Odwiedzam, konto chyba kiedyś założyłem nawet, ale pewności nie mam, filmów nie oceniam. Częstym gościem jestem też na stopklatce i IMDB. Generalnie lubię oglądać filmy i seriale, więc nie mogło mnie tam zabraknąć. Co do systemu oceniania - czy jak ocenisz ileś tam filmów jest jakaś rekomendacja, co obejrzeć w następnej kolejności np. na zasadzie skoro polubiłeś Titanic zobacz koniecznie Titanic 2 ?
Nie. Jest coś takiego jak gustomierz, ale nie zauważyłam, żeby koniecznie Ci wpychali drugą częśc do obejrzenia
ja oceniłam Titanic, ale drugiej części nigdzie nie widziałam. Nie wiem od czego do zależy, może od oceny ogólnej drugiej części filmu i oceny gustopodobnych
tak czy inaczej gustomierzem się nie kieruję, oglądam to na co mam ochotę
I macie rację, poziomy niektórych komentarzy wołają o pomstę do nieba, dlatego staram się nie kierować gustem innych, a zwłaszcza niepochlebnymi komentarzami. Zresztą wiadomo przecież że najlepiej przekonać się na własnej skórze
Ogólnie filmweb mi się przydaje, bo zawsze mam pustkę w głowie, kiedy mam ochotę coś obejrzeć - wtedy zaglądam na swoje konto, wybieram coś i problem z głowy.
A teraz pytanie za 100 punktów
wie, ktoś jak można wyszukać na filmwebie znajomego po nicku?