A ten crysis 2 warty instalowania w ogóle ?
Opinie na necie sa podzielone.Jednym sie podoba,drudzy sa rozczarowani.Narazie jestem gdzies w polowie gry i jest tak srednio.Podobno gra dopiero rozkreca sie od polowy i jest o wiele lepiej.Napewno druga czesc podoba mi sie bardziej od pierwszej czesci ,ktora fabularnie byla jak dla mnie dosc slaba.Raczej wolalbym ja traktowac jako pokaz mozliwosci silnika, niz pelnoprawna gre.Chociaz pare momentow bardzo mi sie podobalo.Ale jako calosc juz nie.Juz bardziej mi sie podobal Crysis Warhead.Zqyx pisales wczesniej ze szukasz jakiejs strzelanki ,w ktorej idziesz i strzelasz.Crysis raczej jest bardziej taktyczny (uzywanie mozliwosci nanosuit) ,niz czyms w rodzaju prostej strzelanki w stylu idziesz i strzelasz.Co oczywiscie nie oznacza ,ze to gra taktyczna na miare Rainbow Six albo Splinter Cell.Da sie ja oczywiscie przejsc idac i strzelajac na pale ,ale gra wtedy duzo traci.Ze strzelanek moze obadaj Total Overdose ,chociaz to nie FPS i nie wiem czy Ci przypasi ze wzgledu na wykorzystanie pojazdow.Ja gralem w wersje na PSP i gralo mi sie calkiem przyjemnie.Taka strzelanka z humorystycznymi akcentami w sam raz na odstresowanie.