowe? co to jest cyfrowy pad? a w odroznieniu do analogowego?
czemu ktos sprzedaje na allegro pady za 1 zl 19 gr na sztuki i dodaje do tego czytnik kart gratis?
czasami mialem w łapach takie pady, ze pogralem chwile i mnie ręce bolaly, a czasami takie ze mozna bylo grac i grac.
mówta co wieta o padach
mam zamiar uzywac go do jakichs starszych gier, takich przed 2006 rokiem, bo nie jestem na czasie z grami i mam wygwizdane na nowe gry. gram w gry z dziecinstwa, z lat 90. jakies fifki, wrestlingi
pomożta
dziekuje